Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ние с Жоро имаме общ, приятелите ни са към 190. Потребителите, които не са ни толкова интересни, сме ги скрили, да не ни се появяват на стената, пък ако има нещо важно, ние сами им гледаме профила. В интерес на истината, вътре са ни малко позабравени, но били много добри приятели, бивши колеги, малко бивши гаджета, настоящи приятели, роднини, братовчеди и т.н., изобщо хора, от които се интересуваме, или те се интересуват от нас. Никой повече. Не мисля, че трябва да добавяш всеки, поискал приятелство или някой, с който на работа сте си разменили 2 изречения, едното от които е било : "Имаш ли Фейсбук?"

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз имам 3ма сърдити познати щото отказах да ги добавя... и 2 колежки - т.е. работещи във фирмата на един мой клиент. Какво имам да им казвам на тях там че да им гледам снимките или пък те моите.

- Имаш ли фейсбук?

- Имам ама няма да ти го кажа :)

- Задник

- :D

Да не си залитнал у лево....май тройка искаш да правите...:woot

Ааааа ахахахахаха Пламен те разконспирира, Видене :rofl:

Кво да го е разконспирирал...? Всеки дрът козел, иска млади върбета да лющи.

Само дето те са по-скоро козленза не върбенца :)

Пичове, ТОТАЛНО сте изчаткали хахахахахахахахах

Почти като тия до мене, дето искат 100000 лева за апартамент 50 квадрата... tounge.gif

И да, и не. Баш сайт за запознанства си е (покрай и другите шитни, които е), нещо като импулс или флиртче.

Мноооооооооооооого си се объркал, ама много. Специално в моя фейс случайни хора няма и няма и да има. Отделно с времето се настройва много лесно да бъде прилежен и приятен, най-вече като се блокират всички ненужни за съответния ползвател боклуци. и след като нямаш акаунт и не си го ползвал е по-добре да не даваш оценки. Това е като да не си се качвал да шофираш и да ни обясняваш как се кара кола. Представата ти е крайно грешна. Общо взето за мен лично Фейса е такъв, какъвто си го направиш.

Имам 137 приятели във FB. До един ги познавам на живо. И т'ва е мрежа, където да можеш да информираш кога точно си срал и диаметъра на динените семки по произведението ти, а приятелите ти да го харесват или да го харесват.

Атанас дали нямаше предвид Начо? А не себе си. Щото аз така си мисля...

сАтанасе, ако все пак греша и е ставало дума за теб - да ти е жива и здрава ;)

сАтанас ми виси два шамара, заради това, че с Валентина се бъзикнали с нас, но никой не се сетил да каже накрая, че е бъзик.

Не знам кой е Начо, но е друг човек със сигурност. Честито и на останалите, които бяха приели думите му насериозно (на нашия). Аз се подхлъзнах леко във Фейса, ама поне не се видя от публика. Общо взето са за бой с Валентина за тази "модерна" и "забавна" шега ph34r.gif

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ!

----------------------------------

Специално за Стефчо нещо от зората на чалгата!

НИКАКЪВ шанс да спра да се смея в следващите 10-15 мин! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Трябва ти един курс при мен. А за Бай Иван - тракториста хулиган слушал ли си? Мазна свирка?...Студентски живот ах сладък живот.....Баща ми е кондукторрррр и т.н, но аз НЕ слушам чалга :D :D :D

При това платили между 40 и 80 кинта :lol: :rofl:

---------------

Ааааа ахахахахаха Пламен те разконспирира, Видене :rofl:

80 кинта....евах я...ни златно, ни дори цирконий...80 кинта за каучук на ръка НЕ давам ебаси. Трябва да блести :)

А иначе фейсбука е за ебавка със статуси :D

и след като нямаш акаунт и не си го ползвал е по-добре да не даваш оценки. Това е като да не си се качвал да шофираш и да ни обясняваш как се кара кола. Представата ти е крайно грешна. Общо взето за мен лично Фейса е такъв, какъвто си го направиш.

Имал съм, изтрих го, тъй като помията ми дойде в повече. Когато не си напълно запознат със ситуацията, не се изказвай неподговен.

Не те знам какво пасеш. Важното е, че дон чефо го е казал най-точно :)

А иначе фейсбука е за ебавка със статуси :D

Аз лично използвам FB по начин подобен на djadomraz и RaptoR. Не съм добавил хора които не ги познавам лично(с 2 изключения). Задължително съм си настроил профила на максимална сигурност и хора които не са ми приятели не могат да видят абсолютно нищо от него. Блокирал съм всякакви досадни приложения. Веднага щом видя ново приложение което да се използва от някой дори и еднократно го блокирам. По този начин когато си отворя FB нещата изглеждат много по приятно и удобно.

