Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Рано е още във времето :D

ще го видим тоя петък

бтв,Хуан се вързва по добре за загряващ на loco dice\

...

и ся като стана дума за него:

2906563w.jpg

само той е способен на това :D :bgrin:

Добро утро!

Няма как да не се съглася с Пешо laughing.gif

(нали разбираш, че това е кратката версия на песента "Глупости в снега")

То АЗ ако не върша глупости та кой? :) Въпроса е човек да се забавлява... освен това преди да осоля ледената пързалка се попързаляха малко децата там (че и аз) - голям кеф беше :lol:

Тя тая кутия е като на Милена прическата beer.gif

Коя Mилена?

Опитвам се да откажа цигарите и вече поставям рекорд, като не съм запалил цигара 2 часа и 30 минути. Предишния ми опит беше само половин час. Но сега се надявам наистина да успея. :ph34r:

Опитвам се да откажа цигарите и вече поставям рекорд, като не съм запалил цигара 2 часа и 30 минути. Предишния ми опит беше само половин час. Но сега се надявам наистина да успея. :ph34r:

И аз гледам поне да ги намаля от 3 на 2 кутии на ден, че до обяд храча, пък и почнах да ги усещам и финансово.

Ако се отнесеш сериозно ще ги откажеш.

А уе хора, кв'о правите уе?Три кутии на ден :wacko: Аз пуша една кутия за два-три, даже някой път и четири дни.Не мога да си представя ако пушех толкова.Че тв'а са си 15-20 кинта всеки ден...ъъ отделно огромната вреда на организма...Три кутии.пфффф..Много бре.

П.П.Даже като се замисля, днес от 09:00ч, до сега съм на 2 цигари.

Надявам се, че този рекорд ще продължа да се увеличава, а не си пропушил отново след въпросния рекорд. :rolleyes:
Еми... ще се види :)

Бивш пушач =/= непушач

А уе хора, кв'о правите уе?Три кутии на ден :wacko: Аз пуша една кутия за два-три, даже някой път и четири дни.Не мога да си представя ако пушех толкова.Че тв'а са си 15-20 кинта всеки ден...ъъ отделно огромната вреда на организма...Три кутии.пфффф..Много бре.

П.П.Даже като се замисля, днес от 09:00ч, до сега съм на 2 цигари.

Мен открай време ме гризе защо изобщо хората пушат и продължавам да недоумявам не им ли е гадно и миризмата и всичко? И най-добрия отговор който съм получил освен "ми навик" е "почнах от келешлък". Само 1 човек ми каза че миризмата на тютюна го кефела много и затова почнал - всички останали с които съм си говорил са казвали че са почнали ей тъй да се правят на тежкари, колкото ужким да пробват или за да впечатлят някой от другия пол... А аз ужасно мразя миризмата защото баща ми пушеше по много, а 100 пъти по-гадна е миризмата на пълен престоял пепелник. Е от това мога да се издрайвам на момента.

Ааа вонята и мен ме дразни.Особено много мразя, като се излезе някъде на кръчма или бар/дискотека и се овоня целия.Признавам си пушач съм, но съм с две ръце за пълната забрана за пушене.А не някакви врътки тука дето ги правят нашите умни глави.Навсякъде.Ех не като в Токио де, че там е забранено и на открито да се пафка.

Аз пък съм си за пушенето. Как не забраниха да се пие бира в градската градина от момчета и момичета, които са по на 14-15 години!? От к'ъв пъ зор ще ме карат да не пуша?!?!?! Аз съм за пушенето в тоалетни, бани, навън, в помещения, изобщо, където може да се пуши, да се пуши!!! Аз друго си нямам, не пия, но обичам да пуша (цигари, да подчертая)... Не мисля да ги отказвам засега поне. Вярно, тровя се, вярно, мирише гадно димът и дрехите ми после, ама аз така или иначе си мия зъбите и си пера дрехите. Това са оправдания. Наистина са наркотик, ама по-хубаво ли е да виждаме пияни и напушени младежи по улиците всеки ден?! Какво толкова ви пречи?!?! Ето, вече си има заведения за пушачи и непушачи, зали и пр. Ходете си там. Атанас веднъж ме беше подкрепил, че има двойни стандарти. Един пушач много повече би разбрал непушача, отколкото обратно. Задръстена работа...

Вярно, тровя се, вярно, мирише гадно димът и дрехите ми после, ама аз така или иначе си мия зъбите и си пера дрехите. Това са оправдания.

