Midex Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Не знам как издържам на моменти, преди време карах 1 ден спя 1 ден не... после 2 дни спя третия не и така... днес още не съм си лягал но е крайно време да го направя Когато имам офанзива, моята система е друга - няколко нощи най-много по час (на стола) и след това ("на седмия ден" ) - едно по-дълго наспиване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Какъв сериал? От подобни прескачания от животно на животно с някакви реплики? Или аз не схванах нещо или хумора не ми допадна но през цялото време го гледах и тъпях... рекция "е, и?" Бях го написал как се казва в темата, където са пуснати клипчетата. Walk on the wild side или нещо от сорта беше. Изобщо не се учудвам. Що се отнася до филми, ти си в някакво друго измерение. Мога да ти кажа просто да си гледаш работата. Аватар любителю. Не съм единствения който не разбира хумора зад тая гениална катерица. Аз просто питах вас. Белкем можете да ми кажете какво е толкова смешното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Донякъде подкрепям Ангел. След 2-ра част "Ледена епоха" стана баси бозата. Нито катерица, нито материца ми беше забавна. 4-та част дори не знам дали ще я гледам. Може би от любопитство само. Камо ли пари за кино, 3D, 4D, 16D. Не, мерси. А за "Аватар" да не започваме пак, че за него колко плювни мога да изплюнча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Тая катерица има ум колкото минионите от Dispicable Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 3 цифри са ми в главата. 458 или 599 ....а за по-бедните може и 159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Стига с тея Алфи бре...друго си е кончето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Донякъде подкрепям Ангел. След 2-ра част "Ледена епоха" стана баси бозата. Нито катерица, нито материца ми беше забавна. 4-та част дори не знам дали ще я гледам. Може би от любопитство само. Камо ли пари за кино, 3D, 4D, 16D. Не, мерси. А за "Аватар" да не започваме пак, че за него колко плювни мога да изплюнча... Аз само катерицата не харесвам и не мога да разбера какво и е толкова. Останалата част от филма е що-годе забавна. Много съм се смял на онази част, в която сид имаше 3 яйца и им беше нарисувал лица. ------------------------------------------------------ Това ми пристигна на лично съобщение току що. Наглостта на това момче просто няма граници. BokoBoko7[/size]] забрави какво сме си писали брато иска мда те попитам дали знаеш един филм знам че си има място за това ама съм сигорен че ще се сетиш за филма двама братя в една афера с жена кокаин студенти са и двамата този който ги въвлича в аферата накрая влзиа в семейството и се сгодява за приятелката на по големия брат всичко започва като утиват в стриптиз бар и по големия брат утива в стаичка да му правят привейт стриптийз с една доста сексапилна актриса важен факт мелодията на телефона му е супер монотонна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Ангеле, аз ти го казах. Този индивид е просто глупав. Откровената и чиста тъпота, която може да притежава един неудушевен предмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Снощи се размазах с тая комбинация: Още ме държи сит ----------------------- Няма какво да се коментира кино с хора, които като не разбират нещо хвърлят кал по него. В крайна сметка всеки има право на свой вкус - колкото и лош да е той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 ПС: С трон се изложих... още не съм ходил да го гледам и май докато се наканя те ще го свалят от кината (ако вече не са го направили) Нищо няма да изпуснеш ! Даже съм сигурен, че и на синът ти ще му дотъпее този филм.... Не съм единствения който не разбира хумора зад тая гениална катерица. Аз просто питах вас. Белкем можете да ми кажете какво е толкова смешното. На тебе ти е простено...., като се вземат предвид, повечето от нещата които постваш в "Да се посмеете малко".