Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Tc, tc, tc... айде направил съм тема по случая... да си спамваме на воля в нея ;) АКо си бях вкъщи и аз можех да направя лого пък... ама то пък не е късно ;) После :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

TRIBALERO, тая музика е за деца. :)

...

Кога почва музиката? Щото аз почаках 2 минути и така и не почна... само 1 и също циклеше като скапана плоча :lol: На втората минута ми дотегна

1 000 000! А честито!

П.П. Някой няма ли да ми даде награда във формата на съответното количество финикийски знаци, че пуснах милионния пост?

5ec2c0b37f9c1840.jpg

Заповядай и да ти е честито !

5ec2c0b37f9c1840.jpg

Заповядай и да ти е честито !

Такова си имам, даже с моя лик...ама ми се щеше нещо по-семпло и с друго портретче - дето да ми го приемат в банката...:rolleyes:

Neshto ne se seshtam v koi moment sym kazal che sym super kompetenten v syzdavaneto na elektronna muzika.

Не, просто каза, че си наясно с процеса на създаването на такъв род музика (справка: 2 от постовете ти на предишната страница). Както и да е, вече изгубих интерес да получа останалия отговор, понеже мислех, че досега вече ще съм го получил...да речем, че с предположения съм си попълнил липсващото. Сега наистина вече нямам много излишно време, тъй като имам и друга работа...ако имаш желание, друг път може да си продължим разсъжденията. ;)

Аз обаче не твърдя, че разбирам от плакати...

ОК, както и подозирах, накрая получих конкретен отговор на половината от въпроса - техническата страна. Дай ми по-важния отговор, касаещ музикалната страна на въпроса, тъй като нали сам твърдиш, че става дума за музика. Като изключим техническото сглобяване на луповете със съответните програми, което задължително трябва да е качествено направено, за да го счетем за професионално - кое за теб е "качествено" в музикално отношение?

Нещо не се сещам в кой момент съм казал, че съм супер компетентен в създаването на електронна музика.

Едит: преписах си поста на кирилица.

Благодаря ти. Не ми беше трудно.

Знаеш ли изобщо какво означава един проблем да е "решен" или да ти обясня?

Явно имаш някакъв проблем с очите. За мен "решили са си проблемите" е различно от "няма никаква престъпност". И естествено това го изпусна:

Не, просто искам да кажа, че онези общества които ми давате за пример, са на такова ниво, че са си решили проблемите. С престъпност, с обществен ред, с корупция в администрация, та даже и с боклука и т.н. Да естествено има и изключения при тях, но те са минимални в сравнение с при нас.

Ясно съм написал, че има и изключения, но ти е угодно да не го видиш.

Прочел съм го изключително внимателно. Ще цитирам част от твоя пост както и моя отговор по-долу:

Я обясни сега по-подробно къде точно съм те разбрал грешно? Това което казваш накратко е "ние имаме по-големи проблеми, тях трябва да решаваме и никой друг, а тези които давате за пример вече са си решили тези проблеми и от скука се чудят с какво да се захванат". Та по тази логика след като има по-големи проблеми дай да не решаваме изобщо и по-малките, нали? Оттук съвсем логично следва предложението съда да преустанови гледането на дела за дребни престъпления преди да реши тези за по-големите. Айде обясни ми къде не съм те разбрал.

Абе дедо, нарочно ли и ти се правиш, че невиждаш или наистина невиждаш? Като Ангел и ти си правиш някви сбободни съчинения по картинка и ми ги лепваш. Къде написах "те са се справили с дребните престъпления" или дай да не гледаме "дребната престъпност". Аз сложих всички проблеми, като престъпност, проблеми в инфраструктура, корупция в администрация и т.н. Вие искате да ме убедите, че по тея показатели сме като в Германия и САЩ. Много ми се ще да сме, ама уви не сме.

Абе дедо, нарочно ли и ти се правиш, че невиждаш или наистина невиждаш? Като Ангел и ти си правиш някви сбободни съчинения по картинка и ми ги лепваш. Къде написах "те са се справили с дребните престъпления" или дай да не гледаме "дребната престъпност". Аз сложих всички проблеми, като престъпност, проблеми в инфраструктура, корупция в администрация и т.н. Вие искате да ме убедите, че по тея показатели сме като в Германия и САЩ. Много ми се ще да сме, ама уви не сме.

