Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Щом сте такива интелектуалци какви доходи на месец получавате

Аз получавам петцифрена сума и работя 5 дни в месеца, а ти?

Ето ти малко лирика и от мен:

В панталона си бръкни и фани земи та млъкни.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Създателя на форума си е повярвал че ще успее и ето резултатите!

Създателя на форума не е имал цел да се стигне до тук ;) Ама на... съдба.

Аз получавам петцифрена сума и работя 5 дни в месеца, а ти?

Mълчи бе ти не работиш на заплата. Това е чийтване :P

Tо и аз де ама затова си и мълча :) Пък и не знам колко взима момчето ама като знам горе-долу какви са им заплатите е кофти като ти кажат че друг на месец прави повече отколкото ти за година... или поне там някъде...

Не се познаваме даже, а пък се мразиме...

Аре ся приказки! Като не се познаваме как така раздаваш квалификации?

И никаква "лирика" за тебе докато не обясниш що е туй мърчандайзърка!

Създателя на форума не е имал цел да се стигне до тук ;) Ама на... съдба.

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Аре ся приказки! Като не се познаваме как така раздаваш квалификации?

И никаква "лирика" за тебе докато не обясниш що е туй мърчандайзърка!

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Представител на Фирма който се занимава с разнос на производствената стока на тази фирма и не само... Мърчандайзер е професия в пазарната икономика ...

Благодаря все пак за готиния въпрос и Уча Мениджмънт На Туризма супер въпросче продължавай все така че и аз да се пообразовам.

Наистина ми помагаш ,виж признавам, това за мърчандайзинга не бях го чел и ти ме подтикна да го направя, това е един плюс и един от козовете, които ще ми помогнаt да я спечеля като бройка :}

Уеуе... а аз се притяснявам тука за глупости... хората си вярват и гледайте какви неща правят - "екземпляри" ли е по-точната дума?!

Нямали сме нужда от повече емотикони, имаме... сега щяхме да олицетворим преклонението си пред последните 3-4 страници с човече удрящо челото си в масата (ръбЪТ й).

"професия в пазарната икономика" ... представител на "фирма"...

EDIT: Ето ти и на тебе една, взе да ми омръзва да ви намирам: icon_suicide.gif

Аааааааааааа - ето и по-добра!: suicide.gif

Уеуе... а аз се притяснявам тука за глупости... хората си вярват и гледайте какви неща правят - "екземпляри" ли е по-точната дума?!

Нямали сме нужда от повече емотикони, имаме... сега щяхме да олицетворим преклонението си пред последните 3-4 страници с човече удрящо челото си в масата (ръбЪТ й).

"професия в пазарната икономика" ... представител на "фирма"...

EDIT: Ето ти и на тебе една, взе да ми омръзва да ви намирам: icon_suicide.gif

Пу*ка майна е*и си майката ве

Чек дис ве БАЙТАК ПРОСТ!

за мега БАЙТАЦИ

Слушам и през главата ми минават мисли, кой от родната естрада (за чалгий въобще не говорим) би изпял по същия правилен и висок начин припева на Еминем два пъти, а Еминем е рапър мамка му. ПОКЛОН!

http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s

Чек дис ве БАЙТАК ПРОСТ!

за мега БАЙТАЦИ

Така няма да се разберем. Тук по този начин е забранено да се говори, прочети Правилата. Получаваш първо предупредително наказание. Нека не се налага да има други.

Чек дис ве БАЙТАК ПРОСТ!

за мега БАЙТАЦИ

Да и пак си е търговкси представител, не нещо кой знае какво

Така няма да се разберем. Тук по този начин е забранено да се говори, прочети Правилата. Получаваш първо предупредително наказание. Нека не се налага да има други.

Тук ваще правила за мен не въжат ако ми обясниш какво е БАЙТАК е тогава може да ми кажеш да прочета правилата а и не виждам нецензорирани думи...

Тук ваще правила за мен не въжат ако ми обясниш какво е БАЙТАК е тогава може да ми кажеш да прочета правилата а и не виждам нецензорирани думи...

Тук Правилата важат за всички и ако не ги спазваш няма да останеш.

http://www.youtube.com/watch?v=bsazFFXnkzs

Да и пак си е търговкси представител, не нещо кой знае какво

Нищо съществено не е. В големите хипермаркети мърчандайзери са тези, които нареждат стоките по рафтовете.

Нищо съществено не е. В големите хипермаркети мърчандайзери са тези, които нареждат стоките по рафтовете.

Знанията ти в мениджмънта са минимални...

Само нареждат казваш аха ясно разбрахме...

