gado Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ти що не вземеш да дойдеш насам Ще ми се, но съм с не доотшумяла ОВИ... и съм доста опасен за околните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 След прекрасната ЗЕЛЕНАЯ МАРКА Уникална водка! Поне веднъж седмично си купуваме от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Толкова курвелък, колкото видях снощи в Хистерия, не съм виждал преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ще ми се, но съм с не доотшумяла ОВИ... и съм доста опасен за околните... btw една позната чак свят й се вие от температура и главобол... що за простуди са това!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Толкова курвелък, колкото видях снощи в Хистерия, не съм виждал преди. Защо, да не е имало някакво специално "парти"? Аз не съм ходила, ама след този твой коментар, има голяма вероятност и никога да не ида. Ние сме пенсионери хора и рядко ходим по дискотеки. А ти в "Infi Dance" не си ли бил? Курвалъкът е мотото на дискотеката. Там повече не, само с краката напред. Веднъж ни излъгаха да идем. Ако не си бяхме поръчали, щяхме да си тръгнем след 10 мин., ама останахме да си допием поне това, за което сме платили. Общ престой : към 40 мин. Не стъпвам втори път на каквото и да е място, дето изобщо не ме кефи. Пък ако ще вкъщи да си стоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 btw една позната чак свят й се вие от температура и главобол... що за простуди са това!? Щото е вирус не простуда. Малкия днес повръща и има 37.5 температура... в градините и училищата още малко ще ги пуснат в грипна ваканция... ние мислехме другата седмица да си го оставим в къщи че да не хване грипа но май не пропусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Защо, да не е имало някакво специално "парти"? Аз не съм ходила, ама след този твой коментар, има голяма вероятност и никога да не ида. Ние сме пенсионери хора и рядко ходим по дискотеки. А ти в "Infi Dance" не си ли бил? Курвалъкът е мотото на дискотеката. Там повече не, само с краката напред. Веднъж ни излъгаха да идем. Ако не си бяхме поръчали, щяхме да си тръгнем след 10 мин., ама останахме да си допием поне това, за което сме платили. Общ престой : към 40 мин. Не стъпвам втори път на каквото и да е място, дето изобщо не ме кефи. Пък ако ще вкъщи да си стоя. Нямаше специално парти. Нормалните комплекти дебели чичковци на средна възраст с евтино изглеждащи жени на по 19-22 години. Иначе съм бил и в Infi. Там са селяни повечето. Тук всички се изживяват като аристократи. Въпреки тениските и маратонките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Хахаха,затова има култови места като "Водолаза" където можеш да се подготвиш качествено както за Хистерия,Мистерия,Инфи,а даже и за задгробния живот.А достатъчното количество алкохол премахва различията в облеклото, затова и хората с тениски и маратонки си мислят ,след някое време ,че са с фракове. http://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg&feature=player_embedded#! за лека нощ на тепърва заспиващите :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ивчо, прав си Аз затова не пия, макар че то не пречи понякога да се самозабравям де Песента е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 1. Nike shox златисти. Голяма гъзарийка Абе само на мен ли ми се струва че това е по-скоро цигания отколкото гъзария? И защо изобщо някой би купил подобни маратонки че да ги продаде дори да са му ги давали за 5лв чифта? Отдела с покупко-продажбите продължава да ме изумява Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Нямаше специално парти. Нормалните комплекти дебели чичковци на средна възраст с евтино изглеждащи жени на по 19-22 години. Иначе съм бил и в Infi. Там са селяни повечето. Тук всички се изживяват като аристократи. Въпреки тениските и маратонките. Ти с какви маратонки беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Не го барай. Той е бил с маркови обуфки, чиято марка само той я е чувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Извинявай, той Ангел има повече обувки от всичките ми колежки взети заедно... хА добро утро иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 хА добро утро иначе Добро утро,Пешо. Желая ви динамичен,прекрасен и стремителен ден именно днес и в България! Благодаря ви,че бяхте с искренно и лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ти с какви маратонки беше? Asics. Не го барай. Той е бил с маркови обуфки, чиято марка само той я е чувал. Това, че не си чувал за Ted Baker, Ben Sherman и Firetrap си е лично твой проблем. комерсиалист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 И кел файда, че ги знаеш тия марки, като ги носиш по долнопробни чалгарници Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 И кел файда, че ги знаеш тия марки, като ги носиш по долнопробни чалгарници Това беше прецедент. А и какво значение има къде ги нося? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ми... ти самия коментираше аристократите с ризките и маратонките. Според мен е по-нелепо в някакъв чалгарник да се изтипоса някакво снобарско конте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Той е, както казват в "Everybody hates Chris", Гето Сноб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ми... ти самия коментираше аристократите с ризките и маратонките. Според мен е по-нелепо в някакъв чалгарник да се изтипоса някакво снобарско конте... Според мен музиката в едно заведение няма нищо общо с това как трябва да изглежда човек, когато го посещава. Аз коментирах факта, че момченцата с маратонките и тениските преобладаваха. Те реално смятат, че това е приемливо облекло за всякакъв тип заведение и така трябва да изглежда млад човек, който излиза вечерно време да се забавлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Даваш ли си сметка, че мъничко си противоречиш ---------- Някой друг да има проблем с authentication в google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Разликата между това да си търпелив и проЗт е много тънка... и се осЯтам как май не съм я забелязал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Йоана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ти ся не мож' си ги изкара от очите, другарю инж. Не за Ани. Разни други хора ме нервят и ядосват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Мога, уа. Просто си помислих, че си се вслушал в словата ми, че трябва да я онождиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.