host Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Май е време за по едно малко, нещо главобола се обажда... а ме чакат 6 учебника по 500стр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Не мисля че е правилно да се рекламира комар по телевизията. Особено като професия. То и от проституция МОГАТ да се вадят много пари но мнозинството момичета са крайно изпаднали... същото е и с комарджиите. Дедо, моралната страна на въпроса не съм я разглеждал, но пък ти съвсем се отплесна в сравненията. Ставаше въпрос, че печеливши стратегии в покера са напълно реални и възможни, като за целта се изисква комбинация от сериозни умения в области като математика, психология и управление на парични потоци. Докато за най-древната професия, доколкото ми е известно не е необходимо притежаването на нищо, освен желание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 което си е вярно си е вярно. Аз за печелившите стратегии не съм го отричал, но се подразних от предаването че беше малко като реклама с стил "колко е лесно и как всеки може да се стане милионер играейки онлайн покер" което вече са пълни глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Да, но както казах за рейка си има стриктни правила а и зависи на каква маса играеш (какъв вид покер) и цената на блиндовете. Иначе много покер сайтове след като натрупаш определен брой играни ръце почват да ти връщат пари от рейк. На мен миналата седмица ми върнаха 40$ при положение, че играя на 5/10 цента залози, Иначе може и много повече от 1000лв на месец да си изкараш. Редовно има турнири за по 100 000$ награден фонд, че и по големи, някой даже са само за българи, но уловката, е че примерно се записват 20 000 човека и да го спечелиш си е бая зор. Иначе да, съгласен съм, че няма как на 100% да си сигурен, че печелиш, освен ако нямаш непобедимата ръка (nuts-a), но в покера не е нужно да имаш най - добрата ръка за да спечелиш, което е чара на играта Това за масата съм съгласен, както във всичко друго масата винаги е губеща, обаче той го казва т'ва точно за да я зариби, и след тва ако някой му каже, "ама не е вярно, виж аз само губя" той ти показва пичовете дето си цъкат редовно и знаят как стават работите и вика "Проблема е в твоя телевизор, ама виж ся тука предлагаме курс за обучение. Запиши се и ще видиш след т'ва как ще печелиш." Следователно те изцеждат още пари, а на теб ако покера не ти се отдава и господ да те учи пак ще губиш... Добре, бе майна...., това не те ли дразни ? => Купувам амбума на Сленг - Синьо Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Мен лично много ме дразнеше един дето продаваше деЦка количка (или легло беше) и даже бях помолил модераторите да оправят темата щото човека и да иска не може (ако изобщо се е усетил) ма не би.. гледах го поне още 2 пъти като намаляше цената Всичко мога да го подмина ама деЦко и фолЦваген някак ми идват в повече... а и кОпувам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Момченца, и Ваньо, кажете кой го прескочи боледуването тази / миналата година? Че мен ме "минава" втори път, та трябва да изпращам помисли за транспортиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 За какво боледуване говориш? Щото ако включваш хрема и лек грип - чакай да се сдобиеш с лапе и да тръгне то на детска градина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Ами, Лельо, мен се опитва да ме събори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Ники, дето се вика "Аз да поискам лапе?" или по-точно "Лапето да поиска мен?" Тръшка ме, мам*а и стара и хрема, и кашлица, и чудо. Ще взема да я забраня вече, то това не се трае. Пеше, ми леля съм, другиден на 1/4 век ставам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Баси... тостера ми се мъчи да изпраща филийките в ниска околоземна орбита... Одеве една описа една прекрасна балистична крива и се приземи в кошчето Мразя да изхвърлям храна, ама т'ва не е човешко Трябва да седя и да им бая, де*а и тостера, де*а и филийките... Като някакъв вратар да ги дебна кога ще отлетят към топлите страни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 ... Тръшка ме, мам*а и стара и хрема, и кашлица, и чудо. Ще взема да я забраня вече, то това не се трае. ... Приемай клеева тинктура. Перорално (20-тина капки върху бучка захар) като имуномодулатор, отделно с клечка за уши си намажи ноздрите отвътре да стегне секрета. За гърлото си разтвори щедра супена лъжица мед в чаша гореща вода и си го пийвай като изстине. Сребърна вода също може да ползваш. Разцъкай мамините форуми относно дозата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Саше, благодаря ти. Ще видя дали ще мога да изпълня нещо от това, което си ми написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Приемай клеева тинктура. Перорално (20-тина капки върху бучка захар) като имуномодулатор, отделно с клечка за уши си намажи ноздрите отвътре да стегне секрета. За гърлото си разтвори щедра супена лъжица мед в чаша гореща вода и си го пийвай като изстине. Сребърна