Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ти що не вземеш да дойдеш насам devil.gif

Ще ми се, но съм с не доотшумяла ОВИ... и съм доста опасен за околните...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ще ми се, но съм с не доотшумяла ОВИ... и съм доста опасен за околните...

btw една позната чак свят й се вие от температура и главобол... що за простуди са това!? :confused

Толкова курвелък, колкото видях снощи в Хистерия, не съм виждал преди.

Защо, да не е имало някакво специално "парти"?

Аз не съм ходила, ама след този твой коментар, има голяма вероятност и никога да не ида.

Ние сме пенсионери хора и рядко ходим по дискотеки.

А ти в "Infi Dance" не си ли бил? Курвалъкът е мотото на дискотеката. Там повече не, само с краката напред. Веднъж ни излъгаха да идем. Ако не си бяхме поръчали, щяхме да си тръгнем след 10 мин., ама останахме да си допием поне това, за което сме платили. Общ престой : към 40 мин.

Не стъпвам втори път на каквото и да е място, дето изобщо не ме кефи. Пък ако ще вкъщи да си стоя.

btw една позната чак свят й се вие от температура и главобол... що за простуди са това!? :confused

Щото е вирус не простуда. Малкия днес повръща и има 37.5 температура... в градините и училищата още малко ще ги пуснат в грипна ваканция... ние мислехме другата седмица да си го оставим в къщи че да не хване грипа но май не пропусна.

Защо, да не е имало някакво специално "парти"?

Аз не съм ходила, ама след този твой коментар, има голяма вероятност и никога да не ида.

Ние сме пенсионери хора и рядко ходим по дискотеки.

А ти в "Infi Dance" не си ли бил? Курвалъкът е мотото на дискотеката. Там повече не, само с краката напред. Веднъж ни излъгаха да идем. Ако не си бяхме поръчали, щяхме да си тръгнем след 10 мин., ама останахме да си допием поне това, за което сме платили. Общ престой : към 40 мин.

Не стъпвам втори път на каквото и да е място, дето изобщо не ме кефи. Пък ако ще вкъщи да си стоя.

Нямаше специално парти. Нормалните комплекти дебели чичковци на средна възраст с евтино изглеждащи жени на по 19-22 години.

Иначе съм бил и в Infi. Там са селяни повечето. Тук всички се изживяват като аристократи. Въпреки тениските и маратонките.

Хахаха,затова има култови места като "Водолаза" където можеш да се подготвиш качествено както за Хистерия,Мистерия,Инфи,а даже и за задгробния живот.А достатъчното количество алкохол премахва различията в облеклото, затова и хората с тениски и маратонки си мислят ,след някое време ,че са с фракове.

http://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg&feature=player_embedded#! за лека нощ на тепърва заспиващите :ph34r:

Ивчо, прав си :)

Аз затова не пия, макар че то не пречи понякога да се самозабравям де :rolleyes:

Песента е супер :)

1. Nike shox златисти. Голяма гъзарийка

Абе само на мен ли ми се струва че това е по-скоро цигания отколкото гъзария? И защо изобщо някой би купил подобни маратонки че да ги продаде дори да са му ги давали за 5лв чифта? Отдела с покупко-продажбите продължава да ме изумява

Нямаше специално парти. Нормалните комплекти дебели чичковци на средна възраст с евтино изглеждащи жени на по 19-22 години.

Иначе съм бил и в Infi. Там са селяни повечето. Тук всички се изживяват като аристократи. Въпреки тениските и маратонките.

Ти с какви маратонки беше? laughing.gif

хА добро утро иначе :)

Добро утро,Пешо.

Желая ви динамичен,прекрасен и стремителен ден именно днес и в България! :) Благодаря ви,че бяхте с искренно и лично.

Ти с какви маратонки беше? laughing.gif

Asics.

Не го барай. Той е бил с маркови обуфки, чиято марка само той я е чувал.

Това, че не си чувал за Ted Baker, Ben Sherman и Firetrap си е лично твой проблем. :) комерсиалист.

И кел файда, че ги знаеш тия марки, като ги носиш по долнопробни чалгарници :lol:

Това беше прецедент.

А и какво значение има къде ги нося?

Ми... ти самия коментираше аристократите с ризките и маратонките. Според мен е по-нелепо в някакъв чалгарник да се изтипоса някакво снобарско конте...

Ми... ти самия коментираше аристократите с ризките и маратонките. Според мен е по-нелепо в някакъв чалгарник да се изтипоса някакво снобарско конте...

Според мен музиката в едно заведение няма нищо общо с това как трябва да изглежда човек, когато го посещава.

Аз коментирах факта, че момченцата с маратонките и тениските преобладаваха. Те реално смятат, че това е приемливо облекло за всякакъв тип заведение и така трябва да изглежда млад човек, който излиза вечерно време да се забавлява.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...