Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Торбата е яка. А ако бутулките не ти трябват... Знаеш къде да ме намериш... :lol:

Момче, ти нямаш стаж за тия бутилки бе, къде си тръгнал? laughing.gif

------------------------------------

Одеве чичо ми ме изненада и изключително ме зарадва, като ми показа, че още пази 2 от 36-те бутилки ракия, които му занесох в Америка през 1994-та:

4d2dbf1642aba6d0.jpg

дЕсната каква е по произход(винзавод) и съдържание?

А за 3.5л 7ца ... трябва бая да му е фен човек на чичо Джак - или по-скоро да се кефи на аксесоара.

Джеймсън имаха някакво промо с чанта ама нямам много ясен спомен за него... и тя беше много хубава.

Абсолютно моя грешка, за термо чашки е било - облечени с кожа отвън. Има ги на сайта. My bad.

дЕсната каква е по произход(винзавод) и съдържание?

Нямам спомени, последно баща ми донесе един кашон с ракии САМО за експорт, които не бяха на нашия пазар от типа на уникалната Осмар и т.н. Имаше и бутилка Цар Симеон - тъкмо я бяха направили.

-------------------------------------------

УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! laughing.gif

http://www.youtube.com/watch?v=BQMuqmrA2aU

УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе!

ЯКООООООООООООО!!!!!!!!!!! И това искам да го гледам.

ПС: С трон се изложих... още не съм ходил да го гледам и май докато се наканя те ще го свалят от кината (ако вече не са го направили)

УНИКАЛНИ ПРОСТО! Нямам търпение да излезе! laughing.gif

Не съм сигурен защо, но тая катерица НИКОГА не ми е била смешна. А на това клипче не помръднах дори и мускул на лицето си.

Може ли някой да ми каже какво ви е смешно, за да се опитам да вникна? Сериозно.... Като съм бил на кино и са давали трейлър, някакви са се разсипвали да се смеят на тая катерица, а на мен даже ми е тъпо.

Не съм сигурен защо, но тая катерица НИКОГА не ми е била смешна. А на това клипче не помръднах дори и мускул на лицето си.

Може ли някой да ми каже какво ви е смешно, за да се опитам да вникна? Сериозно.... Като съм бил на кино и са давали трейлър, някакви са се разсипвали да се смеят на тая катерица, а на мен даже ми е тъпо.

E как бе... съсипа се горкото катериче да си гони жълъда. Много е готин - за едното ядене милия на какво се подложи. Как да не ти е смешно? И как се изненадва постоянно като стане нещо... като цяло е комична ситуацията че не му пука за нищо друго освен за жълъда и така...

Сега ако може на мен пък някой да ми обясни онова клипче с гласовете и животните ("Alan, Alan, Al...") защото пък аз го гледах тъпо и не ми беше смешно...

Сега ако може на мен пък някой да ми обясни онова клипче с гласовете и животните ("Alan, Alan, Al...") защото пък аз го гледах тъпо и не ми беше смешно...

Има някои много добри попадения. Но това е трейлър към реалния сериал с 30 минутни серии.

Няма ли кой вече да я изяде тая катерица...

Има някои много добри попадения. Но това е трейлър към реалния сериал с 30 минутни серии.

Какъв сериал? От подобни прескачания от животно на животно с някакви реплики? Или аз не схванах нещо или хумора не ми допадна но през цялото време го гледах и тъпях... рекция "е, и?"

Изобщо не се учудвам. Що се отнася до филми, ти си в някакво друго измерение.

Нека изкажа и аз непредубеденото си мнение, тъй като може би аз съм единственият, който първо прочете всичките ви писания и чак след това изгледа клипчето. Според мен анимацията е много добра, но конкретните ситуации в самото клипче не са чак толкова смешни...но определено са забавни...малко в повече ми дойде цепенето на континентите, но ако го гледаш без да очакваш предварително нещо кой знае какво от него - няма да ти доскучее. :punk

Е нееее това с континентите беше уникално добро. Той въртеше ядрото един вид и размести континентите. На мен идеята ми хареса много.

Добро утро на всички наказани да стават преди 09:00. :sick Толкова ми е ненаспано (като за човек който си спи поне 6 часа, а съм спал 2.5), че чак ме мързи да си направя кафе... пфуууу.

Евала на неспящите във форума (от тяхната си тема) :punk

Добро утро на всички наказани да стават преди 09:00. :sick Толкова ми е ненаспано (като за човек който си спи поне 6 часа, а съм спал 2.5), че чак ме мързи да си направя кафе... пфуууу.

Евала на неспящите във форума (от тяхната си тема) :punk

Не знам как издържам на моменти, преди време карах 1 ден спя 1 ден не... после 2 дни спя третия не и така... днес още не съм си лягал но е крайно време да го направя :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...