вода също може да ползваш. Разцъкай мамините форуми относно дозата. Още по-добре мед с пчелно млечице. Но да знаеш че отваря апетита. И не се бърка с метална лъжица, само с пластмасова. Прополиса или клеевата тинктура (разреден във вода) може и да си го слагаш като капки за нос - помага (и е гаден на вкус като влезе в гърлото но не колкото Коларгол-а, иначе при хрема помага много но е гаден и нацапа ли ти някоя блуза - хвърляш). Преди години изобщо не съм боледувал от хрема или грип, откак малкия тръгна на градина изкарах няколко. Слава богу варицела и подобни съм изкарал като малък Ники, дето се вика "Аз да поискам лапе?" или по-точно "Лапето да поиска мен?" Тръшка ме, мам*а и стара и хрема, и кашлица, и чудо. Ще взема да я забраня вече, то това не се трае. Пеше, ми леля съм, другиден на 1/4 век ставам То верно там всеки ти киха в лицето, как изобщо ти минава хремата не е ясно Като в детска градина си леко - болна болна, пък като изградиш имунитет никой няма да може да те бутне после Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Добре, бе майна...., това не те ли дразни ? => Бе дразни ме, но ме мързеше да го оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 де*а и тостера, де*а и филийките... Усещам намеса от страна на СЕМ, ба*ти цензурата, дето са ти наложили тия пе*али!!! Лошото в случая е, че ще мога да си легна след час и 40 минути, а ми се спи вече. ДОБРОТО отново в случая е, че дядо мраз ме разбира и подкрепя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 И искренно ти съчуствам за което... ПС: Абе каква е тази мързеливост по никое време по средата на зимата която ме е налегнала. Баш сега ми се струпа бачкане а мен ИЗОБЩО не ми се прави нищо (не че не правя ама ми се ще да се опъна и да погледам някой филм и после да заспя ама нямаааа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Пийте ракия и ще сте вечни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Аз съм вечен и без да пия ракия. Добрютро, другари Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Защо когато ми се налага да симулирам, че работя се изморявам повече, от колкото когато наистина имам работа ?? Едва от час, ми се налага да отработвам казарменото положение "Активно мотане", а ми се струва, че е минал половин ден.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Тоя вирус беше много гаден.Така температура имах единия ден че не можех да си координирам движенията.За малко да прибарам и един английски,ама ми се размина ПС: Ракията не помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Галя, мен ме пресочки. Но миналата година от 20-ти декември до 10-ти февруари бях у болницо, така че не се брои. Което ми напомня: Не знам дали е от операцията или от факта, че тренирам редовно, но от 1-ви март на миналото година - нищо. Ни гърло, ни дявол. А дано вечно да е така, А ДАНО ЗА ВСИЧКИ ДА Е ТАКА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Tо верно там всеки ти киха в лицето, как изобщо ти минава хремата не е ясно Като в детска градина си леко - болна болна, пък като изградиш имунитет никой няма да може да те бутне после И какво сега? Децата - естественият начин да се разболеете сериозно и да си изградите имунитет во веки Ши паднъ Галя, мен ме пресочки. Но миналата година от 20-ти декември до 10-ти февруари бях у болницо, така че не се брои. Което ми напомня: Не знам дали е от операцията или от факта, че тренирам редовно, но от 1-ви март на миналото година - нищо. Ни гърло, ни дявол. А дано вечно да е така, А ДАНО ЗА ВСИЧКИ ДА Е ТАКА! Ваньо, мен не ме беше бутала болест много време, аз съм хипер калена, ама тая година к'во стана? Дето вика Ники, сигурно от бачкането ще е, хора много, то кога е само хрема, лесна работа Вярно е, че като тренираш, потиш се и излизаш навън, се каляваш. И аз пожелавам на всички да не боледуват... А за болници да не говорим. Никога не съм лежала в болница, не знам какво е, но самата мисъл много ме плаши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Абе защо ти рекламисти си мислят, че вездесъщата им простота, цинизъм и високомерие са нещо кой знае какво? Чета тук някаква статийка. Бил измислил, мразел, писнало им било на хората, тЕхната идея била силна... пръц. Тези хора въобще усещат ли се до какъв профанизъм, липса на съзидателност и глупост водят техните продукти/проекти? Що за нахалство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Абе защо ти рекламисти си мислят, че вездесъщата им простота, цинизъм и високомерие са нещо кой знае какво? Чета тук някаква статийка. Бил измислил, мразел, писнало им било на хората, тЕхната идея била силна... пръц. Тези хора въобще усещат ли се до какъв профанизъм, липса на съзидателност и глупост водят техните продукти/проекти? Що за нахалство. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 И какво сега? Децата - естественият начин да се разболеете сериозно и да си изградите имунитет во веки Ши паднъ Падай. Така е като четеш през ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.