Midex Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Баси! Това и по диагонал не мога да го прочета.... А защо изобщо се опитваш? Аз дори и не се пробвах... @sandman, радвам се да те видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Няма нищо по-нелепо от сутрешното кафе на бачкане. Условният рефлекс да се огледаш за вестника и да ти се прище, да дропнеш още едно "ритуално" е нещо могъщо... Аз затова ставам поне 1 час преди да трябва да изляза, пък и преди да си изпия кафето и да изпуша една 2 цигари не мога да отида качествено до WC и после цял ден ми е криво. ПС. Всесника го преглеждам още вечерта, сутрин чета ако съм си набелязал нещо иначе судоку и кръстословицата. Не разбирам хора който като станат и се приготвят за работа да си пуснат сутрешните блокове по телевизиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Аз затова ставам поне 1 час преди да трябва да изляза, пък и преди да си изпия кафето и да изпуша една 2 цигари не мога да отида качествено до WC и после цял ден ми е криво. ПС. Всесника го преглеждам още вечерта, сутрин чета ако съм си набелязал нещо иначе судоку и кръстословицата. Не разбирам хора който като станат и се приготвят за работа да си пуснат сутрешните блокове по телевизиите. Ставам в 8 без 15...макар за жалост да съм буден бая по-рано...8 и 15 изчезвам с 300 от нас. 8 и 30 съм на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Кво правите вие? За другите - не мога да говоря. Аз съм добре, радвам се, че намина. Бая ценни кадри напуснаха форума и се налага да се забавляваме за сметка на чоковци и боковци :]Ставам в 8 без 15...макар за жалост да съм буден бая по-рано...8 и 15 изчезвам с 300 от нас. 8 и 30 съм на работа. И аз съм така - ставам 15 минути преди да ми се наложи да излезна. Т'ва да се мотам с кафета, с тоалети - закуска, скачам в дрехите и черта. Кафето си го пия в кабинета, тоалета... хъх, аз?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Дам. А аз даже кафе не пия. Събуждам се 8:40, 9:20 ставам от леглото, 9:30-35 излизам от вкъщи и в 10 съм на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Още от училище се научих така. Ставане, душ, зъби, бръснене - ако нямам важни срещи може и да го пропусна, обличане, кафе с вестник, тоалетна, приготвяне на необходимите неща за училище/работа и чак тогава мога да изляза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 @sandman, радвам се да те видя. Аз също! За другите - не мога да говоря. Аз съм добре, радвам се, че намина. Бая ценни кадри напуснаха форума и се налага да се забавляваме за сметка на чоковци и боковци :] Това да се чува! А относно ценните кадри - нови ще дойдат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 6:45 звъни първата аларма, 6:50 втората... 7:00 третата и вече ставам. Мотане няколко минути, гледане на температурата навън... баня.... 7:15-20 тръгвам за работа и 7:45 съм на работа. Евентуално тогава може и кафе, а закуската е малко вероятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Нормално към 14:00 идва жена ми да ме буди. Ако съм на кеф ставам. Ако не измрънквам нещо нечленоразделно да се разкара. Ако трябва да ставам по друга причина по-рано - мъка не мъка ставам, пия 1 кафе набързо и отлитам. Ако е много спешен зора може и кафето да пропусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 7:55 ставам. 8:10-9:30 фитнес. Къпане, закуска и чак тогава на работа. (Почвам чак в 11) Преди и аз бях така - 10:10 ставам - бърз душ, дрехи и на работа, но времената се промениха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ти почвай работа в 7.30, пък да те видим, дали ще изпълняваш всичките тези ритуали Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ти почвай работа в 7.30, пък да те видим, дали ще изпълняваш всичките тези ритуали Бе, аз започвам в осем, ама кафето и срането (в домашна атмосфера) са задължителни. Отклоняването от това правило винаги е довеждало до сериозни последици (ставам особено неприятен за околните и опасен за себеси). По-горе визирах ситуацията да се изтърсиш на бачкане силно мотивиран и надъхан като глист на буца... и да се окаже, че в момента нямаш нищо конкретно за правене. Това автоматично води до пиене на кафета дрънкане на глупости и груби, вътрешнозаводски ебавки. Което от своя страна е силно демотивиращо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Докато съм на настоящата си работа - имам и времето, и възможността да си пия кафенцето в закусвалнята на фирмата, в компанията на колегите, лаф-мохабет, глупости и т.н. За срането - за мен срането е начин за маркиране на територия. Щом си осрал кенефа на дадено място - то вече се счита за "твоя" територия. Отделно след ремонта на тоалетните - тук си е направо удоволствие да се изтропаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 ... 8:10-9:30 фитнес. ... Къде ходиш на фитнес? Що ми се струва, че съм те виждал във фитнеса на УХТ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 За срането - за мен срането е начин за маркиране на територия. Щом си осрал кенефа на дадено място - то вече се счита за "твоя" територия. Отделно след ремонта на тоалетните - тук си е направо удоволствие да се изтропаш. Значи като се стопли времето и мъртъвците ви отново започнат да се нуждаят от апаратно дишане, специално ще отделя малко време за да направя един Dropshit в базата и да ви завладея територията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Да не се наложи след т'ва работещите там да се нуждаем от апаратно дишане Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Да не се наложи след т'ва работещите там да се нуждаем от апаратно дишане Нещо такова. Освен това ще ви трябва и отряд за дезинсекция за да се справят с щъкащите из плъзналият крийп, ларви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Къде ходиш на фитнес? Що ми се струва, че съм те виждал във фитнеса на УХТ? Преди - да. Сега - титан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 8:10-9:30 фитнес. Бляк, това не мога да го направя посмъртно в този часови пояс. Фитнес не по-рано от 2-3 следобед. Обикновено почвам към 4, защото предимството е да разполагам в офиса ми с най-перфектната фитнес зала, която съм позвал някога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3fFWL4Rtq1c Поздравявам всички с възможно най-селската и просташка чалга. Това си е направо шедьовър на простотията - като се почне от некадърно и абсолютно фалшиво пеещата грозотия и се мине през "левентите" в анцузи които не знаят какво правят но пък единия има шапка "хепи" и се стигне до обработката на клипа в стил "за първи път виждам тъз прУграма и сега щЪ избацЪм всички ефекти коит' нацелЪ как сЪ правЪт зЪ ИдИница времИ". Отивам да си измия очите поне малко да се освежа след поглеждането на този шедьовър ПС: Извинявам се ако някой го е пускал вече (няма да се учудя) ако не съм обръщал внимание... аз по начало на подобни неща с подобно заглавие не обръщам внимание ама този жена ми ме накара да го изгледам и въм в потрес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ааах. Класика. А това гледал ли си го? http://www.youtube.com/watch?v=vOHuu7F4w_o Общо взето в тая Северозападна Музикална Компания са си е*али мамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ааах. Класика. А това гледал ли си го? Ей мама му стара! Влече си те, а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ей мама му стара! Влече си те, а ? Аааа. Не с лошото. Защо не пита djadomraz дали си го влече? Просто нещо, което са ми пращали. Пък и не можеш да отречеш, че мелодийката си е catchy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Бляк, това не мога да го направя посмъртно в този часови пояс. Фитнес не по-рано от 2-3 следобед. Обикновено почвам към 4, защото предимството е да разполагам в офиса ми с най-перфектната фитнес зала, която съм позвал някога. Защо да не можеш?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Аааа. Не с лошото. Защо не пита djadomraz дали си го влече? Просто нещо, което са ми пращали. Пък и не можеш да отречеш, че мелодийката си е catchy. Не, бе! Говорех за траверса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.