Antares Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Време да поплюем задружно колко тъп сайт е facebook и как трябва да бъде забранен със закон. Нека плюенето почне СЕГА!Плюйте си го. За мен е полезно "зло". Стига да съм достатъчно внимателен с "приятелите" си вътре :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Имам ама не мога да поствам ....все пак има две девойки с мен де, аз докачвах снимки И що викаш не можа да постваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 И що викаш не можа да постваш Защото са чужди жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Споко, бе! Виж, че рамта му иде къса... Хахах, да.Споко съм..всичко го казвам в кръга на шегата. Само да не му окъси процесора, че тогаваааа..... Рамта ми хем е къса, хем е енергозависима - одеве й спря тока и изгуби всичко дето имаше. Майтапа настрана...ама наистина съм забравил... Ама като се сетя само как се заканваше... Малиии, от тогава все я пишем с главно "М".Белким подминеш поста без да видиш и да се сетиш за кв'о говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ама като се сетя само как се заканваше... Абе аз на много народ съм се заканвал, ама то е, не защото наистина ще изпълня заканата, а превантивно да спра някои неща....ама те нали не знаят, та ми се връзват... Дай линк де, че наистина ми стана интересно чак толкова ли съм изкуфял...ако трябва нещо да пия или да ходя на лекар.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZHKYA07KBuQ&feature=topvideos Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Мляс... на кой му потекоха лигите освен на мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 На мен от одеве ми текат лигите. Ама то е щото чакам гювеча ми да изстине. На първо четене (дегустация при готвенето) беше доста добре. Не издържам - отивам да се освиня Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 На мен от одеве ми текат лигите. Ама то е щото чакам гювеча ми да изстине. На първо четене (дегустация при готвенето) беше доста добре. Не издържам - отивам да се освиня Като те знам каква си вейка думата не е особено на място според мен За теб по-скоро бих казал че ще похапнеш леко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Като те знам каква си вейка думата не е особено на място според мен За теб по-скоро бих казал че ще похапнеш леко... Тия вейки могат да ти скрият шапката от плюскане. 3 пъти колкото тебе може да отнесат. Галин е от тая група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Мляс... на кой му потекоха лигите освен на мен? Точно в момента похапвам с абсолютно същото нещо, само дето аз слагам и доволно количество кисело млекце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Пилешка супичка като за след 2 дена глад и сваляне на 8 кила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 ...ако трябва нещо да пия или да ходя на лекар.... Недей да ходиш на лекар..., по-допре пий, ама с мезе..., че иначе и тактовият ти генератор ще залезе... П.с. Пък, линк в този случай е меко казано сложна работа! Толкова на вътре в дебрите на темата е пропаднало всичка, че няма намиране (но, аз за разлика от теб - помня ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Мдааа, gado е прав.Ще трябва да изплющя поне 3 до 5 отделни линка за заканите, а е отделен въпроса, дали ще успея да изровя тази тъй важна информация.Аз също помня....явно тогава не те беше огрявало дълго време с "М".Както и да е, пак зачекнахме болна тема...давайте да я сменяме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Тогава имаше едни опашати лъжи и едни личности само пуснаха фитилите, колко хубави мусаки били правели и ужким щяха да почерпят но гладни си останахме и само ни текоха лигите. Тия вейки могат да ти скрият шапката от плюскане. 3 пъти колкото тебе може да отнесат. Галин е от тая група. Съмнява ме. Въпреки че напоследък хем не ям много хем не спадам килата... Но ще разкажа само 1 случка: "Аз и един приятел сме в един ресторант прегладнели - пристигаме първи. Поръчваме ние и след малко идва трети наш човек, като в този момент сервитьорката почва да носи поръчката. Ние доволно потриваме ръце и след второто идване на сервитьорката тя пита третия какво ще желае, той оглежда масата, пита - те друго поръчали ли са, ние клатим в съгласие глави и той заявява уверено - Една виличка.... ааа и ако може и чаша газирана вода". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Някой друг кадър който направаих от партито в събота. Pete Tong = големец как така Ursiny е все още на крака обикновено се прави леш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Мисля си че откак по-миналата година ми дойде "брилянтната идея" че мога да стопя лесно снега пред гаража си поливайки го с маркуч с топла вода без да отчета че сифона има вероятност да се е запушил с кал и листа (и други боклуци) и вместо да стопя снега това което ще се получи е една хубава ледена пързалка... та след това трябваше да мисля как да разкарам ледената пързалка защото до моя гараж има и други и комшиите ми не бяха особено възхитени от идеята да си имат пързалка пред гаража..... та по мои спомени нахвърлях тогава солидно количество морска сол (къде 45кг - не съм 100% сигурен за точната цифра но горе-долу колкото са 2 торби цимент толкова сол изсипах за да разтопя леда... е първо пробвах с 1 - не се получи ефекта който исках или поне не толкова бързо колкото си мислях та насипах още толкова)... и май оттогава където и да вали колкото и да трупа там почти не се задържа сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Мисля си че откак по-миналата година ми дойде "брилянтната идея" че мога да стопя лесно снега пред гаража си поливайки го с маркуч с топла вода без да отчета че сифона има вероятност да се е запушил с кал и листа (и други боклуци) и вместо да стопя снега това което ще се получи е една хубава ледена пързалка... та след това трябваше да мисля как да разкарам ледената пързалка защото до моя гараж има и други и комшиите ми не бяха особено възхитени от идеята да си имат пързалка пред гаража..... та по мои спомени нахвърлях тогава солидно количество морска сол (къде 45кг - не съм 100% сигурен за точната цифра но горе-долу колкото са 2 торби цимент толкова сол изсипах за да разтопя леда... е първо пробвах с 1 - не се получи ефекта който исках или поне не толкова бързо колкото си мислях та насипах още толкова)... и май оттогава където и да вали колкото и да трупа там почти не се задържа сняг * Методът проба-грешка е чудесен, ако искаш да откриеш нещо ново, непознато на човечеството до този момент... например топлата вода или електричеството. Добро утро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Няма как да не се съглася с Пешо (нали разбираш, че това е кратката версия на песента "Глупости в снега") Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 ХАхаха Магданоза пак е бил в творческо настроение вчера вечерта Добро утро.Тая кашлица ще ми откъсне дроба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9de6jeOevi8 http://www.youtube.com/watch?v=LaHlIb5Hc8U&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 как така Ursiny е все още на крака обикновено се прави леш Рано е още във времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5TbQ5svoAN0&feature=related Целувайте ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=igYSL5osIZM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7TT27iSUBKA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=cAGuKtzoB5w&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.