Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Време да поплюем задружно колко тъп сайт е facebook и как трябва да бъде забранен със закон. Нека плюенето почне СЕГА!
Плюйте си го. За мен е полезно "зло". Стига да съм достатъчно внимателен с "приятелите" си вътре :]

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Имам ама не мога да поствам :D....все пак има две девойки с мен де, аз докачвах снимки :)

И що викаш не можа да постваш devil.gif

Споко, бе! Виж, че рамта му иде къса... :lol:

Хахах, да.Споко съм..всичко го казвам в кръга на шегата.

Само да не му окъси процесора, че тогаваааа.....

Рамта ми хем е къса, хем е енергозависима - одеве й спря тока и изгуби всичко дето имаше. :lol:

Майтапа настрана...ама наистина съм забравил...:wacko:

Ама като се сетя само как се заканваше... :bgrin: Малиии, от тогава все я пишем с главно "М".Белким подминеш поста без да видиш и да се сетиш за кв'о говорим. :lol:

Ама като се сетя само как се заканваше... :bgrin:

Абе аз на много народ съм се заканвал, ама то е, не защото наистина ще изпълня заканата, а превантивно да спра някои неща....ама те нали не знаят, та ми се връзват...:P

Дай линк де, че наистина ми стана интересно чак толкова ли съм изкуфял...ако трябва нещо да пия или да ходя на лекар....:lol:

:)

На мен от одеве ми текат лигите. Ама то е щото чакам гювеча ми да изстине. На първо четене (дегустация при готвенето) беше доста добре. Не издържам - отивам да се освиня :D

:)

На мен от одеве ми текат лигите. Ама то е щото чакам гювеча ми да изстине. На първо четене (дегустация при готвенето) беше доста добре. Не издържам - отивам да се освиня :D

Като те знам каква си вейка думата не е особено на място според мен :lol: За теб по-скоро бих казал че ще похапнеш леко...

Като те знам каква си вейка думата не е особено на място според мен :lol: За теб по-скоро бих казал че ще похапнеш леко...

Тия вейки могат да ти скрият шапката от плюскане. 3 пъти колкото тебе може да отнесат. Галин е от тая група.

Мляс... на кой му потекоха лигите освен на мен? :)

Точно в момента похапвам с абсолютно същото нещо, само дето аз слагам и доволно количество кисело млекце. :P

...ако трябва нещо да пия или да ходя на лекар....:lol:

Недей да ходиш на лекар..., по-допре пий, ама с мезе..., че иначе и тактовият ти генератор ще залезе...

П.с. Пък, линк в този случай е меко казано сложна работа! Толкова на вътре в дебрите на темата е пропаднало всичка, че няма намиране (но, аз за разлика от теб - помня ;) )

Мдааа, gado е прав.Ще трябва да изплющя поне 3 до 5 отделни линка за заканите, а е отделен въпроса, дали ще успея да изровя тази тъй важна информация.Аз също помня....явно тогава не те беше огрявало дълго време с "М".Както и да е, пак зачекнахме болна тема...давайте да я сменяме... :lol:

Тогава имаше едни опашати лъжи и едни личности само пуснаха фитилите, колко хубави мусаки били правели и ужким щяха да почерпят но гладни си останахме и само ни текоха лигите.

Тия вейки могат да ти скрият шапката от плюскане. 3 пъти колкото тебе може да отнесат. Галин е от тая група.

Съмнява ме. Въпреки че напоследък хем не ям много хем не спадам килата... Но ще разкажа само 1 случка: "Аз и един приятел сме в един ресторант прегладнели - пристигаме първи. Поръчваме ние и след малко идва трети наш човек, като в този момент сервитьорката почва да носи поръчката. Ние доволно потриваме ръце и след второто идване на сервитьорката тя пита третия какво ще желае, той оглежда масата, пита - те друго поръчали ли са, ние клатим в съгласие глави и той заявява уверено - Една виличка.... ааа и ако може и чаша газирана вода".

Някой друг кадър който направаих от партито в събота. Pete Tong = големец :)

163438_1684428023356_1017290857_31847695_3759030_n.jpg

как така Ursiny е все още на крака :D обикновено се прави леш :bgrin:

Мисля си че откак по-миналата година ми дойде "брилянтната идея" че мога да стопя лесно снега пред гаража си поливайки го с маркуч с топла вода без да отчета че сифона има вероятност да се е запушил с кал и листа (и други боклуци) и вместо да стопя снега това което ще се получи е една хубава ледена пързалка... та след това трябваше да мисля как да разкарам ледената пързалка защото до моя гараж има и други и комшиите ми не бяха особено възхитени от идеята да си имат пързалка пред гаража..... та по мои спомени нахвърлях тогава солидно количество морска сол (къде 45кг - не съм 100% сигурен за точната цифра но горе-долу колкото са 2 торби цимент толкова сол изсипах за да разтопя леда... е първо пробвах с 1 - не се получи ефекта който исках или поне не толкова бързо колкото си мислях та насипах още толкова)... и май оттогава където и да вали колкото и да трупа там почти не се задържа сняг :lol:

Мисля си че откак по-миналата година ми дойде "брилянтната идея" че мога да стопя лесно снега пред гаража си поливайки го с маркуч с топла вода без да отчета че сифона има вероятност да се е запушил с кал и листа (и други боклуци) и вместо да стопя снега това което ще се получи е една хубава ледена пързалка... та след това трябваше да мисля как да разкарам ледената пързалка защото до моя гараж има и други и комшиите ми не бяха особено възхитени от идеята да си имат пързалка пред гаража..... та по мои спомени нахвърлях тогава солидно количество морска сол (къде 45кг - не съм 100% сигурен за точната цифра но горе-долу колкото са 2 торби цимент толкова сол изсипах за да разтопя леда... е първо пробвах с 1 - не се получи ефекта който исках или поне не толкова бързо колкото си мислях та насипах още толкова)... и май оттогава където и да вали колкото и да трупа там почти не се задържа сняг :lol:
* Методът проба-грешка е чудесен, ако искаш да откриеш нещо ново, непознато на човечеството до този момент... например топлата вода или електричеството.

Добро утро!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...