w00x Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Не, бе! Говорех за траверса. Знам за какво говореше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Знам за какво говореше. 'Земи ей т'ва, тогава! http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Прибирш се 2ра смяна 23:00 един душ и си лягаш. Сутринта ставаш още веднъж душ за разсънване това е около 4:30 до 5:00 Хапваш , кафе не пия... студен,черен чай и си Зарадена пушка... в 5:30 тъгнал за работа а в 6:00 си там. ДО 20:00 това е първа смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Как мога да накарам телефона да е "извън обхват" - да съобщава при входящи, че "абоната е извън обхват" възможно ли е? Не искам да го изключвам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ранобудните ми те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Бляк, това не мога да го направя посмъртно в този часови пояс. Фитнес не по-рано от 2-3 следобед. Обикновено почвам към 4, защото предимството е да разполагам в офиса ми с най-перфектната фитнес зала, която съм позвал някога. Имам един познат (бивш колоездач) - опитваше се да ми обяснява колко готино е да станеш сутринта в 4:30, да вземеш душ за да си стоплиш мускулите, след това да направиш крос 15тина км, да минеш за 2 часа през залата (това е около 6 сутринта - тази в която ходил била денонощна) и после да се прибереш, още 1 душ, да се оправиш и в 9 да си на работа. ... откачалки всякакви. Как мога да накарам телефона да е "извън обхват" - да съобщава при входящи, че "абоната е извън обхват" възможно ли е? Не искам да го изключвам.. Като го пренасочиш към такъв който е извън обхват. Но не знам дали ще ти покаже че си извън обхват. По-хитро е да го насочиш към voicemail и тогава който държи ти оставя гласова поща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Защо да не можеш?!?! Психологическа нагласа, знам ли. Сутрин рано най-тежкото упражнение, което мога да направя е да подкарам колата. Ако влезна в залата, няма да мога да вдигна сигурно и 15% от тежестите, които обикновено слагам на тренировка. Предполагам това се е получило в процеса на одъртяване със здравото налагане на някои навици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Тоя живот много детайли мноо нещо!... аз ще взема да се хвърля от някъде да не преча на никой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Прибирш се 2ра смяна 23:00 един душ и си лягаш. Сутринта ставаш още веднъж душ за разсънване това е около 4:30 до 5:00 Хапваш , кафе не пия... студен,черен чай и си Зарадена пушка... в 5:30 тъгнал за работа а в 6:00 си там. ДО 20:00 това е първа смяна 14 часа. Ти да не работиш на оризищата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 14 часа. Ти да не работиш на оризищата?! охранител в била към телепол ок... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Как мога да накарам телефона да е "извън обхват" - да съобщава при входящи, че "абоната е извън обхват" възможно ли е? Не искам да го изключвам.. Със заглушаващо устройство. Има ги в дийлекстрийм по 30-тина $. Не знам това дали не е практично в случая http://srs.bg/zaglushiteli?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=53&category_id=3 . Може да ги питаш на скайпа им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 'Земи ей т'ва, тогава! Специално за теб качвам следният файл. В момента съм в процес на свалянето на цялата поредица и ще ти я предоставя за слушане. Има Kiss, Alice Cooper и разбира се AC/DC. Zivot Moj (Bon Jovi - It\'s my life).mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Навремето помня в М-тел имаше платена опция "Абонатът не желае да бъде обезпокояван"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Това с войс мейл също ми хареса, само да имах друг телефон към, който да го пренасоча Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Това с войс мейл също ми хареса, само да имах друг телефон към, който да го пренасоча И от кой/ коя се крием? ---------------------------- Да предупредя - последен шанс за електронно преброяване тая вечер. Току що приключих с още 2 бройки за баби и дядовци... ---------------------------- Как може да има лица, които влизат за по 10-15 мин във фейса, правят бурен шитсторм и се изнасят. И това редовна практика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Това с войс мейл също ми хареса, само да имах друг телефон към, който да го пренасоча Ако имаш интелигентен телефон ти препоръчвам http://www.iblacklist.com.br/iblacklist/. Ако не се лъжа има версия и за други платформи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 И от кой/ коя се крием? Тя е, само във филми се вкарвам ...ще се кротна.. Как може да има лица, които влизат за по 10-15 мин във фейса, правят бурен шитсторм и се изнасят. И това редовна практика... "Hide All" опцията е перфектна Ако имаш интелигентен телефон ти препоръчвам http://www.iblacklist.com.br/iblacklist/. Ако не се лъжа има версия и за други платформи. Верно, трябва да се замисля за неква по интелигентна машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Чуй песента която качих . Сега слушам Autoput do Pakla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Специално за теб качвам следният файл. В момента съм в процес на свалянето на цялата поредица и ще ти я предоставя за слушане. Има Kiss, Alice Cooper и разбира се AC/DC. Zivot Moj (Bon Jovi - It\'s my life).mp3 Леле! Това е ужасТно! Тези трябва да ги избесят на червата им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Леле! Това е ужасТно! Тези трябва да ги избесят на червата им! Ще ти кача да чуеш и Autoput do Pakla aka ACDC - Highway to hell . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Тя е, само във филми се вкарвам ...ще се кротна.. .... Верно, трябва да се замисля за неква по интелигентна машина Добре де, защо просто не му намалиш звъненето или не сложиш "тишина" за конкретния човек. После се оправдавай че ти е бил в джоба и не си го чул. Какво по-просто от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Oh what a tangled web we weave, when first we practice to deceive ------------------------ Ники, осъзнаваш ли каква глупост предлагаш? Кой по дяволите би се вързал на каквото и да е обяснение от тоя тип? Румен иска да симулира пълна липса на връзка, което принципно не е лоша идея. Но не се осъществява лесно, а дори и да го направи, това не гарантира, че девойката ще се откаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ми неговата е по-сложна. Аз просто спрях да вдигам в един момент (щото няма да си прекарвам времето с телефона на ухото я и ако не си изключвам звъненето докато спя трябва нацяло да откажа спането) и после като ми дойде кефа гледам кой ми е звънял и избирателно връщам обаждането. Е ако някой е много на зор и звънне последователно няколко пъти вдигам... и знаеш ли кое е куриозното... като почнах така да действам излезе че половината които ми звънят е можело и да не ми звънят. По едно време връщах всички обаждания и повечето пъти чувах "ааа нищо нищо аз се оправих". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 'земи тоя true hardcore norwegian black metal from Norway! http://www.youtube.com/watch?v=Nh8CfWEnSJ8 http://www.youtube.com/watch?v=0bQM5G5y7ik Да разберете и вие що снощи така се хилих, че надвиках ходжата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Oh what a tangled web we weave, when first we practice to deceive ------------------------ Ники, осъзнаваш ли каква глупост предлагаш? Кой по дяволите би се вързал на каквото и да е обяснение от тоя тип? Румен иска да симулира пълна липса на връзка, което принципно не е лоша идея. Но не се осъществява лесно, а дори и да го направи, това не гарантира, че девойката ще се откаже. особено ако има две черти :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.