vinyl_master Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Бокич, слагай запетай поне на колуминацията...губя цялата картинка да го ева хахаха ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Ще пробвам, не губя, само мога да спечеля ! Много зарибява момичето, струва си , ще дам всичко от мен макс :} Ще спечелиш разбира се! Ако не шамар, то херпес със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Ще спечелиш разбира се! Ако не шамар, то херпес със сигурност. По добре херпес ,По добре херпес хахахахахах Не разбрах само, ако е от дясно езика какво ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Важното е веселба да има. Пък Бокича, още от първия му пост който видях в темата за Кирил и Методий, смятам че е платен агент. Сега дали с изследователска, комерсиална или друга цел, не съм сигурен, но гаранция не е истина, т.е. не е реално съществуващ индивид в този си вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 По добре херпес ,По добре херпес хахахахахах Не разбрах само, ако е от дясно езика какво ? Лошо. Нали обаче уточнихме, че не сме се разбрали и тя сама се е облизала, та не е важно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Важното е веселба да има. Пък Бокича, още от първия му пост който видях в темата за Кирил и Методий, смятам че е платен агент. Сега дали с изследователска, комерсиална или друга цел, не съм сигурен, но гаранция не е истина, т.е. не е реално съществуващ индивид в този си вид. Вижте-- >Има и реален живот не само интернет в който не е нужен правопис за да правиш пачка и да направиш достатъчно, че да не се притесняваш , дори и за внуците си ако не е така оспорете ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Споко Бойкич, те пра-пра-пра....-дядовците ни са били неграмотни ама не са останали без поколение Дишай спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Вижте-- >Има и реален живот не само интернет в който не е нужен правопис за да правиш пачка и да направиш достатъчно, че да не се притесняваш , дори и за внуците си ако не е така оспорете ме! Оспорвам, всички мразят неграмотните хора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Поздравявам всички с уикенда: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 За мен са важни цигарите,аз съм си избрал да пуша и ще си пуша закакво някой трябва да ми налага ограничения. В тоя ред на мисли да забранят и алкохола на обществените места,а колкото до това колко американци познавам николко не познавам но за мен са си тупани за какво те трябва да са ми идеала на живота. Моя живот си е мой и ако искам да се тровя няма да ме спрат никакви забрани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Моя живот си е мой и ако искам да се тровя няма да ме спрат никакви забрани. Никой никога няма да ти забрани да се тровиш, щом толкова си ентусиазиран. Обаче номерът е, че трябва да го правиш самостоятелно - например затваряш се в някоя миша дупка и си се тровиш на воля, защото в другите варианти тровиш хора, които меко казано не споделят твоя цигарен ентусиазъм. Обаче сигурно цигарения дим ти пречи да схванеш тази елементарна логика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 а колкото до това колко американци познавам николко не познавам но за мен са си тупани за какво те трябва да са ми идеала на живота. Първо никой не ти казва че те трябва да са ти идеал в живота за каквото и да било. И второ усещаш ли колко глупаво звучи "абе аз тоя не го познавам но според мен е тъп"? Да не ме разбереш погрешно - не искам да кажа че ВСИЧКИ са умни или нещо. Има много тъпи и от тях въпроса е че тъпанари има навсякъде и процента такива тук не е особено различен от процента там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Добро утро. Тази тема е станала 2000 страници. Не е ли време да и се направи втора част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 нашия форум е еПИЧен (заради потребителите в него) ... само некви лигави форумчета правят на част темите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 нашия форум е еПИЧен (заради потребителите в него) ... само некви лигави форумчета правят на част темите Да, това да не е бг мамата, където затварят темите на 50-60 страници, като 30-40 от тях са само със мнения като "запис", "ще следя темата" и тем подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Я да видим сега кой си прекарва времето в БГ мама. То няма лошо де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Добро утро. Тази тема е станала 2000 страници. Не е ли време да и се направи втора част. Ако си влезеш в настройките и сложиш в една страница да ти се показват по 40 мнения, тази тема автоматически ще стане 1000 страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Я да видим сега кой си прекарва времето в БГ мама. То няма лошо де. Ам, гугъл ги индексира доста високо, няколко пъти като трябваше да прелиствам по 20 теми с подобни мнения, за да търся нещо и се отказах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Оспорвам, всички мразят неграмотните хора .