Dreamer Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Tc, tc, tc... айде направил съм тема по случая... да си спамваме на воля в нея АКо си бях вкъщи и аз можех да направя лого пък... ама то пък не е късно После Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 TRIBALERO, тая музика е за деца. ... Кога почва музиката? Щото аз почаках 2 минути и така и не почна... само 1 и също циклеше като скапана плоча На втората минута ми дотегна Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 1 000 000! А честито! П.П. Някой няма ли да ми даде награда във формата на съответното количество финикийски знаци, че пуснах милионния пост? Заповядай и да ти е честито ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Относно спора за музиката = Criticism is easy, art is difficult! Поздрав с едно мое парче http://soundcloud.com/ru-dee/tribetronic-force-journey-to-a-friend-ru-dee-full-extended-club-mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Заповядай и да ти е честито ! Такова си имам, даже с моя лик...ама ми се щеше нещо по-семпло и с друго портретче - дето да ми го приемат в банката... Neshto ne se seshtam v koi moment sym kazal che sym super kompetenten v syzdavaneto na elektronna muzika. Не, просто каза, че си наясно с процеса на създаването на такъв род музика (справка: 2 от постовете ти на предишната страница). Както и да е, вече изгубих интерес да получа останалия отговор, понеже мислех, че досега вече ще съм го получил...да речем, че с предположения съм си попълнил липсващото. Сега наистина вече нямам много излишно време, тъй като имам и друга работа...ако имаш желание, друг път може да си продължим разсъжденията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Аз обаче не твърдя, че разбирам от плакати... ОК, както и подозирах, накрая получих конкретен отговор на половината от въпроса - техническата страна. Дай ми по-важния отговор, касаещ музикалната страна на въпроса, тъй като нали сам твърдиш, че става дума за музика. Като изключим техническото сглобяване на луповете със съответните програми, което задължително трябва да е качествено направено, за да го счетем за професионално - кое за теб е "качествено" в музикално отношение? Нещо не се сещам в кой момент съм казал, че съм супер компетентен в създаването на електронна музика. Едит: преписах си поста на кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Благодаря ти. Не ми беше трудно. Знаеш ли изобщо какво означава един проблем да е "решен" или да ти обясня? Явно имаш някакъв проблем с очите. За мен "решили са си проблемите" е различно от "няма никаква престъпност". И естествено това го изпусна: Не, просто искам да кажа, че онези общества които ми давате за пример, са на такова ниво, че са си решили проблемите. С престъпност, с обществен ред, с корупция в администрация, та даже и с боклука и т.н. Да естествено има и изключения при тях, но те са минимални в сравнение с при нас. Ясно съм написал, че има и изключения, но ти е угодно да не го видиш. Прочел съм го изключително внимателно. Ще цитирам част от твоя пост както и моя отговор по-долу: Я обясни сега по-подробно къде точно съм те разбрал грешно? Това което казваш накратко е "ние имаме по-големи проблеми, тях трябва да решаваме и никой друг, а тези които давате за пример вече са си решили тези проблеми и от скука се чудят с какво да се захванат". Та по тази логика след като има по-големи проблеми дай да не решаваме изобщо и по-малките, нали? Оттук съвсем логично следва предложението съда да преустанови гледането на дела за дребни престъпления преди да реши тези за по-големите. Айде обясни ми къде не съм те разбрал. Абе дедо, нарочно ли и ти се правиш, че невиждаш или наистина невиждаш? Като Ангел и ти си правиш някви сбободни съчинения по картинка и ми ги лепваш. Къде написах "те са се справили с дребните престъпления" или дай да не гледаме "дребната престъпност". Аз сложих всички проблеми, като престъпност, проблеми в инфраструктура, корупция в администрация и т.н. Вие искате да ме убедите, че по тея показатели сме като в Германия и САЩ. Много ми се ще да сме, ама уви не сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Абе дедо, нарочно ли и ти се правиш, че невиждаш или наистина невиждаш? Като Ангел и ти си правиш някви сбободни съчинения по картинка и ми ги лепваш. Къде написах "те са се справили с дребните престъпления" или дай да не гледаме "дребната престъпност". Аз сложих всички проблеми, като престъпност, проблеми в инфраструктура, корупция в администрация и т.