Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

АнитУ само и евентуално след финансовия ми крах , за утеха - може с водка, може без... когато са големи и стегнати вървят и без нищо.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Това, че не си чувал за Ted Baker, Ben Sherman и Firetrap си е лично твой проблем. :) комерсиалист.

Eвтиния. Ангеле ако искаш мога да ти уредя една консултация при жена ми да те светне малко за хубави марки които също не са много познати но не за други ми защото обикновено цента им е *3 и нагоре спрямо тези които си изброил :lol: Евтино ще ти излезе консултацията - тя пие само кола лайт...

Щото фитнеса нищо не е в сравнение с това да блъскаш по цял ден... Едно е за кеф друго е да е по задължение щото това ти е работата...

Eвтиния. Ангеле ако искаш мога да ти уредя една консултация при жена ми да те светне малко за хубави марки които също не са много познати но не за други ми защото обикновено цента им е *3 и нагоре спрямо тези които си изброил :lol: Евтино ще ти излезе консултацията - тя пие само кола лайт...

Чак евтиния не бих казал, но не са скъпи - да. Просто на Иван обяснявах. Нищо не съм казал.

Аз марки знам. Друг е въпроса, че няма да дам 600-1000лв за риза докато не почна да вадя по 30 000 на месец.

Иначе и аз искам да нося Alexander McQ, J.Lindeberg, Zegna.

Дедо, аз го правя заради манията...За 3 часа ръката ми сигурно е пораснала с 2см..Ама пък после е яко, като видиш какво си направил.

Бах мааму... мада фака, Донке ле.... Днес сефте видях полицай който не те гледа като настъпано от него лайно, не демонстрира свойски покровителствено-селяшки обноски и на всичкото отгоре се стреми (без да съм му никакъв и без да си ръси за кинти) да помогне всячески за разрешаването на даден казус, свързан с тяхната администрация... На къде отива тази държава!?

1. Nike shox златисти. Голяма гъзарийка

Абе само на мен ли ми се струва че това е по-скоро цигания отколкото гъзария? И защо изобщо някой би купил подобни маратонки че да ги продаде дори да са му ги давали за 5лв чифта? Отдела с покупко-продажбите продължава да ме изумява

Май само на теб ;). Еле па белите са си гот

И кел файда, че ги знаеш тия марки, като ги носиш по долнопробни чалгарници :lol:

Каза човека НЕ излизащ от пЕЯно баровете мдааа...сОпрете се малко бре. еВи му мамата и аристократи. Дайте по един автограВ. Да имам да се Фалим ебаси.

Аз коментирах факта, че момченцата с маратонките и тениските преобладаваха. Те реално смятат, че това е приемливо облекло за всякакъв тип заведение и така трябва да изглежда млад човек, който излиза вечерно време да се забавлява.

Какво лошо има в тениските и маратонките?

Ми нищо лошо няма в тях :beer:

...А тъкмо беше станала приказката за почти гейското увлечение по чепиците на Ваньо и Ангел...

Иначе и аз искам да нося Alexander McQ, J.Lindeberg, Zegna.

Aз пък не :) Все ми е тая каква марка е стига да ми е удобно. Е по анцуг няма да тръгна освен до кварталния магазин. На среща само със костюм но да се изтупам в армани (примерно) е чиста проба снобизъм пък и обикновено е излишна демонстрацията че можеш да си позволиш нещо такова.

...А тъкмо беше станала приказката за почти гейското увлечение по чепиците на Ваньо и Ангел...

Женско е направо. Освен жени друг с над 4-5 чифта обувки не съм виждал.

Що бе, аз имам 6 чифта - едни зимни, едни летни/за планината/, едни гумени ботуши за дупки, едни официални за работа,едни неофициални за лазене по кръчми и чехли. Тва пеерас ли ме праи?unsure.gif

Що бе, аз имам 6 чифта - едни зимни, едни летни/за планината/, едни гумени ботуши за дупки, едни официални за работа,едни неофициални за лазене по кръчми и чехли. Тва пеерас ли ме праи?unsure.gif

Ами ако страдаш от нездрава мания по тях..., да прави те... според мен :unsure:

Онуй на Ангел за мен е фетишизъм. Просто си го представям как минава покрай витрината на някой лъскав магазин, вижда нов модел обувки, надава фалцетен писък и се залепя като вакуум поставка за сапунерка на стъклото и почва да го запотява, дишайки тежко :lol:

Да бе, мания!!!! Просто гледам да са качествени и да не ми миришат краката. А не се празня върху тях, само щот имали запетайка или били направни от лаоски каучук, вулканизиран със сперма от чилийски вол и импрегнирани с брокат от циците на ...ъъъ...някоя световно известна празгя, дет аз не я знам кв ае.

Онуй на Ангел за мен е фетишизъм. Просто си го представям как минава покрай витрината на някой лъскав магазин, вижда нов модел обувки, надава фалцетен писък и се залепя като вакуум поставка за сапунерка на стъклото и почва да го запотява, дишайки тежко :lol:

Грешна представа имаш.

Писна ми да не мога да заспивам рано. Утре пак ще съм като ударен самолет...

Хора, знам, че не му е мястото тук, но да помоля все пак. Ако някой има песента на Robert Miles - Fable, но версията с женския вокал, нека ми я прати на Скайпче, че никъде не я открих. Благодаря предварително :)

Ако някой има песента на Robert Miles - Fable, но версията с женския вокал, нека ми я прати на Скайпче, че никъде не я открих. Благодаря предварително :)

аз я имам :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...