djadomraz Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Всичко е по-евтино с тази разлика че е и по-скапано а храната е по-скъпа а се яде всеки ден... аз не съм особено убеден че тук е по-евтино или поне че е МНОГО по-евтино за живеене. ПС: Стоя си тук от мързел не щото ми е по-евтино или нещо друго... основно мързела ме държи тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Айде бе? Bang & Olufsen? Може и да са по - хубави даже, ама не съм чувал как звучат техните продукти, за да знам със сигурност кои са по - хубави или равностойни. Просто ми се струва, че звукът който чувам от BOSE няма как да е по - добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Може и да са по - хубави даже, ама не съм чувал как звучат техните продукти, за да знам със сигурност кои са по - хубави или равностойни. Просто ми се струва, че звукът който чувам от BOSE няма как да е по - добър. Има има.. като сложиш обаче на кантара и цената и току-виж размислиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Може и да са по - хубави даже, ама не съм чувал как звучат техните продукти, за да знам със сигурност кои са по - хубави или равностойни. Просто ми се струва, че звукът който чувам от BOSE няма как да е по - добър. Сравнявате Mid Range със Hi End...мисля, че няма място за некви сравнения.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Всичко е по-евтино с тази разлика че е и по-скапано а храната е по-скъпа а се яде всеки ден... аз не съм особено убеден че тук е по-евтино или поне че е МНОГО по-евтино за живеене. ПС: Стоя си тук от мързел не щото ми е по-евтино или нещо друго... основно мързела ме държи тук Храната е по-скъпа друг път. Бял ръчен хляб - $6. Фани тоя..... Домати, краставици... Техниката и останалите стоки са по-евтини, но храната..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Храната е по-скъпа друг път. Бял ръчен хляб - $6. Фани тоя..... Домати, краставици... Техниката и останалите стоки са по-евтини, но храната..... О да... $6 им е най-евтиния хляб... точно като този тука за по 50 ст (даже не знам колко е хляба защото почти не купувам а като купувам взимам един черен който по някаква причина е по-скъп от белия). Аз съм сигурен че ако искаш да минаваш евтино откъм храна там можеш да поминеш и за по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 The enviable stable of the late enthusiast and noted collector included an F40, F50, FXX Evoluzione (the even more advanced version of the Enzo-based customer prototype), an MC12, 333 SP (the last Le Mans Prototype Ferrari ever made), both a 430 Scuderia and an F430 Challenge racer, a 599 GTB Fiorano with the HGTE package and a ’73 Dino, plus a Lamborghini Gallardo LP560-4 and a McLaren Mercedes SLR Roadster thrown in for good measure. Определено вече има на кой да ЗАВИЖДАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 bTV Media Group стартира нов ТВ каналPRO BG От началото на 2011 г. българските зрители ще могат да се потопят в ново преживяване пред телевизионния екран. На базата на обстойно проучване, което компанията проведе, както и на експертния си опит и изключителни постижения през последните 10 години, екипът на водещата медийна група у нас - bTV Media Group - ще препозиционира изцяло PRO.BG като създаде нов канал под марката bTV. Той е разработен така, че да отговори на растящите очаквания на аудиторията и идеално ще допълва портфолиото на bTV Media Group. Каналът ще предостави ексклузивно съдържание дори на най-претенциозната таргет група. Новият bTV канал ще предложи разнообразна селекция от качествени програми, за да удовлетвори и най-взискателните зрители, които търсят силни усещания пред ТВ екрана. Програмните акценти ще включват кино, актуални програми, спорт и други ексклузивни предложения. “bTV Media Group има много амбициозни планове за следващата година. Цялостното препозициониране и ребрандиране на PRO.BG е част от тази стратегия и е естествена следваща стъпка в нашето развитие. Зрителите ще се наслаждават на новите ексклузивни предложения на всички канали в нашата група, включително радио и интернет каналите”, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на bTV Media Group. За всички, които са се чудели каква е рекламата с изпразнения стадион, киносалон и улици, която ни заливаше повече от месец... Още един осран канал от ръковоството на БТВ и типичен пример как с прилапване на медии се опитват да заличат конкуренцията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Дам, една не лоша многосегментна програмна схема отиде в боклука. Имаше не лоши емисии новини, не лоша публицистика, сгодни развлекателни програми... доде Гергов и затвори кепенците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Малееее, ебати кефа, след 5 години далеч от вареза пак чета познатите никове и теми!! Няма как да се наваксат годините Ама миналото си е свидно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 .... пак чета познатите никове и теми!! .... Ама миналото си е свидно Само дето бая никове от старите вече няма да ги видиш да пишат....за съжаление....