Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Опф и тука ли ще ме карате се обяснявам, в главата ми е каша и не искам никой да ми яде от кашата.

Кодеци, каши, стриимове и качество, всичко тряа се пише в торента, т'ва исках да кажа.

Колкото до начина на отбелязванена качеството:

120 180 240 300 360 420 480 540 600 660 720 780 940 960 1020 1080 lines into perspective

Зависи за какво устройство е предназначено!

Име на видеото и година - сурс (и за устройство е предназначен релийза) - кодек - качество - звуков стриим и качество - езици - субтитри - име на групата направила релиийза

Примерно:

Филм (2011) - DvDRip (HD) - mpeg-4 - 960p - 7ch AAC 48000MHz EN - sub BG - Someone

Филм (2011) - BRRip (HD) - h264 - 1080p - 7ch PCM Raw 48000MHz EN - sub BG - Someone

Така групите си пускат видео файловете за да се разбива от пръв поглед какво точно сваляш.

Мдаам, не бих отказал подобно четиво..Никак даже.Една, бири,бири - две бири,бири - три бири,бири..ох котьооо.Имам още две за унищожение..и мился до края на деня, и техните бутилчици да дрънкат на празно... :beer:

Еми HDTV всеки си го знае, x264/h264 е просто кодер, нокия също го използват, за това и видеото в мобилни устройства също влиза в x264 раздела.

Примерно ако направя двд рип в h264 ще го кръстя двд рип, а не хдтв.

Едното се отнася до устройството, а другото до декодера.

Дали ще използвам мпег4, хвид или х264 си е до твой личен избор и вече в зависимост от къде си го рипнал и за какво устройство си го рипнал, според качеството, тогава си слагаш хдтв, двд-рип или прочие.

И продължавам да си мисля че е излишно такова разделение на 18 вида качество. Това което хората ги интересува е дали е с кофти качество, дали е добро или е HD (720p или 1080p) Дотам. Боли ме фара че било с нам си какъв енкодер минато, ако качеството е кофти.

Ей тъй стоя и си мисля на глас не че давам предложения, затова го правя в темата за глупостите...

Библиотеката на кръстника ми:...

Я дай с по-висока разделителна способност че ми станаха интересни няколко питиета :)

Ципураки и бира...., много лоша комбинация!

http://www.youtube.com/watch?v=0AhiAVacJu8&feature=related

...Боли ме главата, дебелата глава

Боли ме в мъглата, в гъстата мъгла

Не знам какво ми е, но не отивам на добре

Забравил съм к'во търся, но не е к'во да е...

В сумрачните алеи чворове растат

От нейде криви клони ми бъркат във носа

Трагично кихам, мъдро, и тежко местя крак

Я гледай как загазих и нема път назад...

Нямам с по-добра, нямам с какво да направя снимка с по-добро качество :]

Ники, кръстника ми е също голям ценител и колекционер като теб :D

Ципураки и бира...., много лоша комбинация!

Я не се излагай бе! Колко ципураки изпихме? По 1-2 шота. Ти знаеш ли като ви изпратих в 4 до 7 колко бира още изпих??? devil.gif

Нямам с по-добра, нямам с какво да направя снимка с по-добро качество :]

Ники, кръстника ми е също голям ценител и колекционер като теб :D

Пешо, имаше един виц за оня дядо с внучето на цирк - "Вълшебник - ха! Педераст! Едно време какви педерасти имаше, ехееее - вълшебници!"

Бат'ти Ники е такъв пияч, че тая "библиотека" му е оборота за петилетка.

