Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Хахах, мерси, Ванка. Ама и ти нема с какво да ме поздравиш, та със Софи Маринова. То нали днес е ци*анската Нова Година. Сигурно и Хамчо празнува някъде там :lol: Нищо, отново благодаря и наздраве (на тези, които пият, аз не съм от тях).

Ивчо, благодаря ти. Дано слуша, да не яде шамари ;)

Мерси, мерси, като стана управител на Карфур за целия свят, ще черпя. Ей на това му викам аз професионален успех ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми..Наздраве, щом си рекъл.

Аз пък си слушам Розовата течност и им се кефя мноо'.

П.П.Мамка им мръсна И-Ви-Ен-ска...в момента ме захранват с 240V.Дейба и боклуците, дейба.

П.П.2 Ооо и покачват..242, и продължава нагоре..дано не изпатка нещо, че ще ги запаля.Мама им... :angry1

Здравейте! Абе много искам да се запиша в някакъв хор тук в Пловдив,и то не някакъв,ами нещо като госпел ако може да е :) Тоест някакъв по-модерен.

Ако се сещате за някой познат/а дето да пее в някаква групичка или нещо такова,моля да ме информирате. :)

Моля,ако някой реши да отговори,да е по темата. Много благодаря.

Здравейте! Абе много искам да се запиша в някакъв хор тук в Пловдив,и то не някакъв,ами нещо като госпел ако може да е :) Тоест някакъв по-модерен.

...

Госпъл хор в Пловдив... май не се сещам. Защо не опиташ в камерен хор "Иван Спасов"? Летвата не е ниска обаче.

П.П. Все по-рядко се срещат хора, харесващи госпъл. Обаче виж какво ми се случи:

Преди време реших ей-така да се пробвам на "Пей с мен" и на кастинга освен парчетата, които бях подготвил ме накараха да изпея нещо, което си пея с кеф; 2-3 рокаджийски парчета подхванах и... запецвах на текстовете:blink:. Комисията ми казват - а бе изпей нещо, дето му знаеш текста. И аз изпях... един спиричуъл, дето не съм го пял от 25 години - "Down by the riverside". На излизане срещнах Слави Трифонов и му кимнах, а той ми казва - добре се справи, продължаваш нататък.

После ми се обаждаха къде и кога е следващия кръг, ама аз не отидох - стигаше ми да знам, че още ме бива. От около 15 000 човека от цялата страна избрани 150 и аз един от тях, е не е злеB).

И това заради спиричуъла, сигурен съм.

Бииииип (надпис: ГРЕШЕН ОТГОВОР!").

Това не е спиричуъл, това е спиртуъл :laughing:.

Саше, резил! В торент сайтовете ни този концерт го няма!

---------------

Галя, пак те нямаше в Курфур днес, какъв управител ще ми ставаш! tounge.gif

Честно, как издържаш в тоя магазин? Мен предния път ме хванаха лудите? Или ходиш рано сутрин? Защото когато ходих (следобяда нейде, събота) беше фул на паркинга, вътре сумати хора... тъпа работа. И нямаха шоколад, който ми беше "a must" в списъка - в тоя момент се зарадвах много, че минах 1/2 град за тоя магазин.

Галя, пак те нямаше в Курфур днес, какъв управител ще ми ставаш! tounge.gif

Управителя е в отпуска. Другите да се оправят :rolleyes:

@host събота неделя нормално е да е гъч. Всеки от немай къде се "Блсъка в Мола" , все едно раздават безплатни кебапчета по изборно време, та и в Курфура е пълно. През седмицата си е съвсем спокойно, даже в четвъртък вечерта беше пустош като ходихме.

Галя, пак те нямаше в Курфур днес, какъв управител ще ми ставаш! :tongue

Душе, ти два пъти ще идеш и няма да ме намериш. Срам. Ми телефон имаш :) Обади се...

