Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Май ша спирам с бройките и ще се замислям за съжителство с човек, който ме търпи... нещо ми става.

Сигурно е щото не съм пил.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Точно такива като тебе смятам да ги приключвам :lol: :lol: :lol:

Като тръгнеш за квартира ми спомени, може да имам нещо за теб.

И аз обмислям излизането на квартира. Искаш ли заедно? :wub:

A Ангел?!?!?!?

Продава се апартамента до моя на баснословна цена ако има мераклии. Идеален е за тоя тип двойки! laughing.gif

----------------------------------------------------

Разбойници, гласувайте за дъщеря ми (който има Фейс де) ТУК! Нахалниците искат да дадеш Like на страницата, че да позволят и на снимката...

Точно такива като тебе смятам да ги приключвам :lol: :lol: :lol:

Не му се връзвай на тоя ! Ще ти тръгне име....., при това, може би не съвсем неоснователно.

A Ангел?!?!?!?

Продава се апартамента до моя на баснословна цена ако има мераклии. Идеален е за тоя тип двойки! laughing.gif

----------------------------------------------------

Разбойници, гласувайте за дъщеря ми (който има Фейс де) ТУК! Нахалниците искат да дадеш Like на страницата, че да позволят и на снимката...

Свършихме го това ;)

Споко, ние с тоя гиди калпазанин се знаем от стари времена. :ghost :ghost :ghost :ghost

Вечери на свещи, обменяне на пъпен мъх, едно-друго ???

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ!

----------------------------------

Специално за Стефчо нещо от зората на чалгата!

http://www.youtube.com/watch?v=KBiEJ3ROuxM&feature=related

НИКАКЪВ шанс да спра да се смея в следващите 10-15 мин! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

И аз обмислям излизането на квартира. Искаш ли заедно? :wub:

Продава се апартамента до моя на баснословна цена ако има мераклии.

Да не си залитнал у лево....май тройка искаш да правите...:woot

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ!

При това платили между 40 и 80 кинта :lol: :rofl:

---------------

Ааааа ахахахахаха Пламен те разконспирира, Видене :rofl:

Ааааа ахахахахаха Пламен те разконспирира, Видене :rofl:

Кво да го е разконспирирал...? Всеки дрът козел, иска млади върбета да лющи.

УЖАС. Сега, ако ми кажете, че и Феята на зъбките не съществува, отма съм прехвърлил въжето около някое дръво.

Разбойници, гласувайте за дъщеря ми (който има Фейс де) ТУК!

Детето ти е много хубаво, снимката е добра, но да я лепнеш у фейса, където цял свят може да я види, е голяма тъпотия. И да, против фацебука съм.

Фейса е ТОЧНО за снимки бе шаран. Ти да не мислиш че е сайт за запознанства? Там е точно да си качиш снимки които искаш твои близки и приятели да видят. И не, няма да добавя никой от форума там, поне не хора които ме познават от по-малко от 15 години... Нито колеги, нито повечето близки и още по-малко познати или случайни хора :)

Само дето те са по-скоро козленза не върбенца :)

Мхъ, ма то си е човещинка, бе майна.... Пък и сега нали било модерно....

Фейса е ТОЧНО за снимки бе шаран. Ти да не мислиш че е сайт за запознанства? Там е точно да си качиш снимки които искаш твои близки и приятели да видят. И не, няма да добавя никой от форума там, поне не хора които ме познават от по-малко от 15 години... Нито колеги, нито повечето близки и още по-малко познати или случайни хора :)

И да, и не. Баш сайт за запознанства си е (покрай и другите шитни, които е), нещо като импулс или флиртче. На мен самата концепция не ми се нрави, първо, че не обичам да ме снимат, второ - да ми разглеждат снимките хора, с които не си казвам и една дума, но са ми "приятели". Пък и съм се нагледал на доста простотия от типа "ей, знаеш ли ква ебах снощи, чакай да ти я покажа във фейсбука" и т.н. За мен този сайт си е една голяма картотека на хора. И не на последно място - една снимка има най-голяма стойност, когато може да се хване с ръка :).

Начо има дъщеря...Начо...Дъщеря....бахти...huh.gif

Ха! Вече?

Ай, честито, да ви е жива и здрава!

И ни съ кахъри - найш как трепва под лъжичката като почне да ти вика "Татииийй!" :).

Голям кеф е да имаш щерка.

П.П.П. Бегай утре да я записваш на млечна кухня и ясли, че си ***ло макята.

Честито, Наско! Днес ли се роди?

Да ви е жива и здрава, да ви радва много и да сте много щастливи всички :)

Имаш предвид себеси?

Ако е така - Честито :woot :beerchug, да ти е жива и здрава... и добре дошъл на борда (започвай да отработваш лошото гледане)!

Послушай човека, истина ти казва!

ЧЕСТИТО! Да ви е жива и здрава и много да ви радва :)

И да, и не. Баш сайт за запознанства си е (покрай и другите шитни, които е), нещо като импулс или флиртче. На мен самата концепция не ми се нрави, първо, че не обичам да ме снимат, второ - да ми разглеждат снимките хора, с които не си казвам и една дума, но са ми "приятели". Пък и съм се нагледал на доста простотия от типа "ей, знаеш ли ква ебах снощи, чакай да ти я покажа във фейсбука" и т.н. За мен този сайт си е една голяма картотека на хора. И не на последно място - една снимка има най-голяма стойност, когато може да се хване с ръка :).

1. Ползвай го по предназначение а не като сайт за запознанства

2. Да ти имам приятелите и познатите... тези които съм добавил са нормални и я някой си покаже новото БМВ да му завиждат останалите, я друг прати снимка на децата си, трети споделя как му вървят нещата щото всичките са в различни краишща на света пък така лесно се хвалиш с нещо пък който го интересува да гледа, който не му пука го пропуска

3. Що добаваш кой де що свариш? добави най-близките си приятели и дотам, като не искаш да гледаш снимки на всевъзможни идиоти защо добавяш всевъзможни идиоти?

Снимка ще ми пратят моите хора в Канада или Щатите по пощата ама друг път... който държи да си ги печата. пък и аз имам над 8000 снимки. Ако трябва да ги разпечатам ще трябва да отделя цял рафт за албумите. Далече по-лесно ми е да ги кача някъде на някой сървър...

Явно ти си един от малкото нормалните юзъри, аз ти говоря за масата, които имат 300+ "приятели". Facebook нямам. :)

едит: за поста на дядо става въпрос. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...