Имам една персонална молба към тебе - не знам защо, но профилната ти снимка у фейсо ми напомня за тоя сладур:

hagrid-219x300.jpg

Земи тури нещо по-така, дъновистко примерно laughing.gif

Видене, айде да сключим сделка - аз ше си оставя снимката, а ти ше идеш където си искаш, да не го казвам по-грубо ;)

Абе, модерите, признайте си кой изтри темата за онлайн харема!? Имаше огромен потенциал за още смях в нея :lol:

Я не се излагай бе! Колко ципураки изпихме? По 1-2 шота. Ти знаеш ли като ви изпратих в 4 до 7 колко бира още изпих??? devil.gif

След като се прибрах... с медицинска цел*, лъхнах още към 300гр. (дъ съ еаа и в тиквата проста) и в 10:00 се опитвах да сглобявам някакви що-годе смислени изречения за да обясня на човекът за който ти споменавах**, че ба ли мааму за к'во не му баца машинката като хората...

* Има връзка с онзи тайнствен ингредиент, който така и не ме остави да ти го кажа къв е ;)

** А на бас, че този отрязък ти се губи!

Хах, после ние сме били пияндета.Виж го ти, цъкал чак до 10 тая сутрин...ооо отивам да отпоря поредната биричка... :beer:

Айде бе..Който пие - зло не мисли...Отивам да си мисля хубави неща... :beerchug

Бат'ти Ники е такъв пияч, че тая "библиотека" му е оборота за петилетка.

/laughing.gif[/img]

ЦЕНИТЕЛ, не "свиня" каза човека преди теб ;) Има несъществена разлика. Нищо, че ние(аз) сме от 2рите.

Баница с пилешко и сметана, пица с 4 сирена, прошуто, гъби и домати ... 5-6 литра мавруд, камина и хубава компанийка... вече виждам как из зад завоя се задава понеделнишкия лайновоз със "задачи"... ПУФФФФ.

Видене, айде да сключим сделка - аз ше си оставя снимката, а ти ше идеш където си искаш, да не го казвам по-грубо ;)

Абе, модерите, признайте си кой изтри темата за онлайн харема!? Имаше огромен потенциал за още смях в нея :lol:

Нямаш грижи бе, Хагрид laughing.gif

Темата змина според Правилата.

След като се прибрах... с медицинска цел*, лъхнах още към 300гр. (дъ съ еаа и в тиквата проста) и в 10:00 се опитвах да сглобявам някакви що-годе смислени изречения за да обясня на човекът за който ти споменавах**, че ба ли мааму за к'во не му баца машинката като хората...

* Има връзка с онзи тайнствен ингредиент, който така и не ме остави да ти го кажа къв е ;)

** А на бас, че този отрязък ти се губи!

Attaboy!

Ингредиента ще ми го кажеш на следващото служебно събиране.

** - нищо не ми се губи laughing.gif

------------------------------------

ЦЕНИТЕЛ, не "свиня" каза човека преди теб ;) Има несъществена разлика. Нищо, че ние(аз) сме от 2рите.

Ценител MY ASS - amateur wannabe може - аз отдавна съм му казал, че само хаби напитките laughing.gif

Коя точно...изтрихме 3 теми за харема...засега...

По темата....преди известно време се бях зарадвал, че почти всички в този форум най-после прописаха на кирилица, само дето в последно време се регнаха толкова много нови с вредни навици, че....:cry

Жалко, че нямаме правило за задължително писане на кирилица, тъй като никой не може да ме убеди, че някои пишели от чужбина (има си онлайн кирилизатори), от GSM-ми (не знам нов модел да не поддържа кирилица, освен ако не си го е купил отвън) и други удобни за "маймунопишещите" оправдания...

В реда на тия съждения искам да кажа, че се появиха и стари юзъри, невлизали с години, което е мега приятно.

http://www.youtube.com/watch?v=lFe_x1oCGLE

Тая девойка....тая девойка какво й мисля devil.gif

На 10 бири и 2 шкембенца дали ще ме приеме biggrin1.gif

На 10 бири и 2 шкембенца дали ще ме приеме biggrin1.gif

...Ако шкембенцата са били с чесън, оцет и мноо люто.... в никакъв случай не мож да ти устои, еле пък ако не си издропил пиянското и си дремнал час-два върху клавиатурата. Така с буза на баклавички, ведър поглед на торен бръмбар в очите и лъхащ в най-добрите традиции на българското клубно джентълменство (разбирай - хоремаг), само като те скиба и гарантирано ще се изправи на врат. После като в онази приказка - Тухла четворка и действаш докът е още топла....

