TRIBALERO Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=t48IHbciCAg&feature=player_embedded# LOCO LOCO LOCO много яко беше :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Чакайте, нима се опитвате да спорите с Джозо, използвайки реални и логични аргументи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 TRIBALERO, тая музика е за деца. http://www.youtube.com/watch?v=8ew-iO4Sg5g Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 А, аз като ви казвам, че скоро и педерастията ще стане задължгителна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Някой от горните Youtube-поместващи наясно ли е как се прави тази музика - питам конкретно за двата сложени примера и имам предвид процеса на "създаване" от 'а' до 'я'? П.П. Чист въпрос, без заяждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Някой от горните Youtube-поместващи наясно ли е как се прави тази музика - питам конкретно за двата сложени примера и имам предвид процеса на "създаване" от 'а' до 'я'? П.П. Чист въпрос, без заяждане. Почти наясно съм, но това не пречи да ме кара да танцувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Не бе, не те питам за танцуването - скачай си колкото ти е кеф....наясно ли си това, на което скачаш как се е получило? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Не бе, не те питам за танцуването - скачай си колкото ти е кеф....наясно ли си това, на което скачаш как се е получило? Цялото това нещо е процес отнемащ дълги дни и нощи в изграждането на едно отделно парче.Казвам дълго време ,понеже в сегашно време пазара е пълен с доста плавя,правена за относително кратко време - за 2 дни . Пс: в днешно време всеки стана продуцент,има толкова много уроци даже и по интернет,за това как да работиш с програми като Reason,Ableton,Fruity Loops,cubase. @w00x Не бих казал че музиката на Loco Dice e за деца.Просто снощи човека направи много силно представяне...направо тръшна хората ...язък за Урсини . Иначе и Крисчън Смит ми е любимец Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Усещам как половината форума чака 1,000,000 пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Не бе, не те питам за танцуването - скачай си колкото ти е кеф....наясно ли си това, на което скачаш как се е получило? Да, нали ти казах. Чрез софтуер с повтарящи се бийтове. Дори и децата го правят. Друг е въпроса колко качествено. И въпреки това, музиката си е музика и това, че вместо певци има електронни звуци, пак има работа зад пулта и т.н. Цялото това нещо е процес отнемащ дълги дни и нощи в изграждането на едно отделно парче.Казвам дълго време ,понеже в сегашно време пазара е пълен с доста плавя,правена за относително кратко време - за 2 дни . @w00x Не бих казал че музиката на Loco Dice e за деца.Просто снощи човека направи много силно представяне...направо тръшна хората ...язък за Урсини . Иначе и Крисчън Смит ми е любимец Лекичка е. Какво станало с Урсини? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Дреме ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Друг е въпроса колко качествено. Дай ми критерий за "качество" в тази област. Пояснение: питам за твоя критерий за качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Лекичка е. Какво станало с Урсини? Не го бях слушал от доста време. Преди 2 години беше по твърд и по добре,сега се е разлигавил с протяжни и бавни парчета.Нашата компания едвам едвам помръдваше.Хубаво че се качи Локо-то ,че сигурно щяхме да си тръгнем . Дай ми критерий за "качество" в тази област. Пояснение: питам за твоя критерий за качество. твоя пост може да не е насочен към мен,но бих допълнил .Затова ще кажа само едно име: Hernan Cattaneo .Всеки ценител се кланя пред него Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 40 дни и започва старата песен на нов глас. AVANTIIIIIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Дай ми критерий за "качество" в тази област. Пояснение: питам за твоя критерий за качество. Armin Van Buuren. Tiesto. Не разбирам на къде биеш? Всички знаят как се прави електронната музика в някакви относителни граници. Това за качеството го казах за "музиката", която правят 13 годишни момченца с безплатните семпъли и програмите от замунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Armin Van Buuren. Tiesto. Не разбирам на къде биеш? Всички знаят как се прави електронната музика в някакви относителни граници. Не искам да ми цитираш известните имена като критерий за качество - щом са толкова известни, ясно е, че го правят качествено. Задълбах да получа отговор, тъй като на 2 пъти вече ми потвърждаваш, че си наясно с процеса на създаването на тази музика. Та...питам те - какво според теб трябва да притежава музика от такъв тип, че да покрие твоите норми за "качествено направена"? Понеже думи като "качествена" и "некачествена" са твърде общи и не дават никаква конкретна информация, освен да се разбере, че ти харесва или не...или че те кара да танцуваш или не. Питам те конкретни неща и искам конкретни отговори - толкова ли е трудно да ми отговориш по същество, след като казваш, че си наясно с творческия процес и на големите, и на малките от Замунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Абе човек, аз не съм продуцент. Все едно аз да те питам какво точно ти харесва в даден плакат. Искам да има непрестанен ритъм, който да е танцувален. Не харесвам "двоен" бас. Искам да има добро интро, а последствие и развръзка, между които прехода да е правилен и неусетен, а не отсечен като с брадва и закачен от отделна песен. Не знам какво искаш да чуеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Не искам да ми цитираш известните имена като критерий за качество - щом са толкова известни, ясно е, че го правят качествено. Задълбах да получа отговор, тъй като на 2 пъти вече ми потвърждаваш, че си наясно с процеса на създаването на тази музика. Та...питам те - какво според теб трябва да притежава музика от такъв тип, че да покрие твоите норми за "качествено направена"? Понеже думи като "качествена" и "некачествена" са твърде общи и не дават никаква конкретна информация, освен да се разбере, че ти харесва или не...или че те кара да танцуваш или не. Питам те конкретни неща и искам конкретни отговори - толкова ли е трудно да ми отговориш по същество, след като казваш, че си наясно с творческия процес и на големите, и на малките от Замунда. Прекалено меко пипаш! Той, Ангел е хлъзгав.... не се ли усещаш, че ти прилага тактиката на "Офанзивното отстъпление" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Абе човек, аз не съм продуцент. Все едно аз да те питам какво точно ти харесва в даден плакат. Искам да има непрестанен ритъм, който да е танцувален. Не харесвам "двоен" бас. Искам да има добро интро, а последствие и развръзка, между които прехода да е правилен и неусетен, а не отсечен като с брадва и закачен от отделна песен. Не знам какво искаш да чуеш. Аз обаче не твърдя, че разбирам от плакати... ОК, както и подозирах, накрая получих конкретен отговор на половината от въпроса - техническата страна. Дай ми по-важния отговор, касаещ музикалната страна на въпроса, тъй като нали сам твърдиш, че става дума за музика. Като изключим техническото сглобяване на луповете със съответните програми, което задължително трябва да е качествено направено, за да го счетем за професионално - кое за теб е "качествено" в музикално отношение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 http://vbox7.com/play:178c0365 -> музика. Онова дрънчене от фрутито не знам как се нарича музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 1 000 000! А честито! П.П. Някой няма ли да ми даде награда във формата на съответното количество финикийски знаци, че пуснах милионния пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZS-sFxM6znk Заедно сме хахахахахах Честито на всички потребители на Булфорум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Закъсня, Виденееее....закъсня.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Не си познал, пък съм и по-добре подготвен естетически Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 midex = хацкер!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.