djadomraz Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Благодаря ти. Ииии сега забелязах. Честит Рожден ден и от мен! Да си жив и здрав и всичко хубаво ти пожелавам и да ме задминеш по постове Страницата, която отварям, за да се преброя, от 3 ч. показва следното : Оляла си се с писането Галя. По-кратичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе да му се не знае, това електронно преброяване ще го бъде ли? Ако си с друг браузър различен от Internet Explorer, пробвай с него. Или просто опитай утре. Ииии сега забелязах. Честит Рожден ден и от мен! Да си жив и здрав и всичко хубаво ти пожелавам и да ме задминеш по постове Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Оляла си се с писането Галя. По-кратичко. Ъ ? К'о речи? И с IE не става. Нещо се е бъгнала страницата явно. Дано утре / днес тръгне. Искам да съм преброена Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 ТОЗИ адрес, линка горе дясно ЕЛЕКТРОННО ПРЕБРОЯВАНЕ. Преди 2 часа "преброих" цялото си семейство за нула време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 И с IE не става. Нещо се е бъгнала страницата явно. Дано утре / днес тръгне. Искам да съм преброена Ох малееее сега видях кой ти е адреса. Правилния е този: https://iscensus2011.nsi.bg/ Цъкаш на регистриране и оттам насетне действаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 OMFG!!! Момчиле, верно ли ?!?!?!?!?!? Вярно е. Всъщност лимитите са си отдавна, обаче от 1-ви март малоумниците решиха да го подкарат съвсем през просото. Досега просто като надвишиш лимита (средно около 100GB месечно в зависимост от тарифата) или те предупреждаваха или ти орязхваха скоростта. Обаче тия мегакретени от CRTC са решили, че вече просто трябва да си плащаш надвишения лимит по някакви безумни тарифи - също като трафика при мобилните опрератори. За щастие в момента се вдига голям шум и нещата стигнаха до федералния кабинет, та се надявам тия умници да се сепнат и да ги ударят през ръцете. Общо взето монополистите се гаврят чрез лобиране, докато не се вдигне голям шум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Аз лично не видях никакви проблеми. Досадно е, че на места те карат да въвеждаш еднакви данни 2 пъти, но нищо повече. Малко странни са нЕкои въпроси относно жилището, а и не видях да се пита колко такива има човек, но как да е ЕДИТ: Ангеле, да не те забравя - да си жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 А къде е казано че трябва да въвеждаш ВЯРНА информация? Щото все си мисля че вярната информация могат да си я набавят от данъчното примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Защото там е ВЯРНА? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 ЕДИТ: Ангеле, да не те забравя - да си жив и здрав! Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Защото там е ВЯРНА? Би трябвало... докато тази в НСИ пък хептен глупости ще съдържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 То и ти би трябвало да плащаш данъци Да не би да декларираш всичките си доходи??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Абе плащам аз с огромно отвращение особено като знам как после особено със социалните осигуровки ще мога да си обърша г.з. след време щото майка ми ако не съм аз да я храня с едната пенсия е точно до кривата круша (или по-точно казано успява да ги изхарчи за няма и седмица и то без да плаща ток, парно, телефон и т.н) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Декларираш си надлежно доходите от чужбина? Брех! Аз вече си мислех, че само аз съм останал да плащам редовно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Декларираш си надлежно доходите от чужбина? Брех! Аз вече си мислех, че само аз съм останал да плащам редовно Според теб добра идея ли е да пропусна да декларирам преводи по банков път по сметката на фирма (че и лични да са)... наскоро плащах в 2ен размер едни ДДСта щото прозяпах един срок,не ми се иска да плащам и други подобни... Иначе изключително ми е гадно като ги плащам данъците не защото ми взимат кинтите а защото по-големия процент отиват в нечии джобове по хиляди начини а не затова за което плащаме по принцип. Претръпнал съм отдавна което не значи че като се сетя не ме хваща яд отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 WAT 2011 във Вирджиния .Май ще работим като спестители на плаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 А, бре... честит 2ри февруари на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Оле, поздравяват го Ангел и си мисля "гадове", пък той бил рожденник. Ангеле, да си жив и здрав. Останалото се постига П.П. Имам питане - като ученик черпеше ли класа си на РД-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Оле, поздравяват го Ангел и си мисля "гадове", пък той бил рожденник. Ангеле, да си жив и здрав. Останалото се постига П.П. Имам питане - като ученик черпеше ли класа си на РД-то? A ти забеляза ли кога точно има РД? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aV36ytSgC3o&feature=player_embedded# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Рапторе, айде да те помоля да ми пуснеш screen от един 3dmark 06 с карта на def, за да сравня 9800gtx+ и 250GTS и каква е разликата, че днес купих за втория компютър 9800житиексплюс Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Нямаш проблеми, но понеже съм адски уморен днес ми дай линк директно откъде да сваля 3Д марк, че дори и затова вече нямам сили. Галинскиииии, допивам последното Ципураки тук. чакам да ми звъннеш за профилактика. Като се поосвежа ще ви разкажа какво преживях днес в НАП, защото просто няма такава картинка освен в България. Трябваше да викна Господарите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Като се поосвежа ще ви разкажа какво преживях днес в НАП, защото просто няма такава картинка освен в България. Трябваше да викна Господарите.... Търси си до последно правата! Аз само за да стане на моето съм способен да си отделя голямо количество време и нерви, но накрая пак да е станало каквото съм си наумил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Не бе, аз се оправих, но просто няма такива резили, безхаберие, некадърност и прочее - 2 пъти се връщах до банката и дотам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Ето защо, само като си помисля, че трябва да свърша някаква работа, в някоя от нашите любими български институции и ме обзема потрес и ужасТ.Направо не мога да спя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.