Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Споко и мен ме боли глава - и нямам ни ацефеин, ни беналгин, ни нищо под ръка. Още само час и 1/2, затварям... пия си беналгинчето в нас, сипвам мавруда, малко фъстъчки (домашно печени) и релак... опс... Трудово Право, част 1ва.

Видял си ти да те боли глава...Когато те хване вечерта срещу понеделник и те пусне около петък на обяд, като през това време при най-лекото натоварване имаш чувството, че в главата ти има някой с един голям чук, който го размахва и блъска в мозъка ти при всеки един удар на сърцето ти, въпреки че през 3-4 часа пиеш непрекъснато и денонощно по 2 хапчета адвил, нурофен, аналгин, седалгин и каквото там се сетиш....тогава ми говори, че и теб те боли глава, ама си спокоен щот' си пич и се оправяш с мавруд и фъстъци...

Ти не ми се засилвай като русенско говедо у дувар... щото някои хора имаме хроничен главобол в следствие на кофти синуит/синузит, който на моменти е стигал до лежане на легло по 3 дни при липса на светлина. А нурофена е просто подигравка или и той като аулина въобще не ми действа (за ауилина съм си виновен аз).

А 2 беналгина и 2 чаши мавруд стигат за да може човек да чете - не да му мине. Така, че ... чукове, ударно-пробивни, къртачи и прочие, не така ;)

Пък и ти пожелавам никога да не те боли глава, мен лично от 1 година доста ми намаля интензитета на болките от както правих физиотерапия във 2ра поликлиника. И няма никакви претенции за титли или звания относно неприятни болежки.

Последно фъстъци от пазарчето на "Младежка" до Гребната база. Не помня от коя сергийка бяха, но не са от най-дребничките, по-скоро средни и са добри.

Иначе от 4тък пазара си взимах от ситните, много добри. Сега доколкото помня са се изместили в улицата паралелна на 6ти Септември зад пазара в едно магазинче същите хора.

Абе я кажете къде продават сурови, хубави фъстъчки... ама хубави!

Щото обожавам ядки ама тея от магазина само дет червеи няма по тях. хах

По пазарите... Скоро не съм минавал през никой от тях и не знам по това време къде точно има, но поразтърси. Аз не ям отдавна "подправени" ядки.

Ако пък ще се зареждаш яко може да отидеш направо на Първенец, където има всичко сурово на ниски цени по на 0,5-1кг разфасовки. кеф ти шам фъстък, кеф ти лешници, кеф ти бадеми и т.н.

... щото някой хора имаме хроничен главобол в следствие на ...

Мани ти и-краткото и дай да не си мерим главоболията на кой му е по-голямо и по-дълго, щото съм се доближавал до световния рекорд...не мож' ме стигна и срещу мен да тичаш. hammer.gif

Забележка: тоя отляво не си ти...аз съм, а отдясно е оня, дето ме млати от понеделник до петък (за щастие не всяка седмица). :bgrin:

Минава ми през глЪвЪтЪ, че магданозчо има (може би) най-якия никнейм в историята на човечествто :D и това го казвам сигурно за 10-ти път.

Също се сещам за култовата реплики от "Улицата"

- Аз съм снажен, рус, красив и весел. Очите са дълбоки. - А, ушите? - Средни - 300 грама.

, която лично съм използвал няколко пъти пред гърли и съответно от другата страна има празен поглед. :D

.... която лично съм използвал няколко пъти пред гърли и съответно от другата страна има празен поглед. :D

Пред КВО?

Тази дума след "френдче" ми е измежду най-омразните и ми напомня на некадърните ни журналя мъчещи се да вкарват чуждици за да са по-интересни. Друго си е да кажеш реплика а не копие.. примерно..

:D

Дедо, и аз като теб не харесвам чуждиците, не се коси :). Ето примерно оня ден (през уикенда) бяхме с френдове в мола, за да чекнем къв е тренда. :)

Мани ти и-краткото и дай да не си мерим главоболията на кой му е по-голямо и по-дълго, щото съм се доближавал до световния рекорд...не мож' ме стигна и срещу мен да тичаш. hammer.gif

То, твоето е от друго..., малко ти е ЕГНто ! :lol:

П.с. Майтап няма, ама от както сложих цайсите съм много рахат! Преди това, като ме барнеше и мен, една седмица денонощно... през седмица, направо луд ставах ! Иначе бях много отворен - Кой, аз ли, бе !?! Амчи аз СМД-та запоявам, мога да видя в тъмна стая дали комарицата е девствена, а те ми говорят за цайси...

И така докато не ми обясниха какво, аджеба е астигматизмът...

