DON_CHEFO Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 странни мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Аре бе заспахте ли? Да не свърши сеира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Аре бе заспахте ли? Да не свърши сеира? Щото не ги провокирам с каквото и да е зтова ! Обичам да провокирам хората умишлено за да видя съответната им реакция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Ти си хитър като за цяло стадо лисици, няма спор. Самата мисъл, че ти можеш да провокираш нещо у някого различно от смях, е глупост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Две нови заглавия ще излязат другата седмица с вестник Уикенд: 1. Провокаторът в ръжта 2. Провокиращият с вълци Търсете по будките на уникалнта цена от 6.99 лв/бр! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Щото не ги провокирам с каквото и да е зтова ! Обичам да провокирам хората умишлено за да видя съответната им реакция! Ние пък обичаме да се връзваме на провокацията, за да видим реакцията на провокатора. Според мен мадамата, за която говориш е девствена. Спал съм с милиони хора по света и мога да ти гарантирам, че всички девственици се целуваха по същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Знаете ли какво си мисля мисля си следното Някви хора всяка сутрин стават и ако не са наработа правят кафето наливат в чашата поставят го до компютара отпиват глудка палят ццигара пукат си пръстите и си казват "Да видим днес на кого ще успеем да помогмен с информацията в главния процесор в главата ни и на кого ще се присмиваме за да задоволиме егото си" Знаете ли че пчелната майка може да бъде сменена умишлено ако Пчеларя забележи че майката не е плодовита по яйцата които снася в килийките за определен период от време той и къса едното крило така пчелите забелязват дефекта и правят от някой яйца майки, като ларвите ги хранят със специално пчелно млечице или специален протеин!7 Някой нещо да допълни??? И един въпрос ама искам отговор без съвети с чичкта гого става ли? Как всъщност става синтезирането и производството на пчелния мед от къде идва той и как бива създаван? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Във 4chan висиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Във 4chan висиш ли? Не в реалния живот съм загърбен с доста отговорности и нямам време за форум дори и да са едни от най посещаваните! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 И вероятно затова успя да избичиш над 30 парцала за няма и цял ден.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Към БокоБоко7 - имай предвид, че някои неща си имат граници. При следващия безсмислен рапорт ще дам почивка на форума от височайшото ти присъствие, като по този начин пък ще се сдобиеш с още малко допълнително време да отгърбваш отговорностите си в реалния живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Поздрав за участниците в "спора" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Знаете ли какво си мисля мисля си следното Някви хора всяка сутрин стават и ако не са наработа правят кафето наливат в чашата поставят го до компютара отпиват глудка палят ццигара пукат си пръстите и си казват "Да видим днес на кого ще успеем да помогмен с информацията в главния процесор в главата ни и на кого ще се присмиваме за да задоволиме егото си" Знаете ли че пчелната майка може да бъде сменена умишлено ако Пчеларя забележи че майката не е плодовита по яйцата които снася в килийките за определен период от време той и къса едното крило така пчелите забелязват дефекта и правят от някой яйца майки, като ларвите ги хранят със специално пчелно млечице или специален протеин!7 Някой нещо да допълни??? И един въпрос ама искам отговор без съвети с чичкта гого става ли? Как всъщност става синтезирането и производството на пчелния мед от къде идва той и как бива създаван? Абе от коя болница за умствено болни си избягал Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Не е от диспансера на Пещерско,аз проверих всичките им подопечни са на лице(с изключение на пуснатите в домашна отпуска),остана да е от клиниката в Пазарджик. А според мен е хитър като цял автобус хималайски лисичета ,ама нейсе може и като цяло стадо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Оуу през април Star wars the old republic Епичното ММО Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Знаете ли че пчелната майка може да бъде сменена умишлено ако Пчеларя забележи че майката не е плодовита по яйцата които снася в килийките за определен период от време той и къса едното крило така пчелите забелязват дефекта и правят от някой яйца майки, като ларвите ги хранят със специално пчелно млечице или специален протеин!7 Някой нещо да допълни??? Аз нямам нищо да допълня. Познанията ти в областта на пчелното социално поведение и причините, и похватите за "детронирането" на пчелата-майка са