Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Д'ън купуваш ВиК-то на Манхатън бе, Стефчо? laughing.gif

Честито на именниците и от мен. Ние от вчера го поливаме като за 2-ма Йордановци и 5-ма Ивановци....tounge.gif

3 ремаркета пари ще обръщам и за тва. чакаме да падне малко :D :D :D

ми златото....200 кинта за 3 месеца и двойно и от горе от как аз съм завършил....макя му и прасе :(

Еййййй СУУУУПЕЕЕЕРРРР! Аз съм доволен от което :)

На Дедо му плащат в гущери и затова е доволен. Обаче канадския този месец вече стабилно изпревари американския. :tongue

Малко със закъснение, ама....честито на именниците! :))

П.П. Дедо, дедооо....докато се наканиш да си прибереш фотото от мен - Кодак пуснаха следващия модел, спряха поддръжката на този и нищо чудно утре да престанат да съществуват като фирма. :lol:

Майтапа настрана, не са спрели поддръжката, а и нямат по-нов модел все още....ама вземи да се наканиш да си го вземеш и да го подариш най-после на майка ти! :woot

Абе хора, уж съм добре с правописа, не се ли пише "именици",а не "именници", защото е "имеН ден", а не "именен ден"?!?!?

Аз навсякъде си пиша "именици" :unsure:

П.П. Дедо, дедооо....

Еййййй днеска си мислех за теб в ранния следобед (около 16:30), но трябваше да свърша още 3 неща иначе имах 20 мин свободни които използвах да се видя с един приятел после можеше да мина покрай теб на връщане ама се отнесах. То аз зор нямам гледам и ти ... :)

Галя аз в 2 речника проверих - с две Н-та е отделно че и аз по спомени знам че е с 2.

Ники, възможно е, ама според мен не е правилно. И в нета го пишат "именници", ама нещо не ми се връзва.

И в нета го пишат "именници", ама нещо не ми се връзва.

Кратка справка + извадка от книжния правописен речник, направена с фотото на дедото. :bgrin:

86fe021ca4e679e3.jpg

Паяците на търсачките ясно, ама ФБ ?!?

Ами с новата версия вече имаме интеграция и с фейсшита, та затова...утре нищо чудно и туитъра да видиш...и още някои други...

Освен да ме вземете на работа при вас тогава :P

Може, с това масово аутсорсване дето ги е прихванало напоследък. Аз пък се мъча да измисля начин да си изкарвам настоящите доходи, ама дислоциран обратно в БГ. Лошото е, че тия са тарикати и веднага ще почнат да се пазарят за по-ниски ставки. :lol:

Ами с новата версия вече имаме интеграция и с фейсшита, та затова...утре нищо чудно и туитъра да видиш...и още някои други...

Аз ги виждам, предполагам и че индексират наред точно както търсачките, ама за какво я трупат тая база се чудя.

ФБ верно стана голяма лъжица, даже и за устата на Гуугъл, ама какво ще ги конкурират ли ?!?

Може, с това масово аутсорсване дето ги е прихванало напоследък. Аз пък се мъча да измисля начин да си изкарвам настоящите доходи, ама дислоциран обратно в БГ. Лошото е, че тия са тарикати и веднага ще почнат да се пазарят за по-ниски ставки. :lol:

Ами дори и малко по-малки да са ти, разликата ще се обере от разликата в стандарта и би трябвало да ти е много по-добре ат хоум. Особено с ХХL income. :)

Сигурен ли си? И за кое от стандарта ще му е по-евтино? Май единствените 2 по-евтини неща са здравеопазването и недвижимите имоти, но пък нивото и при двете е различно та няма как да се сравняват... храната, бензина и повечето подобни разходи вкл. техниката ще са му по-скъпи. Та кое от стандарта ще го облекчи? Наема единствено може да е по-евтин но това ще се компенсира от друго.

Едно предимство има и то е че ще бачка където и когато прецени (почти). Да работиш когато ти прецениш в обстановка по твой избор е priceless!

Някой хубав ден като си направя офиса (когато и да стане това) ще снимам правилно бюро (метър и половина на 2 и половина, изрязано така че да е удобна работата с клавиатура и мишка) с 4 монитора (за да виждаш едновременно няколко програми и само да кликаш между тях а не да превключваш като гламав докато ти се завие свят - ставало ми е, между другото това), и доволно удобен стол (има какво да се иска но колкото толкова) с табуретка да си подпирам краката като се поизлегна и тем подобни.

То мога и сега но е толкова разхвърляно че ме е срам да го показвам... и мониторите са само 3 а бюрото е наполовина... щото за по-голямо няма място

дееее тъоо ифановздн....; тоа илуия мое ли да иде другараде да я гради тая килия бе да го *!@#!* и в чукундура,... мни ми бклъска чутурата отвътре...

Сигурен ли си? И за кое от стандарта ще му е по-евтино? Май единствените 2 по-евтини неща са здравеопазването и недвижимите имоти, но пък нивото и при двете е различно та няма как да се сравняват... храната, бензина и повечето подобни разходи вкл. техниката ще са му по-скъпи. Та кое от стандарта ще го облекчи? Наема единствено може да е по-евтин но това ще се компенсира от друго.

Дедо, в случая на мястото, където се намирам недвижимостите просто изяждат всичко и предимството на останалите ниски цени отива по дяволите. Възможно най-обикновен 2-bedroom апартамент в стар блок започва от $300,000. Новото строителство подобни апартаментчета стартират от половин милион. За цените на къщите няма да ти говоря, че ще ти се завие свят. Тези цени просто изяждат всичко. Да не отварям пък темата за цената на алкохола, че направо ще ме заболи сърцето. :bgrin:

Най-странният youtube канал, на който съм попадал...

Не думай...като те знам, със сигурност си попадал и на доста по-странни неща....а на оня от клипа като му писне живота, спокойно може да се обеси на косата си. :P

Няма втори звук като този на BOSE :music

Айде бе?

Bang & Olufsen?

Таксита? Разстояния? Цени по заведенията? Услуги, като да дойдат да ти оправят климатика или компютъра примерно (последното не важи за него)?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...