Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

ВиК и комуникациите не са ли отговорност на съответните фирми? И все пак ми се струва прекалено много. При нова магистрала имаш не по - малко неща да строиш и не виждам логика да излиза по - евтино.

Изпълнителят е един. Дай да не разтегляме тоя разговор, като седнем да пием бири може да го обсъдим подробно beer.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Какво да разтегляме разговора като на всички ни е ясно как стават нещата и че обществените поръчки не просто са за усвояване на средства ами обикновено са така направени че конкретна фирма да ги спечели (с малки изключения). И това е навсякъде по света. Просто не са чак толкова нагли повечето. Но на фразата "държавна поръчка" дори на американците с които съм работил им звучи апетитно та чак лигите им потичат. Първия с който работих идеята му беше да натрупа 5-6 проекта като фирмена история и след това да се опита да хване някоя и друга държавна поръчка.

Ники, много ясно - всички знаем тези неща. Но тук говорим, че то бива, бива, ама цял бивол за мезе не бива!

Що, бре ? Има хора с доста добър апетит....

За какво иде реч бре, Румене laughing.gif

Ааа, у фейса не си влизал скоро, покалнил съм те на един ивент...още от преди 20 дена :) Става въпрос за Pete Tong

Да не ходите на Pete Tong? :)

Мхмм :)

Как знам бе. Ама нали знаеш, че ще е с билети?

Аз мислех да ходя, но ще го пропусна, защото подслонът ми за през нощта е много на студено. :) След 1-2 месеца ще закача нещо... :)

Само да си обявят програмата тия калъфи..

Как знам бе. Ама нали знаеш, че ще е с билети?

Аз мислех да ходя, но ще го пропусна, защото подслонът ми за през нощта е много на студено. :) След 1-2 месеца ще закача нещо... :)

Само да си обявят програмата тия калъфи..

Часта с билетите не ме притеснява :), някой път ходя с покани, някой път си плащам, не са милиони...:)

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=99673&pid=1495426924&st=0entry1495426924

Как ми иде да изкоментирам че СТРАХОТЕН ГЕЙМ лаптоп е нещо от сорта на alienware не подобна скопена евтиния ама нали е забранено да коментира човек ако няма интерес... то аз интерес имам но да се бъзикам пък това било против правилата :D

:beer: Тъй си е.

И към всички шофьори... колеги, внимавайте. Вали, преценяйте спирачния път, дистанцията и работата с дЕсното краче, че вчера един г-н с 525tds щеше да се размаже при ляв по 6ти от Руски.

Знам, че си имаме тема за автомобили и всеки вижда, че ръми... но все пак.

WoooooooW

вЕрно ли?!?!?

Т'ва ако е истина просто... ше си свърша в гащите от кеф! Дано да е поне толкова яка, колкото беше за времето си 3d...

----

Ред: Изгледах трейлъра. Отивам да се подмия...

WTF? Реалност или спекулации?

Все още си траят. Арена не работи нормално уж заради претоварване поради "технически проблеми" на Замунда. Снощи във форумите на Замунда прочетох "ГДБОП са тук - спете спокойно". Реших, че е шега, но май не е. Явно малоумните главанаци пак вдигат прах. За пръв път ми даде овърлоуд при влизане в нашия тракер и влязох с изчакване. 475 user(s) active in the past 20 minutes пише, което не знам как да преценя дали е много или малко. Факт е, че лагна. След първоначалните извинения от Арена вече получавам само We're doing some maintenance to improve the service. Please try again in a few seconds при рефреш. Замунда от вчера е само на главна страница - торент секцията не работи. RARBG продължава да работи безгрижно...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...