н. Вие искате да ме убедите, че по тея показатели сме като в Германия и САЩ. Много ми се ще да сме, ама уви не сме. Значи да прилагаме дадена логика само когато ни отърва така ли? Казваш че след като не сме оправили по-важните неща това трябва да забравим за него. Ами хайде тогава като не са оправили по-сериозните престъпления съда да престане да си губи времето с дребните неща и да вземат да си изчистят големите дела и тогава да се занимават с джебчиите примерно? Аз в нищо не искам да те убедя, просто ти намеквам че мислиш по грешен начин. Оправя се каквото може. Някои неща са по-важни от други, но наличието на нещо по-важно не значи че трябва да зае**м всичко по-маловажно. Още повече че си има хора и за едното и за другото - тези които се занимават с единия проблем не могат да се занимаят с другия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Midex, честито, печелиш 5000 безплатни интернета! Със здраве да си ги ползваш! :Д Ох, хващам мозъчен тумор вече от четене на лекции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Били си решили проблема с боклука УДРИ... най-големите градове в САЩ се държат от орг. престъпност в тази област. Да не говорим за бутафорната акция тип "Цецо" на рибния пазар с Ню Йорк от преди години. Не така повърхностно, молим. А корупцията там е направо на други нива и обеми Хората просто имат ноу-хау и си я обличат в хубави правни фигури и "номерца" - но пак като ги хванат мирише на мърша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Били си решили проблема с боклука УДРИ... най-големите градове в САЩ се държат от орг. престъпност в тази област. Да не говорим за бутафорната акция тип "Цецо" на рибния пазар с Ню Йорк от преди години. Не така повърхностно, молим. А корупцията там е направо на други нива и обеми Хората просто имат ноу-хау и си я обличат в хубави правни фигури и "номерца" - но пак като ги хванат мирише на мърша. Нали знаеш, тревата винаги е по-зелена от другата страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ахаха оня в другата тема е мега малоумен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ахаха оня в другата тема е мега малоумен. Мдам... Тя другата тема е само една :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ахаха оня в другата тема е мега малоумен. Кой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Присмял се хърбел на щърбел Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Присмял се хърбел на щърбел Не е точно така, защото которника е еталон - абсолютна единица. Posted Today, 09:34moze li tel. za vrazka Може. Ето ти телефонния указател. Хахахаха.... Нее.., Midex не е зъл.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 За това говорех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Хахахаха.... Нее.., Midex не е зъл.... Точно в тоя форум, Мидекса е от най-кротките и добродушни хора. За което - евала, между другото. Ред: Котора, да бе, бахти к'ви сме тъпи да не се сетим к'во искаш да кажеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Добър сабахлян, безхаберници! http://www.youtube.com/watch?v=c4OVp_2Qonk ЕДИТ: ЦИПУРАКИ форевър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Яяя...кво симпатично мазолче имам на ръката...Седмица-две ще лъскам с другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 А, така! хахаха Докторите си примълчават! Отиваш на преглед и ти изписват лекарство! Нищо ти няма! Ремантадин, използва се за лечение на вирусни инфекции от тип А (пренася се по повечето животни, предимно птици) и някои щамове от тип Б, които по принцип не са толкова устойчиви. Тип А, х1н1/х1н2 (1 Хем. протеин и 1 Неурам. ензим), един от леките щамове, които пък за сметка на това имат среден инкубационен период и се разнасят лесно. Та, тея хапове... са ефективни само на 90% ако се хване в началото и на 75% 80% ако се хване в по-напреднал стадии (което не е малко), обаче шансът е малък да излекуват х1н1 в краен стадии. Може да съм лигльо ама поне си разбирам от нещата, гадно е да ти спестяват "новините" за собственото ти здраве. И като говорим за пазене на чуждото здраве! Та... в Пловдив всеки е болен... вървят си по заведенията и си ходят на работа, кихат си сладките вирусчета навсякъде, дори не ходят на лекар повечето. И чак като тупне на легло и неможе се вдигне, се сеща, че има личен лекар, които после се чуди к'во да прави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Мдаам, аз тв'а си седя вкъщи и си кихам във салфетката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Виж си съобщенията, уа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Добър сабахлян, безхаберници! ЕДИТ: ЦИПУРАКИ форевър! Мдам..., ти за това не си вдигаш телефонът в късният следобед..., щото си се направил безсмъртен.... П.с. Усещаш ли вече, какво е да ти препуска казашки полк (с джигитовка) из главата !? :lol: П.с. Те ти малко критско обезболяващо. http://www.youtube.com/watch?v=KtqUeumR8_M&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.