Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Май не беше вода :)

ПС: От скука взех да чета "вестници" и случайно попадам на това:

В края на миналата година Франция и Германия обявиха решението си да блокират влизането на България и Румъния в Шенген. Като причини бяха посочени липсата на напредък в двете страни в реформирането на съдебната система и борбата с корупцията и организираната престъпност.

Нещо ми се разминава с изказванията на Бат' Бойко по телевизията където само обяснява колко сме напреднали и колко са доволни от ЕС... убуу де кат' са толкова доволни що тогава реват че у нас и в Румънско продължавеа да си има корупция и със съдебната система нищо не се променя а пък ние ужким изловихме бандитите и вече чак се чудят какво да правят полиция и прочее и направо останаха без работа.

Сигурно е щото аз не разбирам от политика вероятно ама не искам и да почна да разбирам - идва ми много сложно на мен

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Въобще не е сложно. Всички ръководни кадри в МВР са над 50, всички ръководни кадри в съд. власт са също стабилно над 50. Айде сети се кога са получили своя мироглед и какви схващания и морал имат огромната част от тях.

И да, МВР само ги хваща и води в ареста - без да ги е еня за какво и на какво основание. После в съда може да се насладиш на мисловния капацитет на прокурорите (малко по-младички), които въртят, сучат и все "оправят" обвинението. Накрая съдебния състав няма даже нужда да се "натиска" и "старае", то няма за какво да ги осъди. Или са обвинението е неправилно формулирано и поддържано или няма доказателства.

КЕФ.

А Бойко определено има резултати по еврофондовете, но Цецко резултати НЯМА. Министър Маргарита Попова също е готова за оставка.

Сигурно е щото аз не разбирам от политика вероятно ама не искам и да почна да разбирам - идва ми много сложно на мен

То не е нужно много да разбираш. Огледай се около себе си и ми кажи - ние за Шенген ли сме?! Или за Анадола?

Ванила Айс и Еминема? Те и 2мата са едни ... въобще вече и по-другите телевизии гледам само кадри на разнежени същества мяукащи неприятно, само дето по нашите са едрогърди и голички, а по другите са най-често бръснати негри или някакви пубери.

Що слушате рап бе? Слушайте класическа музика... Знаете ли колко добре се отразява на нервите...Ама има един проблем:все някъде трябва да скриеш окървавената балтия...

Румене, радвам се и съм приятно изненадан колко добре се развиват в тая зона. Особено второто парче! Имаш почерпка от мене.

Не ви ли е срам да споменавате Мърлю Кришнаръ сред рапърите бе хора!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...