И ти само пишеш във форума ама с какво се храниш за да се поддържаш в форма и да могат мисловните процеси да са по асоциативни да работят по добре... ?

Аз съм прост признавам си не ме есрам да го кажа ...

По логиката на АЙНЩАИН и неговата теория на вероятностите ли беше на относителноста ли беше не помня вие знаете тааа

В една каца пълна с зелки все една ще е най голямата и ще бъде изядена последна защото ако пък от тук следоватлно вземем на лице теорията на Архимед

И ако трябва да поспорим с него всъщност не големината а плътноста е важна на едно тяло да не изплува на повърхноста...

А от там Фундаменталната теория за конспирацията е че ако вземем под внимание фундаменталата теория и вникнем в народо психологията ще ми кажете че аз съм най простия човек на света и няма по тъп от мен и по неграмотен

Аз искам някой от вас да създаде такъв шедиовър с парадокси !

И никакъв смисал!

Благодаря все пак за готиния въпрос и Уча Мениджмънт На Туризма супер въпросче продължавай все така че и аз да се пообразовам.

Това не го потретвай, ако държиш на доброто име на институцията, чийто подопечен си ти!

Наистина ми помагаш ,виж признавам, това за мърчандайзинга не бях го чел и ти ме подтикна да го направя, това е един плюс и един от козовете, които ще ми помогнаt да я спечеля като бройка :}

Добре е наистина да четеш и се образоваш повечко! Ако го беше правил и преди, сега нямаше да бъркаш екзокултирунфологията с нещо толкова банално като хирургията.

бла, бла, бла, бла...

Аз искам някой от вас да създаде такъв шедиовър с парадокси !

Не бъркай парадоксите с откровенната глупост.

П.с. Нищо лично, аз дори ти се възхищавам за поетичният талант който имаш.

Управляващите туризЪмЪ явно не правят разлика м/у ЮЛ, търговец, и наименование на търговеца (т.н. и профански употребявана "фирма"). suicide.gif

А търговския представител не е ясно дали е мърчандайзер... защото не знаем каква дефиниция дава на този термин конкретния търговец.

По принцип търговския представител НЕ :

1. работи при фиксирано работно време

2. работи при трудови правоотношения

3. няма твърдо заплащане, а получава % от реализираната от него продукция

4. разполага със собствени помещения, които сам поддържа

Та, тоя "мърчандайзер" вероятно даже няма общо с търговския представител, който по занятие си е обособен търговец ама все таз'.

Юруж към 3000стр!

П.с. Нищо лично, аз дори ти се възхищавам за поетичният талант който имаш.

Не нищо лично а що е лирчно ще се повторя като кажа че tru e епично Каза талант съм имал аз антидепресанти не съм и взимал!

Леке голямо съм така е а съдбата ми в на бог ръката е.

Незнам дали това се получава и колко още че съм тъп ще означава.

Изпреварих ли аз да се родя, защото от мойте смели мисли аз се водя

Бях казал че иглата е като живота бодливо

Ако не внимаваш ще те бодне подливо!

Обичам да си пия сам Шум...ско пиво

Римички си редите, виждам. Е,поне се забавлявате :D.

Боко, я кажи колко пари взе миналия месец, че ми стана интересно.

Само нареждат казваш аха ясно разбрахме...

Ако за теб да охраняваш и да си мърчандайзер са висш пилотаж, за други не са нищо съществено. Познавам такива и мога да ти кажа точно с какво се занимават, за което ти трябват основни инструкции и нищо повече. Ти си учи теорията, пък после като отидеш да нареждаш стелажите пак ще си говорим. Няма смисъл да се обяснява подробно с какво МОЖЕ да се занимават, след като през 99% от времето си подреждат и допълват стоките, следят срок на годност и изготвят заявки...

Юруж към 3000стр!

При едни мои клиенти термина мърчандайзер се ползва за хората които ходят да зарибяват нови клиенти, носят им стелажи, хладилници, следят после за подреждането на стоката и прочее. Не знам по дефиниция какво е и слабо ме вълнува но знам че всеки който има желание, може да кара автомобил и не е отвратително грозен че да плаши клиентите може да стане такъв.

Забравете щях да пиша друга дума с ЗАЕ.....

Въпроса е че тази определено е хищник искам да я направя бойка как да подходя като тя идва веднъж в седмицата ?

Слушам и през главата ми минават мисли, кой от родната естрада (за чалгий въобще не говорим) би изпял по същия правилен и висок начин припева на Еминем два пъти, а Еминем е рапър мамка му. ПОКЛОН!

http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s

Някой е гледал "Heroes" в повечко! хаха

Все същият стил, леко изменена визия... и все така песните му вървят.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...