w00x Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Не, с тези съм. £299.00 ??? 700лв за слушалки? Или имаш неограничен ресурс или имаш сериозен проблем с подражаването на марки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ще отрежа въжето си.... Зависи... бесиш ли се или се спускаш? П.П. Не че не харесвам черен хумор, белият повече ми допада. хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Аз нечувам добре с едното ухо и ще се радвам ако измислят някакви едноухи слушалки като за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 700лв за слушалки? Или имаш неограничен ресурс или имаш сериозен проблем с подражаването на марки. И защо изключваш варианта да са му подарък? ПС: Аз слушалки престанах да ползвам и предпочитам тиха музика или никаква но не и да слушам музика със слушалки особено такива които ми спарват ушите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 22 че ти си за извеждане от употреба. Скъсай мускулни влакна и ми се обади пак за болките. Че аз отдавна съм извън употреба......а за болките - задължително ще ти се обадя...ама трябва започна пак да изхвърлям камъни от бъбреците, че тогава. ПС: Аз слушалки престанах да ползвам и предпочитам тиха музика или никаква но не и да слушам музика със слушалки особено такива които ми спарват ушите. Аз също не слушам на слушалки, макар че разполагам с десетина различни чифта...просто ги ползвам веднъж в годината, когато нещо в работата ми налага да го чуя на слушалки. А съдейки по това колко часа на ден синът ми държи неговите слушалки на ушите си, досега задължително би трябвало да е оглушал, а не е и се чудя защо, след като го знам с какви децибели слуша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Шепне: Аз слушам музика прекалено тихо на едни мъници (слушалките не ги барам вече), защото когато съм буден, всичко живо спи. Иначе не искам да си развалям слухът заради някаква си музика там, което е и единственото здраво нещо по мен в горната част на тялото ми. Чупенето на прешлен е най-готино... толкова е готино, че съм го правил два пъти. ххаха Лежиш половин час на земята докато някой не мине да те събере, ако проходиш, значи ще ти мине. А, също така е яко да те ритнат между краката... ама не много силно, само с метър засилка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 А съдейки по това колко часа на ден синът ми държи неговите слушалки на ушите си, досега задължително би трябвало да е оглушал, а не е и се чудя защо, след като го знам с какви децибели слуша... Не вярвай на докторите за всичко. Толкова неща са относителни пък и организма се възстановява. Аз поначало не съм от най-чуващите - т.е. в училище когато някой ми подсказваше винаги учителите чуваха преди мен... но за сметка на това пък имам по-здрав сън. Единственото което може да ме събуди е или телефона звънящ до мен и то не всички звънения или хилти къртещо в някой от съседните апартаменти Благодарение на хубавата дограма (или поне добре затваряща) не чувам дори алармата на кола от съседната кооперация а съм на 1вия етаж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Мишел Вайан Жив и здрав. От 1 седмица се чудех как се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 £299.00 ??? 700лв за слушалки? Или имаш неограничен ресурс или имаш сериозен проблем с подражаването на марки. Подарък са ми, но и да не бяха никога не бих сажалил и за стотинка от тези пари, защото слушалките наистина си заслужават. ПС: Аз слушалки престанах да ползвам и предпочитам тиха музика или никаква но не и да слушам музика със слушалки особено такива които ми спарват ушите. Аз също предпочитах тонколони, защото от слушалките почваше да ме боли ушната мида и запарването също дразни, пък като се разпращят и дотам. Но това са първите слушалки с които не ме болят ушите, не ми се запарват, и звукът, като ги увеличиш леко, е се едно си в дискотека, и най - якото, е че не трябва да се съобразяваш със съседите, защото тонколоните не можеш постоянно да си ги надуваш А noise canceling-a е просто изумителен, с тея слушалки можеш да заспиш като бебе на 10м от ж.