Antares Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Пич, това ти е ПУБЛИЧНИЯ профил във ФейсбукКато свободния достъп до него е даден на определени хора. За да я публикувам там снимката не се срамувам от нея. Но както не обичам да попадам в случайни кадри, така и не обичам снимките ми да попадат на случайни места. И да, за втори път ми е. Колко пъти трябва да се случи, за да проумееш, че не ми е приятно?Да, държа. Махни снимката ми. Ако реша да се самопопуляризирам - знам как става. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Като свободния достъп до него е даден на определени хора. За да я публикувам там снимката не се срамувам от нея. Но както не обичам да попадам в случайни кадри, така и не обичам снимките ми да попадат на случайни места. И да, за втори път ми е. Колко пъти трябва да се случи, за да проумееш, че не ми е приятно? Да, държа. Махни снимката ми. Ако реша да се самопопуляризирам - знам как става. Благодаря предварително. Грешиш - снимката на профила ти се вижда от ВСИЧКИ. Махнал съм снимката. -------- Насе, на 4 шкембета съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Пешо, Виден обаче е прав, има нещо общо между снимката ти и Хагрид (снимката я видях одеве пък и с теб се знаем) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ники, проблема ми далеч не е сравнението, в интерес на истината ми беше забавно. Проблемът ми е безразборно публикуване на чужди снимки. Ако за другите не е проблем - за мен е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 По тая логика вземи да ходиш с торба на главата като излизаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Доста повече от тази снимка са достъпни в твоя профил Пешо. Преди малко проверих и се оказа че мога да разгледам дпоне 5 твои албума със снимки, така че Виден е прав, профила ти е доста публичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Аз пък нещо не мога да му намеря профила, за да проверя колко снимки се виждат от хора, които не са му приятели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Търси ПЕШО СУМИСТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Доста повече от тази снимка са достъпни в твоя профил Пешо. Преди малко проверих и се оказа че мога да разгледам дпоне 5 твои албума със снимки, така че Виден е прав, профила ти е доста публичен.Хм, интересно. Ще бъде прегледано :] Не, Видене, не си схванал логиката. Но не е нещо, което да ме учуди -------- Ред: Благодаря за бележката, изглежда като своеволно ми е ъпгрейднал профила до новата им версия малко са се разминали privacy хавите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Че е време да си лягам, иначе ще продължа да пия, а утре трябва да карам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Не може да се вярва и на това според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 То в днешно време даже и СРС-та да ти покажат, вече не може да вярваш на нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ама не, то на графиките може да им се вярва, че има натоварване и т.н. Аз за втората част говорех. Иначе тя графиката си е графика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Мама му да .... и скапания вирус.2 дена температура 40 градуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Интересно + Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Експлозия на най-голямото летище в Москва Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Току що го прочетох това... Аман от изроди... Отделно Пожарникарят отново отмени забраната на цигарите на обществени места и то с типично дебилското "имате една година и от МЕНЕ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Трябва ми добър невролог - преди позлвахме д-р Анелия Тодорова ама тя е заминала "леко" за САЩ. За човек напатил се от доктори питам, не ме пращайте при някой непроверен, моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 За к'во ти е, да не ти е пристигнала покана? Преди (преди няколко години) ходих при Благовеска Николова Корбанколева, много хора ми споменаха, че е добър лекар по нервни заболявания и диагностика. Друг се сещам... Недко Чудомиров май се казваше. Виж в гугъл ще ти изкара още информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Пробвай във Военна болница или в Държавна болница(на Бул.Васил Априлов)горе на тепето се намира клиниката,там има голям сбор от доценти,професори,асистенти все учени хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Пак ме боли главата... нейната мамица ще я отрежа още малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Хапни една мусака, барем ти мине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Дедо, хубави ли са ти очите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Хапни една мусака, барем ти мине. Той ей, ся ще се завърти насам Midex... да ти реди една далавера за тва, дет споменаваш думата с М ! Дедо, хубави ли са ти очите? Ти пък да не би да го сваляш ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.