Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

По душа е много добър. Прекрасен човек.

Да си се сблъсквал с нещо негово по-ново?

Спенса за мен е единственият стойностен от миналото...

И все пак тези момци новите са много добри. Да не ви вкарам при Гошо от Почивка, ей tounge.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Румене, радвам се и съм приятно изненадан колко добре се развиват в тая зона. Особено второто парче! Имаш почерпка от мене.

Не съм фен на музиката като цяло, но съм ценител и няма да скрия, че тия песни ме кефят тотално, а и бях забраявил тази, слушайте:

http://www.youtube.com/watch?v=9od_FFU72Tc

Лично го знам заедно със Спеснята..писатели са, няма да го скрия :)

Стефчо, дън'каиш ся че и от рап разбираш бе, момко???? laughing.gif

я кат млад бЕх рапЕрче :D :D. Гумените глави ги бях научил всите. Кварталните братя...едно друго. Ама после реших, че циците ми харесват повече :)

Не, че не слушам и негра де...всичко друго без гнусните жици :)

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИВАНОВЦИ, ИВАНКИ, ИВЕТИ, ИВОВЦИ И Т.Н. (netrootbg ; Psihara^^ ; letalis ; __smirnoff__).

Май за други не се сещам.

Ако съм пропуснала някого, не е било умишлено и моля да бъда извинена :)

Живи и здрави, много щастие и успехи :)

Весело изкарване на празника :)

Видене, пък и баща ти жив и здрав да ти е :)

nazdrave.jpg

Не съм фен на музиката като цяло, но съм ценител и няма да скрия, че тия песни ме кефят тотално, а и бях забраявил тази, слушайте:

http://www.youtube.com/watch?v=9od_FFU72Tc

Лично го знам заедно със Спеснята..писатели са, няма да го скрия :)

Парчето е мнооо' добро.За жалост, в последните години адски рядко излизаха нек'ви стойностни БГ рап парчета.2010 се активизираха малко...но мисля че може още.

Иначе от онова време:

или пък това:

Aз май съм пред уволнение :lol:

?! Що? Какво ти е провинението? И ти ли въртиш "интриги"?

----------------------------

Май си убих рутерчето :( А толкова добре ми служеше и така му се радвах... Пустия DD-WRT фирмуер. За какво ми беше да го инсталирам да ме пита човек...

Амиии... не. Не интриги. Абе най-вероятно е било само сплашване, ама това не бива да е причина да се успокоявам, щото наистина давам доста храна за критики. Което може би е полезно, щото май много си повярвах, че съм голямото IT, а реално съм дупка...

Щом и WOW разцъкваш на работа.. :)

Lay low известно време и ще отмине сигурно. Ако не... тук търсим още един човек на моята позиция, но интервютата текат в момента, та трябва да се задействаш :)

Ето я обявата: http://www.jobs.bg/f1046201

Трябва Английски език да поназнайваш. Ако кандидатстваш, ще пусна добра дума за теб, да те повикат на теста. :)

А какво се изисква от човека назначен на тая длъжност. Ясно, че не е за хора кат мен...но ми е любопитно.

Прочел съм описанието......

Техническа поддръжка. Отговаряне на тикети и оправяне на компютри през Remote. Чистене на вируси през една специална система.

Ангеле, благодаря за предложението, но харесвам настоящата си работа. С риск да прозвуча нескромно - ако се захвана с това ще се върна една стъпка назад. За това предпочитам да положа усилия да докажа, че наистина ставам за това, за което са ме взели. Причината да се разклати доверието към мен не е конкретно WoW или некомпетентност, а по-скоро несериозност в административен план. Уви - налага ми се да върша и административна работа, да се блъскам с бумажтина...

.... а по-скоро несериозност в административен план.

....Което е по-скоро евфемизъм, за ?

Че не съм пуснал достатъчно навреме запитване до едикояси фирма, че не съм отгатнал дословно мислите на шефа по един въпрос, че не съм отгатнал как трябва да процедирам при кореспонденцията с един доставчик и т.н. И от там нататък - работя несериозно, не спазвам срокове и т.н. Това имам предвид, в технически план всичко във фирмата си е ток и жици, но реално не очаквам компютърен инвалид да може да оцени това.

:Facepalm: Бах мааму.То било Ивановден.Майка ми има имен ден и направо съм за бой.

Честито на netrootbg и на Psihara.И на всички останали съфорумни и несъфорумни Ивановци.

Да сте живи и здрави.Желая много късмет и усмивки. :beerchug

Че не съм пуснал достатъчно навреме запитване до едикояси фирма, че не съм отгатнал дословно мислите на шефа по един въпрос, че не съм отгатнал как трябва да процедирам при кореспонденцията с един доставчик и т.н. И от там нататък - работя несериозно, не спазвам срокове и т.н. Това имам предвид, в технически план всичко във фирмата си е ток и жици, но реално не очаквам компютърен инвалид да може да оцени това.

Кажи им да си наемат някоя глдачка, ще бъде по-качествен кадър от теб, не само че ще им носи кафе в свободното време, а даже като си го изпият ще им гледа на него.

П.П. Честито на именниците бай дъ'уей!

След като ме извикаха веднъж, да оправям проблем със пощенския сървър, който се оказа ненаписан адрес на получателя (да, поленцето в Thunderbird си седеше празно) - тогава разбрах, че трябва да се спретне един екип от програмисти, врачки и гледачки и да се направи софтуер, който отгатва какво всъщност иска (л)юзъра. Щото аз съм си лепнал на вратата "компютърът прави това, което му зададеш, не това, което искаш", но всички чукчи са писатени, не читатели...

О, да. Даже в някои отношения е добре, че не разбира. То си е основно негов проблем ;) Но изключае опита ти за заяждане - въобще не ставаше дума за шефа ;)

Честит Имен Ден на всички Ивановци и Иванки и от мен. Живи и здрави и всичко най-хубаво.

Миналата година тук прочетох лаф който много ми хареса (сигурно е много стар но не го бях чувал): От кал да си - Иван да си :)

:beer:

кирливия долар как можа да скочи 5 стинки за 2 дни да го еВа :D

Д'ън купуваш ВиК-то на Манхатън бе, Стефчо? laughing.gif

Честито на именниците и от мен. Ние от вчера го поливаме като за 2-ма Йордановци и 5-ма Ивановци....tounge.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...