Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Забравете щях да пиша друга дума с ЗАЕ.....

Въпроса е че тази определено е хищник искам да я направя бойка как да подходя като тя идва веднъж в седмицата ?

Mission impossible, dude...

П.с. Или поне не и без помоща на тухла четворка.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз съм сигорен , че ако ме познавахте и ако знаехте с колко задачи съм загърбен в реалноста щяхте да ми се възхищавате.

Това както всички знаете е вируалност... Тук можеш да си всякакъв можеш да представиш част от собствената ти същност която никога никъде няма да покажеш.

А за моя правопис и пунктоация, какво ме интересува като няма никога да съм в пробация ,въобще граматика аз даже съм слаб и по математика и защо и как и каква тематика...

Аз винаги се боря да съм НАЙ ако несъм им викам БАЙ !

Кой го интересува и кой бъдеще рисува, аз ще ви кажа вулгарни думи, друг ще си ви напсува.

Ако това не ви се е харесало.... ще продължавам да пиша рими И СПРЕТЕ ДА ПУШИТЕ ЦИГАРИ, ДИМИ МИ!

Завършвам с това чее разговора ми с woox е бил меко казано епичен щом ви е харесал за мен е бил логичен!

Това оспях да измъкна , и някой яки фрази аз да вмъкна охранител съм и по добре циметови чували поне не мъкна!

Забравете щях да пиша друга дума с ЗАЕ.....

Въпроса е че тази определено е хищник искам да я направя бойка как да подходя като тя идва веднъж в седмицата ?

Абе пич? Ти да не си "Гошо от Почивка"?

Mission impossible, dude...

П.с. Или поне не и без помоща на тухла четворка.

хаха шегоубиец...

Аре живей си живота там и си жвей в измисления ти свят !

БАЙ

Абе пич? Ти да не си "Гошо от Почивка"?

Не е казвам Гошо и не съм от почивка!

А моя стил не е като неговия "разбираш ли ме тиииии" Ъ Ъ

Аве всичката ви наред затова сте тръгнали да определяте кой колко има в главата!!

http://www.youtube.com/watch?v=TUgVuLTE9LI&playnext=1&list=PLA04A197F4E7A9B99

Това за интелектуалците с многото пари!

хаха шегоубиец...

Аре живей си живота там и си жвей в измисления ти свят !

БАЙ

Аве всичката ви наред затова сте тръгнали да определяте кой колко има в главата!!

Кефиш мъ!

П.с. За да се определи количеството на нещо, то трябва да бъде положителна величина ;). Компренде?

Някой е гледал "Heroes" в повечко! хаха

Все същият стил, леко изменена визия... и все така песните му вървят.

Дори нямам спомен дали съм изгледал една серия...не съм го гледал този сериал..не е късно :)

Ама ти май наистина не знаеш кога трябва да се спреш. Хората се шегуваха с теб заради правописа, но е било съвсем добронамерено, а ти сега почна да ги атакуваш злобно. Пък и независимо колко много работиш и печелиш, това не е оправдание за първолашкия правопис. Хайде със здраве и не се сърди на хората, а си вземи някаква поука.

Кефиш мъ!

П.с. За да се определи количеството на нещо, то трябва да бъде положителна величина ;). Компренде?

Si karino!

Jo hablan ese idioma muy bien vale!?

Този може и да си го понаучил да го хаблиш, макар и не много муй биен (съдейки по хабленето на родният ти), но да знаеш, че имаш сериозен проблем с подържането на стабилна връзка с реалноста. :))

Boko, колко пари искаш да ти платя да спреш да пишеш?

Ае, казваш цифра, взимаш си парите и отиваш да си ги харчиш, далеч от форума.

Минава ми през глЪвЪтЪ, че заради прекалено многото неграмотници и дебили в нетЯ съм започнал да се замислям за изписването на думи, които преди не са ми създавали проблеми...

боко, благодаря ти, че те има!!! любим/волим те страстно и продължително!!!

Добре ок 2.500 лева и ще ги даря на дом за сираци!

gado man Може и да е така може да губя връзка с реалноста... и все пак ми го казва някъква нинджа от интернет с 2,947 поста в този форум...

Дай ми едни 100 бона и направо компа и рутера ще потроша и всичко :D

Дай ми едни 100 бона и направо компа и рутера ще потроша и всичко :D

Сега се замислих , че си губя времето в този форум а по-добре да си изтегля от интернет книги и да започна да чета.

В момента работя по поредния ми проект "Личностно Развитие" не черпя идеи от "Проектирай Себе си" на Карим Рашид.

