Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А, аз като ви казвам, че скоро и педерастията ще стане задължгителна....

Някой от горните Youtube-поместващи наясно ли е как се прави тази музика - питам конкретно за двата сложени примера и имам предвид процеса на "създаване" от 'а' до 'я'?

П.П. Чист въпрос, без заяждане. ;)

Някой от горните Youtube-поместващи наясно ли е как се прави тази музика - питам конкретно за двата сложени примера и имам предвид процеса на "създаване" от 'а' до 'я'?

П.П. Чист въпрос, без заяждане. ;)

Почти наясно съм, но това не пречи да ме кара да танцувам. :)

Не бе, не те питам за танцуването - скачай си колкото ти е кеф....наясно ли си това, на което скачаш как се е получило?

Цялото това нещо е процес отнемащ дълги дни и нощи в изграждането на едно отделно парче.Казвам дълго време ,понеже в сегашно време пазара е пълен с доста плавя,правена за относително кратко време - за 2 дни .

Пс: в днешно време всеки стана продуцент,има толкова много уроци даже и по интернет,за това как да работиш с програми като Reason,Ableton,Fruity Loops,cubase.

@w00x

Не бих казал че музиката на Loco Dice e за деца.Просто снощи човека направи много силно представяне...направо тръшна хората ...язък за Урсини :cry .

Иначе и Крисчън Смит ми е любимец :music :love :punk

Не бе, не те питам за танцуването - скачай си колкото ти е кеф....наясно ли си това, на което скачаш как се е получило?

Да, нали ти казах. Чрез софтуер с повтарящи се бийтове.

Дори и децата го правят. Друг е въпроса колко качествено. И въпреки това, музиката си е музика и това, че вместо певци има електронни звуци, пак има работа зад пулта и т.н.

Цялото това нещо е процес отнемащ дълги дни и нощи в изграждането на едно отделно парче.Казвам дълго време ,понеже в сегашно време пазара е пълен с доста плавя,правена за относително кратко време - за 2 дни .

@w00x

Не бих казал че музиката на Loco Dice e за деца.Просто снощи човека направи много силно представяне...направо тръшна хората ...язък за Урсини :cry .

Иначе и Крисчън Смит ми е любимец :music :love :punk

Лекичка е. Какво станало с Урсини?

Друг е въпроса колко качествено.

Дай ми критерий за "качество" в тази област.

Пояснение: питам за твоя критерий за качество.

Лекичка е. Какво станало с Урсини?

Не го бях слушал от доста време.

Преди 2 години беше по твърд и по добре,сега се е разлигавил с протяжни и бавни парчета.Нашата компания едвам едвам помръдваше.Хубаво че се качи Локо-то ,че сигурно щяхме да си тръгнем :pirate .

твоя пост може да не е насочен към мен,но бих допълнил .Затова ще кажа само едно име: Hernan Cattaneo .Всеки ценител се кланя пред него :music

Armin Van Buuren. Tiesto.

Не разбирам на къде биеш? Всички знаят как се прави електронната музика в някакви относителни граници.

Това за качеството го казах за "музиката", която правят 13 годишни момченца с безплатните семпъли и програмите от замунда.

Armin Van Buuren. Tiesto.

Не разбирам на къде биеш? Всички знаят как се прави електронната музика в някакви относителни граници.

Не искам да ми цитираш известните имена като критерий за качество - щом са толкова известни, ясно е, че го правят качествено. Задълбах да получа отговор, тъй като на 2 пъти вече ми потвърждаваш, че си наясно с процеса на създаването на тази музика. Та...питам те - какво според теб трябва да притежава музика от такъв тип, че да покрие твоите норми за "качествено направена"? Понеже думи като "качествена" и "некачествена" са твърде общи и не дават никаква конкретна информация, освен да се разбере, че ти харесва или не...или че те кара да танцуваш или не. Питам те конкретни неща и искам конкретни отговори - толкова ли е трудно да ми отговориш по същество, след като казваш, че си наясно с творческия процес и на големите, и на малките от Замунда.

Абе човек, аз не съм продуцент. Все едно аз да те питам какво точно ти харесва в даден плакат.

Искам да има непрестанен ритъм, който да е танцувален. Не харесвам "двоен" бас. Искам да има добро интро, а последствие и развръзка, между които прехода да е правилен и неусетен, а не отсечен като с брадва и закачен от отделна песен. Не знам какво искаш да чуеш.

Не искам да ми цитираш известните имена като критерий за качество - щом са толкова известни, ясно е, че го правят качествено. Задълбах да получа отговор, тъй като на 2 пъти вече ми потвърждаваш, че си наясно с процеса на създаването на тази музика. Та...питам те - какво според теб трябва да притежава музика от такъв тип, че да покрие твоите норми за "качествено направена"? Понеже думи като "качествена" и "некачествена" са твърде общи и не дават никаква конкретна информация, освен да се разбере, че ти харесва или не...или че те кара да танцуваш или не. Питам те конкретни неща и искам конкретни отговори - толкова ли е трудно да ми отговориш по същество, след като казваш, че си наясно с творческия процес и на големите, и на малките от Замунда.

Прекалено меко пипаш! Той, Ангел е хлъзгав.... не се ли усещаш, че ти прилага тактиката на "Офанзивното отстъпление" :lol: :lol:

Абе човек, аз не съм продуцент. Все едно аз да те питам какво точно ти харесва в даден плакат.

Искам да има непрестанен ритъм, който да е танцувален. Не харесвам "двоен" бас. Искам да има добро интро, а последствие и развръзка, между които прехода да е правилен и неусетен, а не отсечен като с брадва и закачен от отделна песен. Не знам какво искаш да чуеш.

Аз обаче не твърдя, че разбирам от плакати...

ОК, както и подозирах, накрая получих конкретен отговор на половината от въпроса - техническата страна. Дай ми по-важния отговор, касаещ музикалната страна на въпроса, тъй като нали сам твърдиш, че става дума за музика. Като изключим техническото сглобяване на луповете със съответните програми, което задължително трябва да е качествено направено, за да го счетем за професионално - кое за теб е "качествено" в музикално отношение?

1 000 000! А честито!

П.П. Някой няма ли да ми даде награда във формата на съответното количество финикийски знаци, че пуснах милионния пост?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...