Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

ПС: Как успявате да правите нещо с 2гб само? На жена ми на компютъра като седна и се изнервям...

ПС2: Числото горе е 13217

Аз съм вече сигурно месец с 2 Гб, и да си призная честно разлика особена не виждам. Хем че като си сложа другата плочка рама става двуканален, и пак...

Всъщност те не стават и 4, щото съм с 32 бита ОС. Но е малко по-добре в игрите, в смисъл по-малко зарежда от компира. В друго разлика никаква не забелязвам.

Пък резултатите ти са озадачаващи. Пусни ги на чисто, но не мисля че ще има огромна разлика, просто теста е стар и не може да ти оцени машината. :)

3D Mark'06: Core i7 :confused Това пък какво е :confused

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Супер! Супер яко! Печелившо на честитите! Уикенда съм на рожден ден с преспиване в туристическата спалня в Батак и.... антибиотик. За възпаление във венеца! Кой няма да близне алкохол - Пеешоооо....

Обожавам да съм спала 2 ч., да стана в 5:30 ч., да ида на събрание в почивния ми ден, да се върна и сега да не мога да заспя. Страхотна страхотност :ph34r:

Пушили сме ние, секс сме правили, хора сме трепали... :wacko:

Не беше точно събрание, а по-скоро обучение.

Пък имаше и чисто касиерски неща за доизясняване.

Имаше кратко прекъсване в работата на машината хостваща форума. След това се наложи поправяне на базата данни. Вече трябва да е приключило и всичко да си работи нормално.

Супер! Супер яко! Печелившо на честитите! Уикенда съм на рожден ден с преспиване в туристическата спалня в Батак и.... антибиотик. За възпаление във венеца! Кой няма да близне алкохол - Пеешоооо....

Мхъ..., ми ти нали и без т'ва не пиеш алкохол бе ???

Имаше кратко прекъсване в работата на машината хостваща форума. След това се наложи поправяне на базата данни. Вече трябва да е приключило и всичко да си работи нормално.

Накякъв rollback има ми се струва biggrin1.gif

Не, не е rollback. Беше прекъснато захранването на машината, а после като тръгна имаше някакви проблеми с датите и някои постове, който бяха написани по това време изчезнаха по някаква причина след repair на базата. И да, форума беше бавен заради repair-а на 1.5GB database-а.

Не се оправдавайте НСБОп-фасул са спряли форума и са ни чели постовете,сега ще вербуват най-слабите да им донасят :ph34r:

Не, не е rollback. Беше прекъснато захранването на машината, а после като тръгна имаше някакви проблеми с датите и някои постове, който бяха написани по това време изчезнаха по някаква причина след repair на базата. И да, форума беше бавен заради repair-а на 1.5GB database-а.

Казах го, защото при мен нещата се върнаха в смисъл, че вече четени неща ми ги отчете като нечетени със страници назад из темите. Липсваха и пресни ЛС. ПОдозирам, че е от Про скина, защото като сложих Син 3.1 всичко си е на мястото... Ама пусто като не ми харесва... tounge.gif

Мхъ..., ми ти нали и без т'ва не пиеш алкохол бе ???
Ако трябва да се меря с вашите аршини - не пия. Но реално погледнато - консумирам.

Ако трябва да се меря с вашите аршини - не пия. Но реално погледнато - консумирам.

С други думи лигавиш се като мен :) Само дето аз хабя малко по-дръти питиета...

Щото нямам избор бе пич. Ако можеше и нямаше начин да се проверят тези неща мислиш ли че от патиотизъм щах да плащам данъци, които мога да пропусна да платя?

Тва е друго. Много яд ме хваща като казват, че са погнали ората дето правят врътки с ДДС...любимото ми престъпление :). Нито убийства, нито наркотици, нито склоняване има. Демек излизаш сух от водата :D :D.

Ами процесора определено играе роля /при Нвидиа даже по-голяма/. Отделно има едни 250GTS, които се водят green и са с релаксирани честоти. Моята е с честотите на 9800GTX с която са фактически една и съща карта /на мен точно така ми я замениха/.

Даже не знам двуканален рам дали няма да се отрази на резултата, щото сега съм с една плочка само.

Всъщност сега проверих, ядрото е 675 т.е. 1:1, но паметта ми е на 1000, а на 9800 -цата беше 1100, значи пак по-ниски или цялата разлика идва от процесора ?!?

---

И ето накъде отива въпроса с цигарите у нас:

Ню Йорк забрани пушенето и на открито

Яко е това с цигарите. Дано секунда по-скоро направят нещо и в нашата мила, сладка рОдина.

Защо трябва и у нас да забраняват цигарите на открито??

Тъпите американци с промити мозъци друго немогат да измислят,като ги гледам какви тупани са станали мога само да ги съжалявам.

Тъпите американци с промити мозъци друго немогат да измислят,като ги гледам какви тупани са станали мога само да ги съжалявам.

Значи казваш цигарите са основната причина българите да не са тупани? Яко. :lol:

Ти колко тъпи американеца познаваш? Аз щото познавам няколко и честно казано не са никак тъпи...

Нее..., ние не сме тупани, гайди сме! Нещо почти толкова кухо, но може да ручи монотонно....

П.с. Капралът Иванов, утре към обяд мисля да ти наруша рахатеца..., слабо ме интересува колко ще си снощен!

Тъкмо щях да ти задам тоя въпрос, ти си ми отговорил. По обед бива да оправим машината, а кога сядаме на масата? Веднага след това ли? devil.gif

Тъкмо щях да ти задам тоя въпрос, ти си ми отговорил.

Глей само ква емпатия...
По обед бива да оправим машината, а кога сядаме на масата? Веднага след това ли? devil.gif

Ти мен за к'ъв ме имаш !? Как ще разбера, че съм си свършил работата качествено, ако не си тествам майсторията?

П.с. Може да мина и през тайгъра, за да взема малко от онези божественярски флейки-бекон с подправки...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...