а що се отнася до новите никове - тях ще ги видиш основно в раздела за покупко-продажби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Чета и си мисля че това е тъжно Вероятно му трябват пари на човека или просто иска да се отърве, но е тъжно декар земя (плодородна при това) да се продава на цената на 1 квадратен метър от апартамент в Пловдив при това дори не е от най-високите цени това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Добро утро. Мразя да работя в неделя, пък макар и първа смяна... Съботата се ядва, ама неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Абсолютно подкрепям. (аз не работя в неделя вече ама се пробвахме) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Аз пък мисля утре да открия работната 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 О да... $6 им е най-евтиния хляб... точно като този тука за по 50 ст (даже не знам колко е хляба защото почти не купувам а като купувам взимам един черен който по някаква причина е по-скъп от белия). Аз съм сигурен че ако искаш да минаваш евтино откъм храна там можеш да поминеш и за по-малко. Хляба в България е 65 - 90ст в зависимост какво купуваш. Аз бях там и си купувах най-евтините неща, за да се върна с някакви пари все пак. Най-евтиният хляб беше 99c. Беше 2 пъти по-голям от този за 6$ (който пък беше същият като малкият хляб в Билла И като визия и като размер и като вкус). Беше нарязан и беше мек в продължение на 7 (девет) дни. В деня в който го купех, като отхапех от сандвича, хляба ми залепваше по небцето. Толкова беше мек. Като памук. Чак нереално. Та ако живееш постоянно там, не можеш да ядеш постоянно евтино, защото постоянно ще си гладен. И евтиното е на цената на нашето. Само нещата, които ние ядем, а са внос от там, са по-евтини. Зърнените храни например (cereal) и безалкохолно в кутийка. --------------------------------- Уффф, ще повърна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 вземи тоя трак.. и този ... Това пекарната за хляб е егати и зловещото нещо... :ph34r: Хвърляш брашно, вода, сол, мая и без да го погледнеш повече става хляб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Одеве жена ми пуснала станция Нова и слушам Кали се вживяла в ролята на пророчица Господна - знае всичко,в мир и хармония със себе си, готова да помага на другите да постигнат душевен мир и абсолютно наявно какви са проблемите и на българите като цяло и на страната, кое откъде е почнало и т.н. Ай сиптир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Хляба в България е 65 - 90ст в зависимост какво купуваш. Аз бях там и си купувах най-евтините неща, за да се върна с някакви пари все пак. Най-евтиният хляб беше 99c. Беше 2 пъти по-голям от този за 6$ (който пък беше същият като малкият хляб в Билла И като визия и като размер и като вкус). Беше нарязан и беше мек в продължение на 7 (девет) дни. В деня в който го купех, като отхапех от сандвича, хляба ми залепваше по небцето. Толкова беше мек. Като памук. Чак нереално. Та ако живееш постоянно там, не можеш да ядеш постоянно евтино, защото постоянно ще си гладен. И евтиното е на цената на нашето. Само нещата, които ние ядем, а са внос от там, са по-евтини. Зърнените храни например (cereal) и безалкохолно в кутийка. И могат ли да се спестят пари в Америка ?Ако се приеме че си на бригада,и смяташ да се върнеш в Бг с бая пари. питам ,понеже имаме планове с един колега за това лято Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 И могат ли да се спестят пари в Америка ?Ако се приеме че си на бригада,и смяташ да се върнеш в Бг с бая пари. питам ,понеже имаме планове с един колега за това лято Това със спестяването на пари от бригада зависи от толкова много работи, че ще те заболи главата, като най - главните са в кой щат си, колко ти плащат на час, имаш ли бакшиши, имаш ли друга работа, колко пари ти е квартирата, осигуряват ли ти храна или ти трябва да си я купуваш и т.н. Общо взето ако ще сте за първа година всичко е на късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 И могат ли да се спестят пари в Америка ?Ако се приеме че си на бригада,и смяташ да се върнеш в Бг с бая пари. питам ,понеже имаме планове с един колега за това лято Ако си сервитьор или си във фаст фууда и шефовете си затварят очите, че крадеш.....ХРАНА Другия вариант са 2 работи. Бал съм ги, да не съм им рoб Това със спестяването на пари от бригада зависи от толкова много работи, че ще те заболи главата, като най - главните са в кой щат си, колко ти плащат на час, имаш ли бакшиши, имаш ли друга работа, колко пари ти е квартирата, осигуряват ли ти храна или ти трябва да си я купуваш и т.н. Общо взето ако ще сте за първа година всичко е на късмет. Така е. Една позната от две бригади направи едно ремарке пари(образно казано). Аз от една бригада не направих нищо освен една кола, но поне видях свят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Аз открих сезона. Баси кефа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 И могат ли да се спестят пари в Америка ?Ако се приеме че си на бригада,и смяташ да се върнеш в Бг с бая пари. питам ,понеже имаме планове с един колега за това лято Зависи от много неща. Аз работех по 16 часа на ден, но не ми бяха сигурни тия часове и се махнах от работата, която ми беше уредила фирмата след първия месец. Преместих се и в друг град. Хора, които останаха там, работеха само на 1 работа, защото други работи в кирливия малък град просто нямаше. Някои, които работеха на две места се върнаха с някакви пари. Други се връщаха с пари колкото да си избият заминаването, а трети се връщаха без никакви пари изобщо. Общо взето ако искаш да работиш, може и да изкараш някакви пари. Ако искаш обаче да идеш там и да си живееш живота, а на края да се върнеш с торба пари - няма да стане. На първото място ставах в 7, отивах на работа от 8, работех до 12, лягах в 1 (докато 5 човека минат през 1 баня) и на сутринта ставах пак в 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Сезона за риболов в Чукотка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.