Lame Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 зависи от причините породили заканите ти на мен ми отне ужасно много време и търпяне на кво ли не само и само щото да не съм крайна,но съдбата си знае работата, и от просто закани всичко си се нареди и си стана факт от само себе си така като се замисля,май повече ми харесва обсотятелствата да взимат решения вместо мен Глупаво е да се мисли, че със закани може да се постигне нещо. Още по-глупаво е пък да се откажеш да направиш или кажеш нещо поради закани. Хах, това за обстоятелствата и решенията... да така поне имаш оправдание, но пък кому е нужно да се оправдава ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Наскоро разбрах че Aquila значи орел на латински Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Намерих игра, в която се избиват скаути. Няма нищо по-зареждащо, от сутришно клане на тази пасмина Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Καλημέρα мили хора Минава ми през главата, че 3 дена ме нямаше, няма много работа, а на края на седмицата отново ме чака пътуване, шопинг и други такива приятни начинания за къщичката ми. Невероятно приятно временце е вън, бъдете весели и усмихнати, успешна седмица и по-малко нерви - наслаждавайте се на ближните и лятото. Останете със здраве! P.S. - Продължавам чистката Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Как да не се зареди човек с положителни емоции покрай теб Много ти се радвам на перфектното настроение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Как да не се зареди човек с положителни емоции покрай теб Много ти се радвам на перфектното настроение! Благодаря ти Много се радвам, че покрай мен и Вие се зареждате с приятни емоции и настроения. А колкото до перфектното настроение - понякога и аз почвам да си завиждам - хихихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Хахаахах... А да разбирам ли, че скоро ще ни каниш на Освещаването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Хахаахах... А да разбирам ли, че скоро ще ни каниш на Освещаването? Ако питаш за моя апартамент - не, защото ще ми пушете вътре и ще ми го нацапате, а аз не желая такова нещо + това трябва да си купя масички за хола, че за сега нямам, което пък ме кара да се замисля, че масичките в IKEA бяха много хубавки и на невероятна цена, но пък слънцето в живота ми хич не ги хареса, та ще трябва да търсим от някъде другаде. Това пък ме кара да се замисля, че довършителните работи могат да отнемат доста време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Аз не пуша! Аз само ша ям, щот знам, че не пиеш, а от скоро и аз не пия. Нищо не пречи да вземеш 30-40 ТАТАРСКИ КЮФТАЦИ и да ни събереш... НАЛИ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Аз не пуша! Аз само ша ям, щот знам, че не пиеш, а от скоро и аз не пия. Нищо не пречи да вземеш 30-40 ТАТАРСКИ КЮФТАЦИ и да ни събереш... НАЛИ? :) чудя се дали това е заради жълтата шапка ... или нещо слънцето ти влияе лошо иначе самопоканата беше много добре замислена Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 TAZ e направил чистка на темата, но е изчезнал и линка за игричката от поста на Aquila. Сега я издирвам, но без успех Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 TAZ e направил чистка на темата, но е изчезнал и линка за игричката от поста на Aquila. Сега я издирвам, но без успех Аз обаче постигам успех, защото чистя - но не трия enjoy EDIT: За мен е удоволствие Колкото до кюфтаците Psihara^^, няма проблем да ги взема и да Ви събера. Завърша ли всичко - кой знае - може и това да направим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Как може мъжете да стигаме до унижения за жени?!!?!?!?!?!?!?!?!?!И защо не виждам нищо нередно?!?!?!!??!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Как може мъжете да стигаме до унижения за жени?!!?!?!?!?!?!?!?!?!И защо не виждам нищо нередно?!?!?!!??!?!?!?! Имат твърде много "оръжия" в арсенала си, твърде много козове - кои видими, кои невидими... А при нас има твърде много хормони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ако се стига до унижения заради хормоните, това е жалко, ако се стига до унижения заради любов, това е благородно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ако се стига до унижения заради хормоните, това е жалко, ако се стига до унижения заради любов, това е благородно. Много правилно казано, но нека все пак не забравяме че и любовта се поражда от хормони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ако се стига до унижения заради хормоните, това е жалко, ако се стига до унижения заради любов, това е благородно. Кое пък точно му е благородното да се унижаваш само защото си загубил способноста да мислиш нормално. И то лошото е даже че не се унижаваш сам, а обикновенно те унижават. Лошото е, че го допускаш. След като те унижават би трябвало, мислейки що-годе нормално, да си наясно че ще духаш супата. Но продължаваш. И продължаваш. Къде е благородството тука не знам. Минава ми през главата, че е крайно време да се направи нещо. Само дето не знам какво. Като измисля първо на вас ще кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 От хормони се поражда не любовта, а една от проявите й. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Минава ми през главата, че е крайно време да се направи нещо. Само дето не знам какво. Посади ябълково дръвче Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 много се чудя как може хората да мрънкат, че да те татуират боли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 STAYIN ALIVE! A A A A A STAYIN ALIVE!!! A A A A A A ALIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Психар, не знам пиян ли си вече, какво си, но евала. Bee Gees = Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 момчета радвате иначе си мисля за границите- онези психологическите @groover- кои тия Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 кои са тия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 ебати гадния човек какви са тия граници свирчици си връткал, а ? мн ми е кеф да се гаврим един друг с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.