Управител не, ами отвъд управител ще стана. Жоро като купи 51 %, тогава може и да стана :tongue

host, в магазина се ходи или през седмицата до 17 ч., или събота до 11 ч., или неделя до 12 ч.

Тогава няма хора, или и да има, не е гъчканица.

Повярвай ми, ангелите им излизат на колегите да зареждат, а щом е нямало шоколад, значи е нямало в склада, т.е. нямало е доставка.

С огромно закъснение, ЧРД и от мен. Аз управителни места няма да пожелавам, само ти пожелавам да си щастлива истински.

А за шоколада в последствие разбрах, че не се разреждал по принцип ;)

А че ходя с "овцете" на пазар ... нямам претенции и знам, че не го правя като хората ма през седмицата все ме мързи.

Благодаря за пожеланието. Здраве и щастие, друго не искам.

Вярно е, че явно не ходиш с подходящите хора или в подходящото време. Просто събота след 11 ч. става фул...

Абе какъв е този толкова специален шоколад? Заинтригува ме...

Абе какъв е този толкова специален шоколад? Заинтригува ме...

Увеличава мъжкият член и женските гърди. Не ти се препоръчва.

Милка цели лешници и тофи - 350гр.

3649.jpg

То аз имах такъв ама трябваше да ходя до ПУ чак та да го взема. После ме светнаха от Крафт, че не всички продукти били заредени по големите вериги - някакви си там вътрешни техни логики.

ТЕЗИ чух че правили прослушване по време на престоя си тука. confused.gif

Благодаря ти,Видене,но виж,колко изненадващо!

"С огромно съжаление Ви съобщаваме, че концертите на световноизвестния Харлем Госпъл Хор в градовете Русе, Габрово, Бургас, Варна и Пловдив няма да се състоят.

Причината е отказ на двама наши генерални спонсори за страната да подкрепят финансово събитието поради внезапно възникнали за тях затруднения. При така създалите се обстоятелства не сме в състояние да поемем цялостните разноски по скъпа продукция като Харлем Госпъл Хор, включително обявените цени на билетите, които са няколко пъти по-ниски от средните за чуждестранен артист у нас."

... а и нали се сещаш,че най-първо софиянци от музикалната академия щаха да отидат,аз за такова нещо все още нямам дистатъчно самочувствие. :)

alchemy , благодаря ти,ама нещо не съм изкефена от този хор. :) Иначе аз не бих пропуснала възможността!(пей с мен) :) винаги изпускам записванията.

Абе явно не ми е писано в момента да се занимавам с това,да сме живи и здрави... ама много ми се ще!

благодаря ви,все пак. :)

Никой не е замръзнал. След прекрасната ЗЕЛЕНАЯ МАРКА минахме на "Ракидже Фатидже ибн ал Масур", в момента доливаме бири и се чудим къде отиде културата и дали аджеба нещо се е променило последните 10 години:

http://www.youtube.com/watch?v=ifXdoUQzPEs&feature=related

Пак са ми се задръстили синусите... все по-често почна да става да му е*а майката. Запуши ли ми се носа - неминуемо ме цепи шибаната тиква :/

Никой не е замръзнал. След прекрасната ЗЕЛЕНАЯ МАРКА минахме на "Ракидже Фатидже ибн ал Масур", в момента доливаме бири и се чудим къде отиде културата и дали аджеба нещо се е променило последните 10 години:

Културата отскочи до едното място, че нещо я гони дрисък.

Как няма да я гони, я.... от толкова "превтасали" хави с които я тъпчат разни нашенски и не до там, куРтур-трегери...

Аз от снощи си отхлупвам черепа с ей такива неща:

http://www.youtube.com/watch?v=gcJyji7xiZI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=H5Udqg52l4s

http://www.youtube.com/watch?v=GZzH9DARml8&feature=related

Кофти само, че не ми е позволено да си сипя нещо с по-висок градус... :huh:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...