Sothbiss Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 И за къв' да ги клатя тия прозорци на уиндоуса? Не ти трябва, туй пущинясала работа. Първо прозорци, после врати, докато се усетиш клатиш стълбове и накрая налиташ и на коли... Мани, мани. Добре че има арни организации като Anonymous windows fuckers, че света отива на зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе ТОВА възможно ли е? Малко е ниска цената, но като цяло се намират на тези пари. Аз съм пред дилема дали S500 или S600 да си взема. По - ново от това в линка обаче. Имам още няколко месеца време да го мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Добре си се замислил. Фърляй го тоя Опел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Малко е ниска цената, но като цяло се намират на тези пари. Аз съм пред дилема дали S500 или S600 да си взема. По - ново от това в линка обаче. Имам още няколко месеца време да го мисля. Ако си намерил кой да те вози, а ти да си на задната седалка - става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Срамота е да даваш на някой друг да кара такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ако си намерил кой да те вози, а ти да си на задната седалка - става. Аз и сега карам един Мерцедес и един приятел постоянно ме вози. Мания му е да го кара . Реално в България си имам шофьор.Наскоро дойде и на гости до Сараево и почти през цялото време той шофираше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Срамота е да даваш на някой друг да кара такова нещо Точно обратното, кефа от такива автомобили е да се возиш на задната седлка и да си пиеш питието Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 По-скоро Дядо мраз - п*****ст, както пееха Хиподил навремето Зависи... Само на мен ли ми се струва, че това "преброяване" е чисто и просто набавяне на информация кой, къде, какво прави? Аз мисля да пиша, че съм клошар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Не ти трябва, туй пущинясала работа. Първо прозорци, после врати, докато се усетиш клатиш стълбове и накрая налиташ и на коли... Мани, мани. Добре че има арни организации като Anonymous windows fuckers, че света отива на зле. Хи-хи-хи-хи. Малко е ниска цената, но като цяло се намират на тези пари. Аз съм пред дилема дали S500 или S600 да си взема. По - ново от това в линка обаче. Имам още няколко месеца време да го мисля. Да ти имам дилемата.S500 ако питаш мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Да ти имам дилемата.S500 ако питаш мен. Много сериозен вариант е и CL. Същият размер като S, но е купе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 По принцип няма лошо човек да има такава кола, само да не се налага да я поправя Отделно разхода й какъв е. Ванка, като те знам колко пътуваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Отделно разхода й какъв е. Ванка, като те знам колко пътуваш... Аз пътувам много, но почти всичките ми километри са извънградско. Там не горят чак толкова много. Отделно горивото в Сараево го купувам за малко над левче. Ремонтите и те не ме плашат много. Намирам си частите на доста прилични цени от чужбина. Хем плаща по - евтино, хем взимам по - качествени части. Да ти кажа за сегашните автомобили не плащам никак малко за ремонтите. Няма да е кой знае каква разликата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Няма да е кой знае каква разликата. Проучи да не стане изненада. Принципно с по-хубавите коли и ремонтите са по-дебели (хубавото е че са по-нарядко). Виж и как е положението с каското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Проучи да не стане изненада. Принципно с по-хубавите коли и ремонтите са по-дебели (хубавото е че са по-нарядко). Виж и как е положението с каското. Проучил съм вече. Направил съм си сметката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Хммм, така като гледам един от топ спамърите ни във форума, с над 10 хил. поста, има рожден ден днес. w00x, да си жив и здрав.Честит рожден ден.Още десет пъти по толкова постове да направиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Преди време като говорех с един приятел след като ме изслуша и поприказвахме стигна до извода че не го питам или дискутирам ами по-скоро му се хваля какво имам намерение да свърша Като гледам и при теб е същото в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Адаш... CL е истината! CL500. Нема такова животно. Или 320-ка ако ще е дизел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 CL-а си е :woot Особено черен металик като му свалиш покрива Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 OMFG!!! Момчиле, верно ли ?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 OMFG!!! Момчиле, верно ли ?!?!?!?!?!? Вярно е, но не е от сега. Леля ми живее в Канада. Плащат луди пари за интернет и имат и месечен лимит. Аз в Сараево също имам месечен лимит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 'Бем ти и Канадата тогава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Земи се обади да определим нова дата за профилактика Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Хммм, така като гледам един от топ спамърите ни във форума, с над 10 хил. поста, има рожден ден днес. w00x, да си жив и здрав.Честит рожден ден.Още десет пъти по толкова постове да направиш. Благодаря ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе да му се не знае, това електронно преброяване ще го бъде ли? Страницата, която отварям, за да се преброя, от 3 ч. показва следното : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе да му се не знае, това електронно преброяване ще го бъде ли? Страницата, която отварям, за да се преброя, от 3 ч. показва следното : Оставете някой лев и за преброителите И без това каквото се спести от преброяването ще се открадне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.