Mockingbird Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Аааа от бая време не е ставало въпрос...пък нали стана култова и я рекох да се подпличкна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Хапни една мусака, барем ти мине. баш тва отивам да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Пак ме боли главата... нейната мамица ще я отрежа още малко! Хм...Ще ти споделя един странен на пръв поглед факт: голяма част от случаите на главоболие се получават от газове в червата. Притискал се някакъв нерв в областта на таза. Та мисълта ми е - ако няма други логични причини като преумора на очите, препиване, болни зъби - помисли какво си ял няколко часа преди началото на пристъпа. И ако забележиш съвпадения с определени храни - просто си промени менюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Абе яжте чесън бе! Казах ви - помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Дали най-после няма да имаме качествено заснежаване ако откара така до сутринта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Той ей, ся ще се завърти насам Midex... да ти реди една далавера за тва, дет споменаваш думата с М ! Ти пък да не би да го сваляш ?? Не, търся си донори! хахаха Нали ще си реже главата, очите не му тряат. Логично! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Току що виждам Карамански във фейса е постнал нещо наистина потресаващо http://www.youtube.com/watch?v=K6wtTShVAvg&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Нее...., този иначе го слуша главата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Дали най-после няма да имаме качествено заснежаване ако откара така до сутринта? Дано не стане. Писнало ми от сняг... Току що виждам Карамански във фейса е постнал нещо наистина потресаващо Това съм го виждал на живо. Не живея далече от сточна гара и като деца сме си играели близо до линиите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Дали най-после няма да имаме качествено заснежаване ако откара така до сутринта? В града дано не. По зимните курорти и 2 метра да натрупа ако ще. Дано на Здравец натрупа че ми се ходи на ски. Някой знаели дали голяма писта на Здравец работи, че миналата май не бачкаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Той ей, ся ще се завърти насам Midex... да ти реди една далавера за тва, дет споменаваш думата с М ! Туй пък не го схванах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Думата с М не я споменавайте, че първо нямам такова налично тук и още повече ме заболя главата, а дори саридон не помага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Думата с М не я споменавайте, че първо нямам такова налично тук и още повече ме заболя главата, а дори саридон не помага... Е те сега се пие уиски, не хапчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 След 3 часа като свърша да работя може и да захвана уискито... ако спре да ме боли главата толкова защото инак само ще го похабя... PS: Mай абстиненция е било... осмуках едно тройно кафе и ми намаля чувствително. Предните 2 дни по 1 кафе бях пил само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Току що виждам Карамански във фейса е постнал нещо наистина потресаващо Нее...., този иначе го слуша главата.... Не го слуша главата определено! Ще се хвърля под влака и няма да го заснема във Full HD. Психари всякакви! ----------------------------------------------------- Сега бях за малко на вън с колата и видях първите жертви на "снежната" покривка. Снежна е в кавички, защото по улиците е вода. Единия беше на коматевския възел. БМВ 3-ка. От ония, бегачките. 93-95 година дето са. Не им знам модела. Беше хванал стълба челно на разклона към ЕСКАДА. Как го беше нацелил, не знам изобщо. Другия беше с една от онези другите бегачки. Хонда Сивик 94 година. Той пък беше на същия булевард, но в обратна посока (Смирненски - Централна гара). Между светофарите на Стоматологичния факултет и Централна гара. От дясно между някви коли. Толкова беше смачкан, че в началото помислих, че е някаква развалина, но видях, че аварийните мигат и имаше някакви хора. Ако се погледне от горе приличаше на буквата Г. Погледната отзад, задницата беше на 50% широка. А вън даже не е хлъзгаво... Някой май е искал да си прави понички на грешното място.. Толкова паркинзи на големи магазини има, но по булеварда май е най-престижно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Единия беше на коматевския възел. БМВ 3-ка. От ония, бегачките. 93-95 година дето са. Не им знам модела. Беше хванал стълба челно на разклона към ЕСКАДА. Как го беше нацелил, не знам изобщо. Другия беше с една от онези другите бегачки. Хонда Сивик 94 година. Той пък беше на същия булевард, но в обратна посока (Смирненски - Централна гара). Между светофарите на Стоматологичния факултет и Централна гара. От дясно между някви коли. Толкова беше смачкан, че в началото помислих, че е някаква развалина, но видях, че аварийните мигат и имаше някакви хора. Ако се погледне от горе приличаше на буквата Г. Погледната отзад, задницата беше на 50% широка. А вън даже не е хлъзгаво... Някой май е искал да си прави понички на грешното място.. Толкова паркинзи на големи магазини има, но по булеварда май е най-престижно. Бе хлъзгаво си е, БМВ с това задно (изобщо коли със задно) при повечко газ си чудиш колата на къде ще тръгне. Карам кола със задно и дойде ли зимата се минава на режим 4х4 и не се маха до пролетта. Между другото не се знае дали не са на ххх броя ракии, водки и тн., а винаги остава възможен варианта за повреда в движение, избягване на препятствие дето ти е изскочило в последния момент и най-важното разсеяност. Преди месец в София ме удря камионче отзад, след като съм се престроил с пуснат мигач поне от 50 метра и дупка между трафика от поне 30 метра. Като слязох викам "Колега не ме ли видя, че се престроявам, поне от 50 метра съм пуснал мигача" и следва отговора "Ми не, друго гледах". После си викам тоя заплес, добре че мен удари (и при двамата само ламарини) можеше човек да минава и той пак друго да си гледа. Едит Утре пак ще има 20 мин. чистене на колата, ама тоя път се сетих да си дигна чистачките поне. И което е най-гадно не мога да си намеря четката за сняг(от едната страна четка от другото гума за прозорците и най-важното телескопична дръжка), сигурно съм я забравил в някоя от колите и колега си я е харесал. Винаги като сменям колите после нещо ми липсва, явно си е тенденция. Гаден сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 http://vbox7.com/play:44894839 ей за това ми харесват повече форумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Време да поплюем задружно колко тъп сайт е facebook и как трябва да бъде забранен със закон. Нека плюенето почне СЕГА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Туй пък не го схванах... Ами нали беше се заканил, че следващият който спомене онази ужасТна дума с "М" ще ходи в отпуска, осигурена лично от теб !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ееее gado, какво съм ти направил...?Аз и без тв'а не пиша много..сега пък хептен ще спра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Споко, бе! Виж, че рамта му иде къса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Някой друг кадър който направаих от партито в събота. Pete Tong = големец Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 http://vbox7.com/play:44894839 ей за това ми харесват повече форумите Тоя пич не е глупав и е прав за някои неща, но пък и доста сериозни глупости каза. Явно е набрал много на фейса ----------------------------------- Румене, не виждам никакви жени по снимките ти бре! (разбира се нямам предвид само тези) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Румене, не виждам никакви жени по снимките ти бре! (разбира се нямам предвид само тези) Имам ама не мога да поствам ....все пак има две девойки с мен де, аз докачвах снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Споко, бе! Виж, че рамта му иде къса... Рамта ми хем е къса, хем е енергозависима - одеве й спря тока и изгуби всичко дето имаше. Майтапа настрана...ама наистина съм забравил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.