Значи да прилагаме дадена логика само когато ни отърва така ли?

Казваш че след като не сме оправили по-важните неща това трябва да забравим за него. Ами хайде тогава като не са оправили по-сериозните престъпления съда да престане да си губи времето с дребните неща и да вземат да си изчистят големите дела и тогава да се занимават с джебчиите примерно?

Аз в нищо не искам да те убедя, просто ти намеквам че мислиш по грешен начин. Оправя се каквото може. Някои неща са по-важни от други, но наличието на нещо по-важно не значи че трябва да зае**м всичко по-маловажно. Още повече че си има хора и за едното и за другото - тези които се занимават с единия проблем не могат да се занимаят с другия.

Midex, честито, печелиш 5000 безплатни интернета!

5000_internets.jpg

Със здраве да си ги ползваш! :Д

Ох, хващам мозъчен тумор вече от четене на лекции...

Били си решили проблема с боклука :beer: УДРИ... най-големите градове в САЩ се държат от орг. престъпност в тази област. Да не говорим за бутафорната акция тип "Цецо" на рибния пазар с Ню Йорк от преди години.

Не така повърхностно, молим.

А корупцията там е направо на други нива и обеми ;) Хората просто имат ноу-хау и си я обличат в хубави правни фигури и "номерца" - но пак като ги хванат мирише на мърша.

Били си решили проблема с боклука :beer: УДРИ... най-големите градове в САЩ се държат от орг. престъпност в тази област. Да не говорим за бутафорната акция тип "Цецо" на рибния пазар с Ню Йорк от преди години.

Не така повърхностно, молим.

А корупцията там е направо на други нива и обеми ;) Хората просто имат ноу-хау и си я обличат в хубави правни фигури и "номерца" - но пак като ги хванат мирише на мърша.

Нали знаеш, тревата винаги е по-зелена от другата страна.

Присмял се хърбел на щърбел :lol:

Не е точно така, защото которника е еталон - абсолютна единица.

Posted Today, 09:34

moze li tel. za vrazka

Хахахаха.... Нее.., Midex не е зъл.... :lol: :lol: :lol:

Хахахаха.... Нее.., Midex не е зъл....
Точно в тоя форум, Мидекса е от най-кротките и добродушни хора. За което - евала, между другото.

Ред: Котора, да бе, бахти к'ви сме тъпи да не се сетим к'во искаш да кажеш....

А, така! хахаха

Докторите си примълчават! Отиваш на преглед и ти изписват лекарство! Нищо ти няма!

Ремантадин, използва се за лечение на вирусни инфекции от тип А (пренася се по повечето животни, предимно птици) и някои щамове от тип Б, които по принцип не са толкова устойчиви.

Тип А, х1н1/х1н2 (1 Хем. протеин и 1 Неурам. ензим), един от леките щамове, които пък за сметка на това имат среден инкубационен период и се разнасят лесно.

Та, тея хапове... са ефективни само на 90% ако се хване в началото и на 75% 80% ако се хване в по-напреднал стадии (което не е малко), обаче шансът е малък да излекуват х1н1 в краен стадии.

Може да съм лигльо ама поне си разбирам от нещата, гадно е да ти спестяват "новините" за собственото ти здраве.

И като говорим за пазене на чуждото здраве!

Та... в Пловдив всеки е болен... вървят си по заведенията и си ходят на работа, кихат си сладките вирусчета навсякъде, дори не ходят на лекар повечето. И чак като тупне на легло и неможе се вдигне, се сеща, че има личен лекар, които после се чуди к'во да прави!

Добър сабахлян, безхаберници!

ЕДИТ: ЦИПУРАКИ форевър!

Мдам..., ти за това не си вдигаш телефонът в късният следобед..., щото си се направил безсмъртен....

П.с. Усещаш ли вече, какво е да ти препуска казашки полк (с джигитовка) из главата !? :bgrin: :lol: :lol:

П.с. Те ти малко критско обезболяващо.

http://www.youtube.com/watch?v=KtqUeumR8_M&feature=related

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...