Ако действието беше само върху теб ок, но същото влиание оказваш и на околните. Както на теб няма да ти е приятно, някой пиян да дойде да повръща върху теб, така и на хората, които не пушат, не им е приятно да им се дими. :)

Бирата не пречи на околните.Да препълват кошчетата с бутилки,но не вредят толкова много :D Сега по-добре бира отколкото цигари или трева...

Димът е като някой да повърне върху теб?! Добра логика, би казал Ники Пънчев от "Да хванеш богат".

Всеки си има мнение, това е моето. Който не го кефи да му се пуши и не иска да мирише, да не сяда в кафета, в които може да се пуши.

Ама сетете се за приятелите си. Разбирам, ще е по-добре всички да не пушим, здравето да си пазим и т.н.

Само че ако на някой ваш приятел много му харесва да пуши, опитали сте да го придумате да ги зареже, ама той не иска и пак си пуши, какво, няма да седнете до него в кафето? Или същото с родителите.

Същото (според мен) е сексът без предпазни средства с непознат примерно. Всички сега ще кажат как се пазят и никога не са правили глупости (някои може да не са), ама всички вътрешно знаем, че малко или много сме ги вършили. И веднъж да кажем, имали сте венерическа, заразили сте някой друг, защото не сте се пазили. И повече край, никакъв секс, никой не ви иска, защото сте "покварен".

Така ли трябва да е, да принуждаваме хората да не пушат и какво друго да не правят? Не говоря за трева, защото съм против всичко друго, освен цигарите.

И за алкохола, значи бебе можеш да направиш пиян, можеш да се ожениш пиян и да не помниш, ама щото пушиш, баси лошото. Край, смърт. Глупости, ама глупости.

На мен ми пречи миризмата на какъвто и да е алкохол и затова не пия, така че не е вярно, че бирата на никого не пречела.

Евала на хората, които са ги отказали, радвам се за волята им, ама това си е личен избор.

И само за протокола (заради примера, който съм дала) : НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛА КАКВАТО И ДА Е ВЕНЕРИЧЕСКА :)

Мен открай време ме гризе защо изобщо хората пушат и продължавам да недоумявам не им ли е гадно и миризмата и всичко? И най-добрия отговор който съм получил освен "ми навик" е "почнах от келешлък". Само 1 човек ми каза че миризмата на тютюна го кефела много и затова почнал - всички останали с които съм си говорил са казвали че са почнали ей тъй да се правят на тежкари, колкото ужким да пробват или за да впечатлят някой от другия пол... А аз ужасно мразя миризмата защото баща ми пушеше по много, а 100 пъти по-гадна е миризмата на пълен престоял пепелник. Е от това мога да се издрайвам на момента.

Почнах от келешлък преди има няма 11-12 години.

По миналата година изкарах пневмония без да спирам да пуша, даже не ги намалих.

И нещо по важно ми минава през главата. ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ не махнаха ограничението на "пистата" на магистрала Тракия като вече от поне месец цялата е с мантинели и работници няма. Вярно че КАТ не сам виждал, ама все пак си намалям на 80.

Димът е като някой да повърне върху теб?! Добра логика, би казал Ники Пънчев от "Да хванеш богат".

Да ти подложа...

Като искаш да пушиш, молим. Стани, излез си. Пуши си.

Това е НАПЪЛНО агресивен спрямо околните навик, навлизащ в личното им пространство, увреждащ здравето им. ПРЯКО!

Не условно.

Не ми разтягай софистичния локум за алкохола, секса и прочие. Който пие не ти налива в устата, не идва на твоята маса и да ти сипва във водата водка. Който прави секс без презерватив не те кара ти да правиш това без да те пита - има насрещност.

А ти като седнеш на 4 метра от мен в ресторант - дори аз първи да съм седнал в него - ми "подаряваш" дима си.

По-върхов егоизъм от това ми е трудно да измисля - освен идването с детска количка в ресторант.

Аз също съм бил пушач, имам и приятели пушачи - които до един си излизат навън и пушат без да НИ пречат, защото ни уважават.

Тютюнопушенето е избор, а не нужда. Дали човек е привикнал или не, не трябва да се привнася като проблем на околните 3ти лица.

Тия всичките отстъпки по тази линия са един страхотен практичен довод за това обществото ни е такова каквото е - а именно назадничаво и работи против себе си.

НЕ е идеята, че това се прави защото е от ЕС. Или защото е модно. Така е правилно, защото просто не е възпитано, не е полезно, не ценно. Цялото това нещо има толкова негативи като явление, че е връх на лицемерието да се изказва назидателно-поучителна тема в защита.

Защита на правото ви на пушачи ок, но без това да е за сметка на всички ни. Това е вреден навик, който трябва да се ползва точно с всички вървящи към това пасиви.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...