Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И за къв' да ги клатя тия прозорци на уиндоуса?

Не ти трябва, туй пущинясала работа. Първо прозорци, после врати, докато се усетиш клатиш стълбове и накрая налиташ и на коли... Мани, мани. :)

Добре че има арни организации като Anonymous windows fuckers, че света отива на зле.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе ТОВА възможно ли е?

confused.gif

Малко е ниска цената, но като цяло се намират на тези пари. Аз съм пред дилема дали S500 или S600 да си взема. По - ново от това в линка обаче. Имам още няколко месеца време да го мисля.

Малко е ниска цената, но като цяло се намират на тези пари. Аз съм пред дилема дали S500 или S600 да си взема. По - ново от това в линка обаче. Имам още няколко месеца време да го мисля.

Ако си намерил кой да те вози, а ти да си на задната седалка - става. :)

Ако си намерил кой да те вози, а ти да си на задната седалка - става. :)

Аз и сега карам един Мерцедес и един приятел постоянно ме вози. Мания му е да го кара :). Реално в България си имам шофьор.Наскоро дойде и на гости до Сараево и почти през цялото време той шофираше.

Срамота е да даваш на някой друг да кара такова нещо :)

Точно обратното, кефа от такива автомобили е да се возиш на задната седлка и да си пиеш питието ;)

По-скоро Дядо мраз - п*****ст, както пееха Хиподил навремето laughing.gif

Зависи... :D

Само на мен ли ми се струва, че това "преброяване" е чисто и просто набавяне на информация кой, къде, какво прави?

Аз мисля да пиша, че съм клошар. :D

Не ти трябва, туй пущинясала работа. Първо прозорци, после врати, докато се усетиш клатиш стълбове и накрая налиташ и на коли... Мани, мани. :)

Добре че има арни организации като Anonymous windows fuckers, че света отива на зле.

:lol: Хи-хи-хи-хи.

Да ти имам дилемата.S500 ако питаш мен.

По принцип няма лошо човек да има такава кола, само да не се налага да я поправя biggrin1.gif

Отделно разхода й какъв е. Ванка, като те знам колко пътуваш... tounge.gif

Отделно разхода й какъв е. Ванка, като те знам колко пътуваш... tounge.gif

Аз пътувам много, но почти всичките ми километри са извънградско. Там не горят чак толкова много. Отделно горивото в Сараево го купувам за малко над левче.

Ремонтите и те не ме плашат много. Намирам си частите на доста прилични цени от чужбина. Хем плаща по - евтино, хем взимам по - качествени части. Да ти кажа за сегашните автомобили не плащам никак малко за ремонтите. Няма да е кой знае каква разликата.

Няма да е кой знае каква разликата.

Проучи да не стане изненада. Принципно с по-хубавите коли и ремонтите са по-дебели (хубавото е че са по-нарядко). Виж и как е положението с каското.

Проучи да не стане изненада. Принципно с по-хубавите коли и ремонтите са по-дебели (хубавото е че са по-нарядко). Виж и как е положението с каското.

Проучил съм вече. Направил съм си сметката.

Хммм, така като гледам един от топ спамърите ни във форума, с над 10 хил. поста, има рожден ден днес.

w00x, да си жив и здрав.Честит рожден ден.Още десет пъти по толкова постове да направиш.

Преди време като говорех с един приятел след като ме изслуша и поприказвахме стигна до извода че не го питам или дискутирам ами по-скоро му се хваля какво имам намерение да свърша :) Като гледам и при теб е същото в момента.

OMFG!!!

Момчиле, верно ли ?!?!?!?!?!?

Вярно е, но не е от сега. Леля ми живее в Канада. Плащат луди пари за интернет и имат и месечен лимит. Аз в Сараево също имам месечен лимит.

Хммм, така като гледам един от топ спамърите ни във форума, с над 10 хил. поста, има рожден ден днес.

w00x, да си жив и здрав.Честит рожден ден.Още десет пъти по толкова постове да направиш.

Благодаря ти. :)

Абе да му се не знае, това електронно преброяване ще го бъде ли?

Страницата, която отварям, за да се преброя, от 3 ч. показва следното :

2936481s.jpg

Абе да му се не знае, това електронно преброяване ще го бъде ли?

Страницата, която отварям, за да се преброя, от 3 ч. показва следното :

2936481s.jpg

Оставете някой лев и за преброителите :) И без това каквото се спести от преброяването ще се открадне ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...