То, твоето е от друго..., малко ти е ЕГНто ! :lol:

ЕГН-то е едно на ръка, но в случая не е причината, понеже главоболието си го нося от повече години, отколкото изобщо са годините на host-та, тъй че не е от това. :zzz

...- Кой, аз ли, бе !?! Амчи аз СМД-та запоявам, мога да видя в тъмна стая дали комарицата е девствена, а те ми говорят за цайси...

И така докато не ми обясниха какво, аджеба е астигматизмът...

А иначе за това - доста логично ми звучи и май ще взема да отида да се прегледам....оплаквания при нормални условия нямам никакви, но по времето на поредните няколкодневни мъки забелязвам, че и зрението ми отслабва, започвам да фокусирам по-трудно и т.н. :cry

Минава ми през глЪвЪтЪ, че магданозчо има (може би) най-якия никнейм в историята на човечествто :D и това го казвам сигурно за 10-ти път.

.......

Ъъъ епа тука нема кв'о да кажа...освен едно данкешойн. :lol: ...ъъъ за 3-ти до 8-ми път.

Чефо, ние за душата знаем с кв'о да я лекуваме, ама главатааа...туй е въпроса.

Ъъъ епа тука нема кв'о да кажа...освен едно данкешойн. :lol: ...ъъъ за 3-ти до 8-ми път.

Чефо, ние за душата знаем с кв'о да я лекуваме, ама главатааа...туй е въпроса.

На мен да чукна на дърво аналгина ми действа. Греяна ракия ама 50 грама...изпарения едно друго :)

А иначе за това - доста логично ми звучи и май ще взема да отида да се прегледам....оплаквания при нормални условия нямам никакви, но по времето на поредните няколкодневни мъки забелязвам, че и зрението ми отслабва, започвам да фокусирам по-трудно и т.н. :cry

Те, за това говорим, Пламене! Не се мотай, ами ходи да се прегледаш.... Ако и твоят случай се окаже такъв, ще видиш къв рахат е после :rolleyes: .

Тв'а ибупрофена е голямо жувотно.Реших, че ще искам да спя тази вечер и треснах една таблетчица 200мг.За 20-тина минути свърши всичко.Що ли ми трябваше да се мъча цял ден....

Иначе по въпроса с очите...Там шега не бива.И не само глава боли от тях.Особено лошо е, когато човек се самозаблуждава, че всичко е наред и отрича да има проблем.А пък астигматизма е гадно нещо...нося го вече повече от 10 години...придружен с късогледство.

Както господин донът правилно е вметнал - помощ за горната глава може лесно да получите посредством : s1_RakiaConnectingPeople.jpg

За долната се препоръчва нещо малко по-различно: Keeley-Hazelli_big_boobs_wallpaper_stockwallpapers.blogspot.com.JPG

:)

За долната се препоръчва нещо малко по-различно: Keeley-Hazelli_big_boobs_wallpaper_stockwallpapers.blogspot.com.JPG

:)

То, това става и за горната, ако трябва да бъдем точни. Дручко си е човек да положи глава на такива... мхъхъм, дадености.... или пък ако е прекалил с горното, да зарови зурла (като прасе у тикви) и после два - три месеца да урига на мандра...

Тв'а ибупрофена е голямо жувотно.Реших, че ще искам да спя тази вечер и треснах една таблетчица 200мг.За 20-тина минути свърши всичко.Що ли ми трябваше да се мъча цял ден....

Иначе по въпроса с очите...Там шега не бива.И не само глава боли от тях.Особено лошо е, когато човек се самозаблуждава, че всичко е наред и отрича да има проблем.А пък астигматизма е гадно нещо...нося го вече повече от 10 години...придружен с късогледство.

И аз съм така горе-долу от толкова години.Гадна работа си е.Ама аз съм си виновен че гледах телевизия от близо и се цъклих в компа много време.

Тв'а ибупрофена е голямо жувотно.

Ахъм...аналгинът често ми дразни стомаха, особено ако не съм ял, докато всичко останало, дето включва ибупрофен - не.

Обаче установих, че ако си поръчвам от щатите Адвил (пак е на основата на ибупрофен)...дори и с пътните пак ми излиза по-евтино, отколкото да си купувам например нурофен от тука. :blink:

ЕГН-то е едно на ръка, но в случая не е причината, понеже главоболието си го нося от повече години, отколкото изобщо са годините на host-та, тъй че не е от това. :zzz

22 :blink: че ти си за извеждане от употреба.

Скъсай мускулни влакна и ми се обади пак за болките.

А, впрочем не съм започвал аз "мерене".

Някой може ли се сети имаше едно аним. предаване, за рали пилот по БНТ1 ама преди бая години. Някакъв французин май. Все от един конкурентен отбор го прецакваха... ама името не мога да се сетя?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...