Неграмотните охранители никой не ги мрази. На тях им трябва акъл, колкото да пазят равновесие и да могат да вървят и дъвчат дъвка едновременно.---- С mordeath е потчи толкова смислено да се спори, колкото със охлюв, тухла, черепа на Хорацио и други удушевени и неудушевени предмети... Да не забраняват пушенето, щото аз обичам да пуша. Ако следваме таз велика логика - дай да разрешим убийствата, щото ми писна да споря с некомпетентни потребители и ми е безкрайно неприятно да ги търпя. ---- Иначе разговора на w00x с boko е меко казано епичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Неграмотните охранители никой не ги мрази. На тях им трябва акъл, колкото да пазят равновесие и да могат да вървят и дъвчат дъвка едновременно. ---- С mordeath е потчи толкова смислено да се спори, колкото със охлюв, тухла, черепа на Хорацио и други удушевени и неудушевени предмети... Да не забраняват пушенето, щото аз обичам да пуша. Ако следваме таз велика логика - дай да разрешим убийствата, щото ми писна да споря с некомпетентни потребители и ми е безкрайно неприятно да ги търпя. ---- Иначе разговора на w00x с boko е меко казано епичен. Аз съм сигорен , че ако ме познавахте и ако знаехте с колко задачи съм загърбен в реалноста щяхте да ми се възхищавате. Това както всички знаете е вируалност... Тук можеш да си всякакъв можеш да представиш част от собствената ти същност която никога никъде няма да покажеш. А за моя правопис и пунктоация, какво ме интересува като няма никога да съм в пробация ,въобще граматика аз даже съм слаб и по математика и защо и как и каква тематика... Аз винаги се боря да съм НАЙ ако несъм им викам БАЙ ! Кой го интересува и кой бъдеще рисува, аз ще ви кажа вулгарни думи, друг ще си ви напсува. Ако това не ви се е харесало.... ще продължавам да пиша рими И СПРЕТЕ ДА ПУШИТЕ ЦИГАРИ, ДИМИ МИ! Завършвам с това чее разговора ми с woox е бил меко казано епичен щом ви е харесал за мен е бил логичен! Това оспях да измъкна , и някой яки фрази аз да вмъкна охранител съм и по добре циметови чували поне не мъкна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 ^^ГолЕм си бате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 ! Щом сте такива интелектуалци какви доходи на месец получавате Щом незнаеш да си материализираш знанията седиш цял ден в форумите и се правиш на мега умник. Като ти гледам колко хиляди постове имаш съм сигорен че не излизаш от вас и поцял ден си в тази ти реалност... Нормално не те съдя бъди това кеото искаш но не бъди прокурор в този живот за другите защото те ще са ти съдниците след след смъртта... Спомни си че си се родил и ще умреш някога може на 90 може и по малко може и повече незнам кога и аз ще умра така че си приличаме като два кислородни атома! П,п ТОВА Е МОЯ ФОРУМ РАЗБЕРИ, ДУША ЗА МЕН ТИ НЕДЕЙ БЕРИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Щом сте такива интелектуалци какви доходи на месец получавате Щом незнаеш да си материализираш знанията седиш цял ден в форумите и се правиш на мега умник. Като ти гледам колко хиляди постове имаш съм сигорен че не излизаш от вас и поцял ден си в тази ти реалност... Нормално не те съдя бъди това кеото искаш но не бъди прокурор в този живот за другите защото те ще са ти съдниците след след смъртта... Спомни си че си се родил и ще умреш някога може на 90 може и по малко може и повече незнам кога и аз ще умра така че си приличаме като два кислородни атома! П,п ТОВА Е МОЯ ФОРУМ РАЗБЕРИ, ДУША ЗА МЕН ТИ НЕДЕЙ БЕРИ! Край, разконспириран съм ... Ми к'во да ти кажа... Аз съм пенсиониран екзокултирунфолог (от 5 години), страдащ от агорафобия (като професионално заболяване). Не мога да се оплача от доходите си... и всъщност, май това предното обяснява и не излизането ми от нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Нямам пукнта стотинка хора ама пак ще я чукам мрусницата даже тя пари ще ми дава ! Ако не си вярваме нямаше сега да има спутник нямаше да има президент негър и нямаше да го има този форум даже ако не си вярвахме! Създателя на форума си е повярвал че ще успее и ето резултатите! Google те са си повярвали че могат и са го направили! Край, разконспириран съм ... Ми к'во да ти кажа... Аз съм пенсиониран екзокултирунфолог (от 5 години), страдащ от агорафобия (като професионално заболяване). Не мога да се оплача от доходите си... и всъщност, май това предното обяснява и не излизането ми от нас... Я покажи малко лирика Нагледал си се значи на вътрешности и сега какво? несмееш да докоснеш калта хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.