Ценител MY ASS - amateur wannabe може - аз отдавна съм му казал, че само хаби напитките

Колко пъти да кажа че се лигавя аз. Кеф ми е, мога... правя го. Сега ми е паднало. Няма кат' стана на 100 години тогава да се сетя да върша глупости (не че имам намерение да спирам). Все нещо на душата трябва да дам, няма само смислени работи да върша я - един път се живее ебати.

...Ако шкембенцата са били с чесън, оцет и мноо люто.... в никакъв случай не мож да ти устои, еле пък ако не си издропил пиянското и си дремнал час-два върху клавиатурата. Така с буза на баклавички, ведър поглед на торен бръмбар в очите и лъхащ в най-добрите традиции на българското клубно джентълменство (разбирай - хоремаг), само като те скиба и гарантирано ще се изправи на врат. После като в онази приказка - Тухла четворка и действаш докът е още топла....

На жената днес трябва медал да й дам, че ми чете мислите. Излезе на разходка с детето, явно зарадвана че бях оправил софрата от снощи (не си си изял пържолата, келеш) и се прибра с 4 шкембенца. Интересно, че в шкембеджийницата й споделили (след като обяснила за какво взема 4 шкембенца), че явно целият град днес е пиян. laughing.gif

Колко пъти да кажа че се лигавя аз. Кеф ми е, мога... правя го. Сега ми е паднало. Няма кат' стана на 100 години тогава да се сетя да върша глупости (не че имам намерение да спирам). Все нещо на душата трябва да дам, няма само смислени работи да върша я - един път се живее ебати.

Знам бе, ники, да си жив и здрав! Ама защо не се лигавиш с нещо за лигавене, а с питиета на по 20 години cry.gif

-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-==-=-

Добре де, само аз ли намирам нЕкви прилики?

---= C E N S O R E D =---

hagrid-219x300.jpg

=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

И още нещо - как да не им се радва човек на тия момци punk.gif

58493528.jpg

...(не си си изял пържолата, келеш) ...

Да ми я пазиш за другият път, чу ли !?

П.с. А Пешо кърти мивки и полага асвалтови настилки :punk

Знам бе, ники, да си жив и здрав! Ама защо не се лигавиш с нещо за лигавене, а с питиета на по 20 години cry.gif

Че лошо няма де :) Не си дошъл да се полигавим заедно.

ПС: Вчера пробвах след едно от правилните да опитам и Черно Джони (че имам приятели го хвалят последно даже ми се разсърди един като казах че според мен е пикня)... бахти все едно пия някакво лекарство за кашлица. Такъв вкус на химия имаше че го изсипах в мивката..

Аз отивам да гледам ТВ че след малко хората ще вземат да мрънкат че за пиенето си има тема и тук било замирисало на джибри...

Такъв вкус на химия имаше че го изсипах в мивката..

Аз отивам да гледам ТВ че след малко хората ще вземат да мрънкат че за пиенето си има тема и тук било замирисало на джибри...

На джибри не знам ама на кръв ще змирише - как ще ми изсипваш уиски в мивката бре!!!! devil.gif

Видене, ако държиш да се доказваш като ##### - продължавай да публикуваш чужди снимки без съгласието на автора/снимания.

Видене, ако държиш да се доказваш като ##### - продължавай да публикуваш чужди снимки без съгласието на автора/снимания.

Пич, това ти е ПУБЛИЧНИЯ профил във Фейсбук, който около половин милиард идиоти могат да видят, защото ТИ си го сложил там. Ако ще ми се изживяваш като *******ка, ще премахна тоя супер мега серетен кадър. Нямаш проблеми. Между другото това ти е втори път. Ти нещо се срамуваш от снимки ли, какво? Ако е така кажи - ще се старая да не ги виждам ако искаш. Бах маа му, човек да не се пошегува...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...