Аз добавих 1-2 групи където слагат вицове и забавни картинки. Като темата в нашия форум е но всеки ден излизат нови. Това е единствената подобна простотия която виждам.... и си гледам FB 1 път в седмицата. Това е достатъчно да видя кой какво е свършил.

Имам 3ма приятели които докладват на всеки час какво правят, единия с извинение единственото което не пише е че отива да се облекчи по голяма или малка нужда. Него го блокирах да не го гледам че ми писна, другите са ок :)

Системата ми е настроена точно като при Иван и общо взето нямам никакви оплаквания. Блокирал съм всички видове спам - куизове, хороскопи и прочее подобни досадни боклуци. Промените в интерфейса понякога ме изнервят, но се свиква. В крайна сметка знаем, че не може на всички да се угоди. А при система с половин милиард потребители едва ли е лесно.

Защо се изказвам предимно положително за Фейса, макар да има и своите недостатъци:

1. Открих свои съученици от гимназията, които не съм виждал, нито чувал от повече от 15 години. Тъй като дори не знаех къде се намират, без Фейсбук никога нямаше да ги видя отново. Сега виждам накратко в албумите им как се развива живота им. Как са създали семейства, деца и т.н. Нещо принципно невъзможно доскоро. И откровено казано съм доволен, че успях да ги видя отново, както и те мен.

2. Същото важи за една голяма група мои приятели и състуденти, някои от които заминаха по света и не се върнаха преди 10 години и нагоре. Не съм и предполагал, че ще ги видя отново някога, тъй като живота си върви, а времето и разстоянията почти напълно елиминират възможности за среща. Отделно че никой не притежава актуална информация за другия.

3. Имам маса роднини в чужбина, както и куп приятели, които са постоянно в движение по света. Няма по-удобна връзка между всички от Фейса. Поне за момента.

Както винаги обаче идва някой силно запознат и почва да ти говори за Флиртче и подобни. Във всяка система има келеши, малоумници, хлапетии, тъпанари и спам. Във всяка система има и хора, чийто поглед не излиза по-далеч от Флиртче. Това не важи обаче за всички в системата. А общо взето тази система пази от такива, защото с няколко настройки няма как да ги виждаш никога. И може да виждаш и следиш само и единствено хората и нещата, които те интересуват. Както и може да ограничиш достъпа до себе си максимално.

Та както казах за мен Фейсбук е такъв, какъвто си го направиш - може да прилича на чалгаджинийца, пълна с пияници и мастии, може да бъде и като елитен пиано бар - кой както си го харесва. Зависи си от потребителя и с какво и колко е запознат. Не помня някой насила да е бил вкарван във Фейсбук.....

То имаше поне 5 различни статии на тема "Facebook е тъп". И основното оплакване е че бъка от идиотизъм и че като добавиш 150 човека и става страшно. Основния въпрос е защо добавяш 140 идиота изобщо защото със сигурност останалите 10 не са а ти точно тях искаш да си гледаш чат-пат. Пък ако такива 10 няма изобщо не се регистрирай.

Учениците е ясно какво ще пишат с тази разлика че вероятно го намират и за забавно и четенето и писането на подобни неща, те не се броят - да си добавят и 500 човека пишещи подобни неща ако ги кефи.

Edit:

Може би са 5005 и повече - не се учудвам. И това е нормално. Но я да помислим - ако добавиш в листата си 140 идиота, то не си ли ти идиот 141? Аз не виждам как иначе става тая работа... Защото без ти да ги добавиш сам, идиоти не могат да ти попаднат в списъка.

Хахахахаха! Много вярно :)

То имаше поне 5 различни статии на тема "Facebook е тъп". И основното оплакване е че бъка от идиотизъм и че като добавиш 150 човека и става страшно. Основния въпрос е защо добавяш 140 идиота изобщо

Може би са 5005 и повече - не се учудвам. И това е нормално. Но я да помислим - ако добавиш в листата си 140 идиота, то не си ли ти идиот 141? Аз не виждам как иначе става тая работа... Защото без ти да ги добавиш сам, идиоти не могат да ти попаднат в списъка.

Не е моя щерката. Пешо, да, за същия Начо става въпрос...Сега е ред на Тольо laughing.gif Ама тогава вече наистина ще ми дойде много.

За Начо знаех. Нина ме беше информирала :] Абе да са живи и здрави, щом се обичат хората. Но си го представям коленичил пред олтара, а на подметките му изписано "help me" :lol:

----------------

Добро утро, иначе. Аз тая сутрин здраво се успах. Или оспах. Как се пише правилно?

eВа, днес е още сряда... снощи спря тока точно преди мача на Юнайтид, после във "Воеводите" нямаше НИКОЙ, ама НИКОЙ в 22:00 и беше леко хладно.

Днес ми се спи нон-стоп, уморено ми е - цяла сутрин по задачи -, и ме боли кръста... И срещам разни весели хора, бива ли такова нещо! :angry1 :angry1 :angry1

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...