п. линия, по която минава товарен влак Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Подарък са ми, но и да не бяха никога не бих сажалил и за стотинка от тези пари, защото слушалките наистина си заслужават. Аз пък никога не бих ги купил. За 700лв има толкова много алтернативи, че не можеш да си представиш. BOSE не са чак толкова върха. Гледах едни тапи с Noise Cancelling за $99 и щях да ги купувам, но като ги чух не усетих абсолютно никаква разлика в сравнение с тези, които ми вървяха с mp3 плейъра. А едни SHURE бяха по-добри от BOSE-тата. Пак бяха $99. Ама честити да са ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Аз пък никога не бих ги купил. За 700лв има толкова много алтернативи, че не можеш да си представиш. BOSE не са чак толкова върха. Гледах едни тапи с Noise Cancelling за $99 и щях да ги купувам, но като ги чух не усетих абсолютно никаква разлика в сравнение с тези, които ми вървяха с mp3 плейъра. А едни SHURE бяха по-добри от BOSE-тата. Пак бяха $99. Ама честити да са ти. Ами сигурно има разлика между тапите за $99 и тези големите за $500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ами сигурно има разлика между тапите за $99 и тези големите за $500 Идеята ми беше, че нямаше разлика между тапите за $99 на BOSE и тези на Sony, които вървяха с плейъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ахъм...аналгинът често ми дразни стомаха, особено ако не съм ял, докато всичко останало, дето включва ибупрофен - не. Обаче установих, че ако си поръчвам от щатите Адвил (пак е на основата на ибупрофен)...дори и с пътните пак ми излиза по-евтино, отколкото да си купувам например нурофен от тука. Мдаам.И моя е от отвъд океана.Само че е чист ибупрофен.Тука не съм виждал такъв.И наистина доста евтино.500 таблетки за 12.99$.Кв'о му плащаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Всяко зло за добро. Много истина има в това... в случая - АСУС вместо САПФИР при това с около 25лв по-евтино си намерих същата видеокарта. Всяко зло за добро. Искаше ми се събота и даже я бях поръчал но смотльовците забравили да кажат на куриерите а пък куриерите като ги питах има ли нещо за мен понеже нямах номер на пратка се направиха че търсят и ужким нищо не намериха... и вчера ми цъфва единия с усмивка че имам пратка с наложен платеж - пожелах му хубав ден и го пратих обратно да я върне на който е забравил и да се разбират кой е по-крив защото аз поне 2 пъти повторих че я искам за събота. Тогава имах време да се занимавам понеделника и вторника - абсурд. Не е особено мила постъпка моята но как да не се вкисне човек на всеобщото малоумие и мързел - единия забравил да каже, другия го домързяло да потърси... ай да им #$%*#*$# $§@*#*@#@#... като не могат да се оправят навреме аз пък си намерих по-хубава и по-евтина Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Усърдната работа се отплаща ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Идеята ми беше, че нямаше разлика между тапите за $99 на BOSE и тези на Sony, които вървяха с плейъра. Те noise cancelling на сони също са на подобни пари. Пък и не всеки е толкова претенциозен към това което чува. За мен е ок да слушам радио със слушалките на телефона докато бягам на пътечката (то по друго време не слушам музика със слушалки), а друг сигурно би се самоубил при толкова кофти звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Всяко зло за добро... Каква поръча? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 1. Google search 50 most popular woman on the web 2. Click the first link 3. Go to number 7 4. Have a nice laugh :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Те noise cancelling на сони също са на подобни пари. ... Що се отнася до предишния им модел - бяха ми попаднали едни такива чисто нови с гаранция (английска) на много ниска цена, но тъй като нямам интерес към подобен род продукти, не ги взех...а можеше да зарадвам някой булфорумски фен на шумопотискането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Първият изпит мина.Сега ще видим каква е оценката,но мисля че го взех Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Някой да има абонамент за помагало.ком да ми свали едно есе да го разгледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Според вас нормално ли е да не сте имали лекции по нещо, да дойдете за 1ва лекция и да ви кажат след 7 дни изпит?! За мен не е. При това, не защото не съм ходил. Преподавателя не е идвал. Що за чудо е това!? ______________________ И думите "ипотека", "лихва", "уведомяване", "повишаване лихвен процент" не искам повече нито да ги виждам, нито чувам пак - още повече ако завършват на фамилното ми име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Купих си 3.5 литра Джак Даниелс за да получа безплатна чанта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Купих си 3.5 литра Джак Даниелс за да получа безплатна чанта ... Ако все пак имаш проблем с Джака....що да не помогнем? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ако все пак имаш проблем с Джака....що да не помогнем? :D Честно казано не съм му фен на Джак-а. Чантата обаче е готина. Двете бутилки влезнаха идеално в нея. Има и инициалите на марката. Ще я снимам после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.