завидни. Колегите ако имат нещо да кажат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Освен "фак дис пит... обичам мед", друго не ми идва. Gooooooooooooood morning Bulforum! Its 1 PM and you are here with me ya'll! http://www.youtube.com/watch?v=rc8hBtNImsw Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Много радва тази песен! http://www.youtube.com/watch?v=xM0BjM_HzPI Абе от коя болница за умствено болни си избягал Не ми прави комплименти ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Знаете ли какво си мисля мисля си следното А ти провери ли в тълковният речник, значението на това понятие? Как всъщност става синтезирането и производството на пчелния мед от къде идва той и как бива създаван? От дупетата на пчеличките, акат го! (това е според всеобщата заблуда) Истината е, че пчеличките се нафиркват с нектарец и после ходят да драйфат по килийките. П.с. Не се излагай, Косев! Знаем, че можеш повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Не знам защо като го видях това се сетих първо за Виден и за Атанас Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Хахаха, дедо... къртиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Нищо съществено не е. В големите хипермаркети мърчандайзери са тези, които нареждат стоките по рафтовете.Така ги наричат, а доколко са такива е друг въпрос.Знанията...Ти ли си тръгнал за знания да говориш бре?! Ти, дето и азбуката не можеш да напишеш без правописни грешки. Бягай си обратно в пещерата и недей да се пъчиш с това, че си студент - в момента който не иска - той не е студент.П.с. За да се определи количеството на нещо, то трябва да бъде положителна величинаЗа случая на бокобокоседем, мисля, че най-удачно е да прибегнем до комплексната равнина, а за измерването на мозъчната му стойност - имагинерното число. Според мен, IQ(bokoboko7) = iВ комплексния анализ "i" се използва за имагинерната единица, която по дефиниция е равна на корен квадратен от -1. Две нови заглавия ще излязат другата седмица с вестник Уикенд: 1. Провокаторът в ръжта 2. Провокиращият с вълци 3. Провокирай трудно 54. 101 провокатори 5. Властелинът на провокаторите ---------- Оле не. Тоя уикенд висшата лига е е изригнала с егати и драмите, тука във форума нивото на драмоглобина е било над средната норма, в другия форум драми, кривите са организирали айляшко каране. А аз бях на батак, на препълнена маса с еденье и пиенье, с постоянно главоболие и принудено от антибиотици алкохолно въздържание. И пак си изкарах готино, а днес - е*ати и прекрасната зимна разходка. Животът е хубав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Снощи как съм се смяла на последните изписани 3 страници от темата Аз пък гледам това и си мечтая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Така ги наричат, а доколко са такива е друг въпрос.Ти ли си тръгнал за знания да говориш бре?! Ти, дето и азбуката не можеш да напишеш без правописни грешки. Бягай си обратно в пещерата и недей да се пъчиш с това, че си студент - в момента който не иска - той не е студент.За случая на бокобокоседем, мисля, че най-удачно е да прибегнем до комплексната равнина, а за измерването на мозъчната му стойност - имагинерното число. Според мен, IQ(bokoboko7) = i В комплексния анализ "i" се използва за имагинерната единица, която по дефиниция е равна на корен квадратен от -1.3. Провокирай трудно 5 4. 101 провокатори 5. Властелинът на провокаторите ---------- Оле не. Тоя уикенд висшата лига е е изригнала с егати и драмите, тука във форума нивото на драмоглобина е било над средната норма, в другия форум драми, кривите са организирали айляшко каране. А аз бях на батак, на препълнена маса с еденье и пиенье, с постоянно главоболие и принудено от антибиотици алкохолно въздържание. И пак си изкарах готино, а днес - е*ати и прекрасната зимна разходка. Животът е хубав! Решавал съм 2 пъти IQ тестове на МЕНСА ... 18/33 първия път, 15/33 втория път... Един 95 годишен ЧОВЕК, който ако ти кажа, че е няколко пъти в повече с всичкия си и от теб и от мен, заедно нарича такива като тебе "Ке мала лече"... Това по какъв начин се изразявам в интернет е мой проблем... Все пак с какво ме превъзхождаш, като и ти ходиш всеки ден в WC-to... Е хубав пост си сложил успял съм да привлека вниманието на видни интелигентни мозъци,=> все още съм интересен... а админа на булфорум го правя бесен и даже го изкарвам аз на песен...ама края тунела става тесен а на мен живота ми е лесен и от мойте глупости някой пак ще бъде май потресен! Казваш живота бил хубав... А дали аз съм по глупав... айдеееееееее поздрав за пенсиите хохохо http://vbox7.com/play:ccff3541 каак се казва песента бе хахахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Моля не го банвайте този образ. Много ми е забавен Не знам наистина ли е толкова тъп или се прави но пък е забавен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.