Psihara^^ Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 А бутулките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Да, да, кажи за бутилките...Ние сме му фенове, поне аз де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Джака не е лош. Поне според мен е по-добър от джонитата особено single barrel версията Каква поръча? ASUS 6870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 А бутулките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 д и л е м а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Торбата е яка. А ако бутулките не ти трябват... Знаеш къде да ме намериш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Торбата е яка. А ако бутулките не ти трябват... Знаеш къде да ме намериш... Момче, ти нямаш стаж за тия бутилки бе, къде си тръгнал? ------------------------------------ Одеве чичо ми ме изненада и изключително ме зарадва, като ми показа, че още пази 2 от 36-те бутилки ракия, които му занесох в Америка през 1994-та: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Евала на чичо ти, аз на сестра ми и зет ми като им нося ракия в Далас, едва се удържат да я не почнат още на летището. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 дЕсната каква е по произход(винзавод) и съдържание? ____________________ А за 3.5л 7ца ... трябва бая да му е фен човек на чичо Джак - или по-скоро да се кефи на аксесоара. Джеймсън имаха някакво промо с чанта ама нямам много ясен спомен за него... и тя беше много хубава. Абсолютно моя грешка, за термо чашки е било - облечени с кожа отвън. Има ги на сайта. My bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 т'ва дали е истина ?...цял ден ми се върти в главата. история за канабиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 дЕсната каква е по произход(винзавод) и съдържание? Нямам спомени, последно баща ми донесе един кашон с ракии САМО за експорт, които не бяха на нашия пазар от типа на уникалната Осмар и т.н. Имаше и бутилка Цар Симеон - тъкмо я бяха направили. ------------------------------------------- УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! http://www.youtube.com/watch?v=BQMuqmrA2aU Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! ЯКООООООООООООО!!!!!!!!!!! И това искам да го гледам. ПС: С трон се изложих... още не съм ходил да го гледам и май докато се наканя те ще го свалят от кината (ако вече не са го направили) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! http://www.youtube.com/watch?v=BQMuqmrA2aU :punk :punk :punk Тук 3ма човека умират от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! Не съм сигурен защо, но тая катерица НИКОГА не ми е била смешна. А на това клипче не помръднах дори и мускул на лицето си. Може ли някой да ми каже какво ви е смешно, за да се опитам да вникна? Сериозно.... Като съм бил на кино и са давали трейлър, някакви са се разсипвали да се смеят на тая катерица, а на мен даже ми е тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Не съм сигурен защо, но тая катерица НИКОГА не ми е била смешна. А на това клипче не помръднах дори и мускул на лицето си. Може ли някой да ми каже какво ви е смешно, за да се опитам да вникна? Сериозно.... Като съм бил на кино и са давали трейлър, някакви са се разсипвали да се смеят на тая катерица, а на мен даже ми е тъпо. E как бе... съсипа се горкото катериче да си гони жълъда. Много е готин - за едното ядене милия на какво се подложи. Как да не ти е смешно? И как се изненадва постоянно като стане нещо... като цяло е комична ситуацията че не му пука за нищо друго освен за жълъда и така... Сега ако може на мен пък някой да ми обясни онова клипче с гласовете и животните ("Alan, Alan, Al...") защото пък аз го гледах тъпо и не ми беше смешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Сега ако може на мен пък някой да ми обясни онова клипче с гласовете и животните ("Alan, Alan, Al...") защото пък аз го гледах тъпо и не ми беше смешно... Има някои много добри попадения. Но това е трейлър към реалния сериал с 30 минутни серии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Няма ли кой вече да я изяде тая катерица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 rose goldчето е пристигналоо...ох на батиии Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Има някои много добри попадения. Но това е трейлър към реалния сериал с 30 минутни серии. Какъв сериал? От подобни прескачания от животно на животно с някакви реплики? Или аз не схванах нещо или хумора не ми допадна но през цялото време го гледах и тъпях... рекция "е, и?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Не съм сигурен защо, но тая катерица НИКОГА не ми е била смешна. А на това клипче не помръднах дори и мускул на лицето си. Може ли някой да ми каже какво ви е смешно, за да се опитам да вникна? Сериозно.... Като съм бил на кино и са давали трейлър, някакви са се разсипвали да се смеят на тая катерица, а на мен даже ми е тъпо. Изобщо не се учудвам. Що се отнася до филми, ти си в някакво друго измерение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Нека изкажа и аз непредубеденото си мнение, тъй като може би аз съм единственият, който първо прочете всичките ви писания и чак след това изгледа клипчето. Според мен анимацията е много добра, но конкретните ситуации в самото клипче не са чак толкова смешни...но определено са забавни...малко в повече ми дойде цепенето на континентите, но ако го гледаш без да очакваш предварително нещо кой знае какво от него - няма да ти доскучее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Е нееее това с континентите беше уникално добро. Той въртеше ядрото един вид и размести континентите. На мен идеята ми хареса много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Добро утро на всички наказани да стават преди 09:00. Толкова ми е ненаспано (като за човек който си спи поне 6 часа, а съм спал 2.5), че чак ме мързи да си направя кафе... пфуууу. Евала на неспящите във форума (от тяхната си тема) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Представи си сега какво му е на една отявлена нощна птица като мен - всеки ден да става в 6:20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Добро утро на всички наказани да стават преди 09:00. Толкова ми е ненаспано (като за човек който си спи поне 6 часа, а съм спал 2.5), че чак ме мързи да си направя кафе... пфуууу. Евала на неспящите във форума (от тяхната си тема) Не знам как издържам на моменти, преди време карах 1 ден спя 1 ден не... после 2 дни спя третия не и така... днес още не съм си лягал но е крайно време да го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.