Книгата струва 30сет лева. Някой може ли да ми помогне да я изтегля в "PDF" вариант от някъде в интернет ?

Въобще ако е качена...

Имам предвид fee.Българин съм все пак, пра родителите ми са искали независимост или група ентусиасти от днешен Иран или там някъде беше.

Вижте това http://vbox7.com/play:d57ea30d

Сега се замислих , че си губя времето в този форум а по-добре да си изтегля от интернет книги и да започна да чета.

В момента работя по поредния ми проект "Личностно Развитие" не черпя идеи от "Проектирай Себе си" на Карим Рашид.

Книгата струва 30сет лева. Някой може ли да ми помогне да я изтегля в "PDF" вариант от някъде в интернет ?

Въобще ако е качена...

Имам предвид fee.Българин съм все пак, пра родителите ми са искали независимост или група ентусиасти от днешен Иран или там някъде беше.

Вижте това http://vbox7.com/play:d57ea30d

Какво са 30 лева за твоята фирма? Не се излагай!

Какво са 30 лева за твоята фирма? Не се излагай!

Не взимам много даже прекалено малко но все от някъде се тръгва.

"За да бъде човек безупречен член на стадо овце, трябва преди всичко той самият да стане овца."-Алберт Аинщаин...

gado man Може и да е така може да губя връзка с реалноста... и все пак ми го казва някъква нинджа от интернет с 2,947 поста в този форум...

Не, казва ти го човек доста по-възрастен от тебе и постигнал нещо в тоя живот. Който има => Active Posts:

2,939 от които се падат по (2.26 per day) средно за периодът в който съм регистриран тук! А ти само от снощи успя да набълваш простотии, които надминават поне десетократно средната ми дневна норма!

П.с. Излез, поразходи се, разпусни малко. Може би, дори ще успееш да си намериш нещо за "бройка", но само при условие, че не се опитваш да и блеснеш, какъв про гавазин си, а още по-малко да и обясняваш в дълбочина спецификите на пъдарската професия.

П.с.2 Това горното го приеми за приятелски съвет (абсолютно fee - щот все пак си българче)

Не, казва ти го човек доста по-възрастен от тебе и постигнал нещо в тоя живот. Който има => Active Posts:

2,939 от които се падат по (2.26 per day) средно за периодът в който съм регистриран тук! А ти само от снощи успя да набълваш простотии, които надминават поне десетократно средната ми дневна норма!

П.с. Излез, поразходи се, разпусни малко. Може би, дори ще успееш да си намериш нещо за "бройка", но само при условие, че не се опитваш да и блеснеш, какъв про гавазин си, а още по-малко да и обясняваш в дълбочина спецификите на пъдарската професия.

П.с.2 Това горното го приеми за приятелски съвет (абсолютно fee - щот все пак си българче)

Поздрав

http://vbox7.com/play:d27564d6

Аз съм прост признавам си не ме есрам да го кажа ...

По логиката на АЙНЩАИН и неговата теория на вероятностите ли беше на относителноста ли беше не помня вие знаете тааа

В една каца пълна с зелки все една ще е най голямата и ще бъде изядена последна защото ако пък от тук следоватлно вземем на лице теорията на Архимед

"За да бъде човек безупречен член на стадо овце, трябва преди всичко той самият да стане овца."-Алберт Аинщаин...

:Facepalm: :bowdown:

Трябваше някой да ме предупреди да не отварям тази сутрин форума с чаша кафе в ръката. :lol:

:Facepalm: :bowdown:

Трябваше някой да ме предупреди да не отварям тази сутрин форума с чаша кафе в ръката. :lol:

ХАХАХАХАХАХАХ - виноват - трябваше да ти кажа по-отрано laughing.gif

Лай но такова голямо въведение вкарах why no

"Да бъде обесен, не да бъде помилван."

Вярно пунктуацията е важна а е трябвало да пише "Да бъде обесен не, да бъде помилван."

Неграмотен съм аха ... има по неграмотни от мен и дори управляват България... и какво вие грамотните. вас ли да поставят на тяхните места ще се справите по добре нали...

Прекалено локализиране на проблема, който води до писане на тъпи неграмотни постове от БокоБоко седем !

Чували ли сте за хора-индиго ? ъъъ чували, виждали , чели , недочели , все там ?

Овцете... мда, вие си ставайте овце, пък да ви видя тогава! :werewolf:

Аз пък станах на 22, "рожден ден в стелт режим", пак не черпих. Няма кюфтета, ни ракия, щот не пия! :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...