host Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Ехаааааааааааааааааааааа... пуснаха сПОРт и паУер гвинитИ по 10лв ... > https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=99563&pid=1495426044&st=0entry1495426044 Скоро и ще ги подаряват за 2лв... само и само да усети човек "ефекта". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 http://vbox7.com/play:d1e60b52 - и в тоя ред на мисли почвам да си зареждам айпода щото ще пометна от Радио 1... ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Ама как бе... онуй магнитно поле повдига твоята "бай-х♚й" зона и така подобрява енергийния ти баланс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Колкото и да го мразите, Честит Рожден Ден на Бътчо Юбилей има момчето Да е жив и здрав и да си ползва Джесика по предназначение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Къв е тоя гъзчо? butt = гъз, нали? Също така джесиките какво им е предназначението? Кухненски робот със секс-функции? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Бътчо е този на подписа ми, Джесика му е гаджето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Изсрах си гръбнака..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Изсрах си гръбнака..... Ако искаш, мога да се пробвам да ти го навра обратно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Този диалог влезна в историята... ...на най-идиотските ми изхилвания Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Синтия Ротрок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Гадо, абе опитай, ама бая ще трябва да повъртиш ръчката на манивелата, докато се навие целия навътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Синтия Ротрок.Ино вре'е, га бьехме млади - и видеокасетите бяха нашия прозорец към света - наизлезнаха една камара филми с нея. Помня само, че на тийндейджърския ми акъл ми се струваха голяма боза филмите й... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Снощи попаднах на едно "tribute" клипче с екшън сцени от нейни филми - голям смях беше Иначе явно моят тийнейджърски акъл е бил по-зле от твоя, защото ино вре'е много ме кефеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Обичам да чета и да заучавам неща по цял ден, които не са ми интересни!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Двама шофьори се опитаха вчера да подкупят един и същи автопатрул на РУП-Асеновград. Около 15 часа на пътя Асеновград-Кърджали полицаи извършили проверка на трактор „Беларус” без регистрационен номер и с ремарке със стар регистрационен номер. Водачът на трактора , който се представил като К.А./ 42 г./ от Козаново, казал, че е забравил личните си документите вкъщи. Тестът с дрегер отчел 0.3 промила алкохол в кръвта му. Униформените служители разпоредили на водача да ги последва до районното управление за изясняване на самоличността му. В този момент К.А. подхвърлил в служебния опел банкнота от 100 лева, като казал на полицаите да вземат парите и да оправят нещата. Три часа по-късно на ул.”Царевец” в Асеновград същият автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Пежо Боксер”, шофиран от Д.К./ 43 г./, който е известен на полицията. Водачът управлявал пежото, което не било минало през годишен технически преглед в законоустановения срок, без предпазен колан. Освен това тестът с дрегер показал наличие на 1.46 промила алкохол в кръвта на шофьора. За да не му бъде съставен акт, Д.К. хвърлил в полицейския автомобил 410 лева - 18 двадесетолевки и 5 десетолевки. Двамата водачи, опитали се да подкупят полицаите, са задържани в ареста за 24 часа. Срещу тях са образувани бързи полицейски производства. Тия добре ще са си изработили преди това . Ако ги бяха взели двама самоубийци щяха да продължават да се движът по пътищата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Мисля, мисля и така и не мога да измисля как и защо преустройството на Културния дом ще струва общо 14 милиона лева (!?!?!?) на Пловдив. Както и откъдето да го гледам не мога да я докарам тази цифра. Кой изобщо избра гърци (?!?!?) да извършват реконструкцията и кой по дяволите им извършва контрол на фактурираните материали и т.н....Повтарям - ЧЕТИРИНАДЕСЕТ милиона лева.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Ако ги имаш излишни... дай ми ги, пък аз ще ти покажа как Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Няма кв'о да го мислиш.Тя работата е ясна. Майкъл Джексън Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Ако ги имаш излишни... дай ми ги, пък аз ще ти покажа как Аз много добре знам как мога и 24 да го изкарам, затова питам - кой и изобщо някой проверява ли ги тия документи преди да се осребрят? И защо по дяволите няма публичен доклад и достъп до финансовите разчети по тоя ремонт? И това ако не е пладнешки грабеж - здраве му кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Мнеее, не е пладнежки грабеж.Това си е чиста проба корупция и отклоняване на средства за собствени облаги....всъщност си баш грабеж, кражба и т.н.И не е само това, ами "новите" улици и булеварди,ами "новата" ВиК мрежа, или пък "новата" енергопреносна мрежа?Просто тая тема няма изчерпване. П.П.Просто корупцията и кражбите са една голяма част от нашия бит.Според мен, в музеите трябва да има освен народни носий и сечива, също така и нещо олицетворяващо пропитото ни с кражби и корупция общество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Има. Вярно, на картинката е проблемът с безработицата, ама същото важи за корупцията, депутатите, едрия бизнес, народа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Аз много добре знам как мога и 24 да го изкарам, затова питам - кой и изобщо някой проверява ли ги тия документи преди да се осребрят? И защо по дяволите няма публичен доклад и достъп до финансовите разчети по тоя ремонт? И това ако не е пладнешки грабеж - здраве му кажи. Провери колко струва ремонтът на бул. България. Въртят ми се изглавата малко над 40 милиона лева. Сметни цялата дължина на булеварда. Цената на километър нова магистрала е по - ниска от тази за ремонта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Яко са се наяли.Като коледни шопари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Провери колко струва ремонтът на бул. България. Въртят ми се изглавата малко над 40 милиона лева. Сметни цялата дължина на булеварда. Цената на километър нова магистрала е по - ниска от тази за ремонта. Ако е за цялото трасе сумата не е драстично голяма (в сравнение с тия суми при реконструкциа на съществуваща сграда). Навремето си спомням специалист ми е казвал, че километър магистрала, направена кадърно, струва между 2.5 и 3 милиона лева. Като имаш предвид, че тук все пак разваляха съществуваща настилка, работиха по подземни комуникации и т.н., както и като се отчете инфлацията в годините (инфото ми е отпреди 10-на и повече години) - сумата не е чак толкоз нереална. Освен това не забравяй, че имаше сандал и съд относно търга за изпълнител, вдигна се доста шум, така че тук каквото и да е дадено - не е толкова много. Говоря като съотношение на стойностите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Ако е за цялото трасе сумата не е драстично голяма (в сравнение с тия суми при реконструкциа на съществуваща сграда). Навремето си спомням специалист ми е казвал, че километър магистрала, направена кадърно, струва между 2.5 и 3 милиона лева. Като имаш предвид, че тук все пак разваляха съществуваща настилка, работиха по подземни комуникации и т.н., както и като се отчете инфлацията в годините (инфото ми е отпреди 10-на и повече години) - сумата не е чак толкоз нереална. Освен това не забравяй, че имаше сандал и съд относно търга за изпълнител, вдигна се доста шум, така че тук каквото и да е дадено - не е толкова много. Говоря като съотношение на стойностите. ВиК и комуникациите не са ли отговорност на съответните фирми? И все пак ми се струва прекалено много. При нова магистрала имаш не по - малко неща да строиш и не виждам логика да излиза по - евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.