Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Пич, това ти е ПУБЛИЧНИЯ профил във Фейсбук
Като свободния достъп до него е даден на определени хора. За да я публикувам там снимката не се срамувам от нея. Но както не обичам да попадам в случайни кадри, така и не обичам снимките ми да попадат на случайни места. И да, за втори път ми е. Колко пъти трябва да се случи, за да проумееш, че не ми е приятно?

Да, държа. Махни снимката ми. Ако реша да се самопопуляризирам - знам как става. Благодаря предварително.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като свободния достъп до него е даден на определени хора. За да я публикувам там снимката не се срамувам от нея. Но както не обичам да попадам в случайни кадри, така и не обичам снимките ми да попадат на случайни места. И да, за втори път ми е. Колко пъти трябва да се случи, за да проумееш, че не ми е приятно?

Да, държа. Махни снимката ми. Ако реша да се самопопуляризирам - знам как става. Благодаря предварително.

Грешиш - снимката на профила ти се вижда от ВСИЧКИ. Махнал съм снимката.

--------

Насе, на 4 шкембета съм laughing.gif

Ники, проблема ми далеч не е сравнението, в интерес на истината ми беше забавно. Проблемът ми е безразборно публикуване на чужди снимки. Ако за другите не е проблем - за мен е.

Доста повече от тази снимка са достъпни в твоя профил Пешо. Преди малко проверих и се оказа че мога да разгледам дпоне 5 твои албума със снимки, така че Виден е прав, профила ти е доста публичен.

Доста повече от тази снимка са достъпни в твоя профил Пешо. Преди малко проверих и се оказа че мога да разгледам дпоне 5 твои албума със снимки, така че Виден е прав, профила ти е доста публичен.
Хм, интересно. Ще бъде прегледано :]

Не, Видене, не си схванал логиката. Но не е нещо, което да ме учуди ;)

--------

Ред: Благодаря за бележката, изглежда като своеволно ми е ъпгрейднал профила до новата им версия малко са се разминали privacy хавите.

Ама не, то на графиките може да им се вярва, че има натоварване и т.н. Аз за втората част говорех.

Иначе тя графиката си е графика.

Току що го прочетох това... Аман от изроди...

Отделно Пожарникарят отново отмени забраната на цигарите на обществени места и то с типично дебилското "имате една година и от МЕНЕ" angry1.gif

Трябва ми добър невролог - преди позлвахме д-р Анелия Тодорова ама тя е заминала "леко" за САЩ. За човек напатил се от доктори питам, не ме пращайте при някой непроверен, моля.

За к'во ти е, да не ти е пристигнала покана? :)

Преди (преди няколко години) ходих при Благовеска Николова Корбанколева, много хора ми споменаха, че е добър лекар по нервни заболявания и диагностика.

Друг се сещам... Недко Чудомиров май се казваше.

Виж в гугъл ще ти изкара още информация.

Пробвай във Военна болница или в Държавна болница(на Бул.Васил Априлов)горе на тепето се намира клиниката,там има голям сбор от доценти,професори,асистенти все учени хора :laughing:

Хапни една мусака, барем ти мине. :lol:

Той ей, ся ще се завърти насам Midex... да ти реди една далавера за тва, дет споменаваш думата с М !

Дедо, хубави ли са ти очите?

Ти пък да не би да го сваляш ??

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...