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 На тебе ти е простено...., като се вземат предвид, повечето от нещата които постваш в "Да се посмеете малко".... Не се хаби. Ангел ще ти каже, че и пингвините от Мадагаскар са педерасти, примерно. Откак спряха с Ванчо да осъществяват тсахейлу съвсем надолу тръгна работата За Трон между другото чувам само и единствено лоши неща, който и да го спомене. Така че, Ники, нищо не сме пропуснали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Няма какво да се коментира кино с хора, които като не разбират нещо хвърлят кал по него. В крайна сметка всеки има право на свой вкус - колкото и лош да е той. Опа. Сега станахме неразбиращи и разбиращи. Иначе всеки си имал право на вкус, но видиш ли тея дето нямат на Виден вкуса не разбират нищо. Интересно... Пингвините от Мадагаскар са смешни. Катерицата от Ice Age е просто пълнеж. На тебе ти е простено...., като се вземат предвид, повечето от нещата които постваш в "Да се посмеете малко".... Нещата не са ти смешни, най-вероятно защото си ги надживял, а може и просто да не ги разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Опа. Сега станахме неразбиращи и разбиращи. Нещата не са ти смешни, най-вероятно защото си ги надживял, а може и просто да не ги разбираш. Повече няма какво да кажа. То се вижда ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Нещата не са ти смешни, най-вероятно защото си ги надживял, а може и просто да не ги разбираш. Абе..., канех се да напиша нещо, ама гледам, че Виден го е казал достатъчно ясно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Повече няма какво да кажа. То се вижда ясно Това дето съм го писал за теб съответно няма да го коментираш. Очаквано. Абе..., канех се да напиша нещо, ама гледам, че Виден го е казал достатъчно ясно.... С тая разлика, драги ми пенсионери, че Виден говореше за едно, а аз говорех за Английският език с всичките му изрази, идиоми и култура. Get it? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 С тая разлика, драги ми пенсионери, че Виден говореше за едно, а аз говорех за Английският език с всичките му изрази, идиоми и култура. Get it? Писах, писах, писах... колко трева има още да опасеш...., пък се отказах. Така или иначе ще ти се наложи да я опасеш, та ще се светнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Аз може и да съм се светнал, но като си говорим по форума няма как да се разберем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Снощи се размазах с тая комбинация: Още ме държи сит И трите ли бе дядо попе?Къде ги събра?Или изглеждат големи само на снимката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 И трите ли бе дядо попе?Къде ги събра?Или изглеждат големи само на снимката? Е де! Не бях сам, но повечето го отнесох аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Друго си е зеленце със свински гърди и 1 чаша винце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokoBoko7 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Не е точно така. Има просто много такива хора но ............. ПС: Май много ми се спи... като гледам обясненията ми са в стил bokoboko7 (или както му беше ника на онзи майстор на късия разказ дето го номинирахме за победител в другата тема) Хехехехехехехехе може ли линк към предната тема да видя къде сте ме номинирали и поне спечелих ли че в 12 клас не ми дадаха нищо освен една диплома и знанията които аз успях да измъкна хахахах иначе всички други взеха някви грамоти за най добри приятели най добра двойка най еди си кво си и така нататак !Aз..... нищо! ама им го слагам в ..... хахаххаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Boko strikes again! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Е де! Не бях сам, но повечето го отнесох аз Ааааа имал си помощници...Добре. Ама като се замисля, то и аз някой път отнасям две фамилни без да ми мигне окото.... Ама нарязани на по 6 парчета, че по 12 ми идват много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Е де! Не бях сам, но повечето го отнесох аз Пордот! От 3 пици той отнесал по-голямата част... не го е срам Хехехехехехехехе може ли линк към предната тема да видя къде сте ме номинирали и поне спечелих ли че в 12 клас не ми дадаха нищо освен една диплома и знанията които аз успях да измъкна хахахах иначе всички други взеха някви грамоти за най добри приятели най добра двойка най еди си кво си и така нататак !Aз..... нищо! ама им го слагам в ..... хахаххаха Абе мъжки откъде изкопа мои писаници отпреди 7 месеца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 телшки, свински и на жена ми езика :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.