RaptoR Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Лежим и гледаме филми. Пич, тва ципураки много тежко идва - по 4-5 изпихме - много сериозно менгеме в главата имам днес. Като се има предвид, че устисках и не пих грам друг алкохол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Кой не пие у кръчмата, пие у аптеката!!/Бай Любо/. Аз маам чесън и греяна ракия и пак съм си здрав. А около мен всичко кашля и подсмърча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Лежим и гледаме филми. Пич, тва ципураки много тежко идва - по 4-5 изпихме - много сериозно менгеме в главата имам днес. Като се има предвид, че устисках и не пих грам друг алкохол... А водичка...., водичка, студенка така..., слага ли му? Щото ако не си..., си голям шаран бе, този ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Много ясно, че се пи 50/50, ти луд ли си??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе някой знае ли че пилата за нокти имала по-ситна и по-едра част и в зависимост от това как я обърнеш е различно. Аз научих онзи ден като тръгнах в един магазин да търся по-едра пила защото след рязане ако не мина ъглите на ноктите на краката после ми се врязват и настава една "радост"... и питам за нещо по-едро те ми дават една аз ги питам бъзикат ли се лелята ми я взе от ръката, обърна я и ме попита дали още мисля че е ситна и каза да гледам по-внимателно... ебати... на 30 и кусур години съм и за първи път в живота да разбера че пилите за нокти имали ситна и едра част... а изхвърлих поне 5 пили последната година, защото са се "затъпили" а явно съм ги хващал откъм ситната страна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Купи си раш-пила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Купи си раш-пила. За по-тежки случаи може и направо ъглошлайф - като в Dumb & Dumber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 За по-тежки случаи може и направо ъглошлайф - като в Dumb & Dumber. Жена ми има нещо подобно на ъглошлайф но по-малко и специално за нокти... честно казано ми е неприятно пък и някак гейско стои да си правя маникюр с подобна женска гадост. Пък и аз си рендосвам само ъглите че леко влизат отстрани под кожата на ноктите, защото ако пропусна после се забиват много гадно острите ръбчета, иначе другото го подрязвам с ножица. Честно, в онзи магазин се почуствах изключително тъп. Пилите имали 2 различни размера в зависимост как ги обърнеш. Ебати... на мен ми изглеждаха еднакви и досега да не съм забелязал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Дядо Мраз и граховото зърно... Добро утро :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Дядо Мраз и граховото зърно... Добро утро :] По-скоро Дядо мраз - п*****ст, както пееха Хиподил навремето Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Само на мен ли ми се струва, че това "преброяване" е чисто и просто набавяне на информация кой, къде, какво прави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе ТОВА възможно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе ТОВА възможно ли е? Възможно е, но обърни внимание, че не му е платено митото, което на тази кола си е цифра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Току що установих следното: ако в Win7 имаш няколко отоворени прозореца и бързо разклатиш един, всички останали се минимизират! Ако го разклатиш пак, се връщат. So awesome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Разклатиш??!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Как, ти до ся не ли си клатил прозорци ве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Все едно забърсваш десктопа с един прозорец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Преди това трябва да се накисне в леген. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Как, ти до ся не ли си клатил прозорци ве? Мне, само жени съм клатил.И за къв' да ги клатя тия прозорци на уиндоуса? Все едно забърсваш десктопа с един прозорец Така вече е ясно.Благодаря. Но не виждам голям смисъл от тази опция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Но не виждам голям смисъл от тази опция. Да махнеш всички прозорци, освен този, който ти трябва. Ако примерно ти трябва нещо на десктопа. Доста по-лесно от това да минимизираш всичките, да си намериш това дето ти трябва на десктопа и после да си търсиш прозореца долу в лентата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Аз не го знаех, и никога няма да го ползвам. Къде по лесно е win+D. Каквото и да работиш винаги едната ръка е на клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе win+tab си е най-добро каквото и да си говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Абе win+tab си е най-добро каквото и да си говорим. Какво точно трябва да прави win+tab, че досега не съм го ползвал, alt+tab ми е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Еми пусни си аеро темата виж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Да махнеш всички прозорци, освен този, който ти трябва. Ако примерно ти трябва нещо на десктопа. Доста по-лесно от това да минимизираш всичките, да си намериш това дето ти трябва на десктопа и после да си търсиш прозореца долу в лентата. Е аз за тв'а нещо съм си настройл един от бутоните на мишока.Да ми показва десктопа. И все пак всичко зависи от Лузъра.Какво прави по компа и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.