host Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Май ша спирам с бройките и ще се замислям за съжителство с човек, който ме търпи... нещо ми става. Сигурно е щото не съм пил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 И аз обмислям излизането на квартира. Искаш ли заедно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Точно такива като тебе смятам да ги приключвам :lol: ______________ Като тръгнеш за квартира ми спомени, може да имам нещо за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 И аз обмислям излизането на квартира. Искаш ли заедно? A Ангел?!?!?!? Продава се апартамента до моя на баснословна цена ако има мераклии. Идеален е за тоя тип двойки! ---------------------------------------------------- Разбойници, гласувайте за дъщеря ми (който има Фейс де) ТУК! Нахалниците искат да дадеш Like на страницата, че да позволят и на снимката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Точно такива като тебе смятам да ги приключвам :lol: Не му се връзвай на тоя ! Ще ти тръгне име....., при това, може би не съвсем неоснователно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Споко, ние с тоя гиди калпазанин се знаем от стари времена. :ghost :ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 A Ангел?!?!?!? Продава се апартамента до моя на баснословна цена ако има мераклии. Идеален е за тоя тип двойки! ---------------------------------------------------- Разбойници, гласувайте за дъщеря ми (който има Фейс де) ТУК! Нахалниците искат да дадеш Like на страницата, че да позволят и на снимката... Свършихме го това Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Споко, ние с тоя гиди калпазанин се знаем от стари времена. :ghost :ghost Вечери на свещи, обменяне на пъпен мъх, едно-друго ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 http://profit.bg/news.php?id=73850 майко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 http://profit.bg/news.php?id=73850 майко. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ! ---------------------------------- Специално за Стефчо нещо от зората на чалгата! http://www.youtube.com/watch?v=KBiEJ3ROuxM&feature=related НИКАКЪВ шанс да спра да се смея в следващите 10-15 мин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 host-е, на туй му се вика "thank you, captain Obvious"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 И аз обмислям излизането на квартира. Искаш ли заедно? Продава се апартамента до моя на баснословна цена ако има мераклии. Да не си залитнал у лево....май тройка искаш да правите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ! При това платили между 40 и 80 кинта --------------- Ааааа ахахахахаха Пламен те разконспирира, Видене Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ааааа ахахахахаха Пламен те разконспирира, Видене Кво да го е разконспирирал...? Всеки дрът козел, иска млади върбета да лющи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Само дето те са по-скоро козленза не върбенца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 http://profit.bg/news.php?id=73850 майко. УЖАС. Сега, ако ми кажете, че и Феята на зъбките не съществува, отма съм прехвърлил въжето около някое дръво. Разбойници, гласувайте за дъщеря ми (който има Фейс де) ТУК! Детето ти е много хубаво, снимката е добра, но да я лепнеш у фейса, където цял свят може да я види, е голяма тъпотия. И да, против фацебука съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Фейса е ТОЧНО за снимки бе шаран. Ти да не мислиш че е сайт за запознанства? Там е точно да си качиш снимки които искаш твои близки и приятели да видят. И не, няма да добавя никой от форума там, поне не хора които ме познават от по-малко от 15 години... Нито колеги, нито повечето близки и още по-малко познати или случайни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Само дето те са по-скоро козленза не върбенца Мхъ, ма то си е човещинка, бе майна.... Пък и сега нали било модерно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Начо има дъщеря...Начо...Дъщеря....бахти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Фейса е ТОЧНО за снимки бе шаран. Ти да не мислиш че е сайт за запознанства? Там е точно да си качиш снимки които искаш твои близки и приятели да видят. И не, няма да добавя никой от форума там, поне не хора които ме познават от по-малко от 15 години... Нито колеги, нито повечето близки и още по-малко познати или случайни хора И да, и не. Баш сайт за запознанства си е (покрай и другите шитни, които е), нещо като импулс или флиртче. На мен самата концепция не ми се нрави, първо, че не обичам да ме снимат, второ - да ми разглеждат снимките хора, с които не си казвам и една дума, но са ми "приятели". Пък и съм се нагледал на доста простотия от типа "ей, знаеш ли ква ебах снощи, чакай да ти я покажа във фейсбука" и т.н. За мен този сайт си е една голяма картотека на хора. И не на последно място - една снимка има най-голяма стойност, когато може да се хване с ръка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Начо има дъщеря...Начо...Дъщеря....бахти... Ха! Вече? Ай, честито, да ви е жива и здрава! И ни съ кахъри - найш как трепва под лъжичката като почне да ти вика "Татииийй!" . Голям кеф е да имаш щерка. П.П.П. Бегай утре да я записваш на млечна кухня и ясли, че си ***ло макята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Начо има дъщеря...Начо...Дъщеря....бахти... Честито, Наско! Днес ли се роди? Да ви е жива и здрава, да ви радва много и да сте много щастливи всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Начо има дъщеря...Начо...Дъщеря....бахти... Имаш предвид себеси? Ако е така - Честито , да ти е жива и здрава... и добре дошъл на борда (започвай да отработваш лошото гледане)! Послушай човека, истина ти казва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Начо има дъщеря...Начо...Дъщеря....бахти... ЧЕСТИТО! Да ви е жива и здрава и много да ви радва И да, и не. Баш сайт за запознанства си е (покрай и другите шитни, които е), нещо като импулс или флиртче. На мен самата концепция не ми се нрави, първо, че не обичам да ме снимат, второ - да ми разглеждат снимките хора, с които не си казвам и една дума, но са ми "приятели". Пък и съм се нагледал на доста простотия от типа "ей, знаеш ли ква ебах снощи, чакай да ти я покажа във фейсбука" и т.н. За мен този сайт си е една голяма картотека на хора. И не на последно място - една снимка има най-голяма стойност, когато може да се хване с ръка . 1. Ползвай го по предназначение а не като сайт за запознанства 2. Да ти имам приятелите и познатите... тези които съм добавил са нормални и я някой си покаже новото БМВ да му завиждат останалите, я друг прати снимка на децата си, трети споделя как му вървят нещата щото всичките са в различни краишща на света пък така лесно се хвалиш с нещо пък който го интересува да гледа, който не му пука го пропуска 3. Що добаваш кой де що свариш? добави най-близките си приятели и дотам, като не искаш да гледаш снимки на всевъзможни идиоти защо добавяш всевъзможни идиоти? Снимка ще ми пратят моите хора в Канада или Щатите по пощата ама друг път... който държи да си ги печата. пък и аз имам над 8000 снимки. Ако трябва да ги разпечатам ще трябва да отделя цял рафт за албумите. Далече по-лесно ми е да ги кача някъде на някой сървър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Явно ти си един от малкото нормалните юзъри, аз ти говоря за масата, които имат 300+ "приятели". Facebook нямам. едит: за поста на дядо става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.