Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да, прав си. Важно е да четем пълни глупости в субтитрите :D

-----------

Бахти, толкова тъпо да се чувствам... хептен нищо не ми се прави :(

Никви грижи ве мен. Прави всеки ден субтитри...качвай ги...и после гледай как някой те критикува...пък, че си го направил, за да помогнеш...няма значка. БАН за такива...жалко само, че пак могат да се регнат ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Никви грижи ве мен. Прави всеки ден субтитри...качвай ги...и после гледай как някой те критикува...пък, че си го направил, за да помогнеш...няма значка. БАН за такива...жалко само, че пак могат да се регнат ;)

Никви грижи ве мен. Когато изобщо направиш някакви субтитри, можеш да приказваш колкото си искаш, по този начин. Жалко само, че това няма да ти се случи и ще продължаваш да си правиш вентилация на устата.(по-точно, да си чешеш клавиатурата)

Никви грижи ве мен. Когато изобщо направиш някакви субтитри, можеш да приказваш колкото си искаш, по този начин. Жалко само, че това няма да ти се случи и ще продължаваш да си правиш вентилация на устата.(по-точно, да си чешеш клавиатурата)

аз не критикувам ;). каквито - такива. Решил човека да прави субове - ок. Ама да ми се критикува БЕЗплатен труд...БАН и точка.

Също като съседа ми...чак се дразни, че качват филм без субтитри...викам си, добре, че нямам права по такива сайтове

Оффф, я си гле'йте ра'отата всички.Аз изчезвам в безкрая.Лека ви нощ и весело посрещане на новогодишната нощ.

Ще се "видим" догодина.

А бе днеска не е ли 30 или на мен ми се е грешен часовника на компа и е 31 :confused :laughing:

А каква е файдата от субтитри, които нямат много общо с истината? Тоест, превода е абсолютно волен и меко казано неточен? Като не можеш - не се пъни да се доказваш. Все еднио аз да се изакам на улицата и да банвам пешеходците, щото не са ми оценили произведението на изкуството.
А ти колко си сътворил?
А ти? Субтитри не, но съм превел няколко доста информативни статии във велофорума. Ти къде се вреш, мога да си обзаложа всеки косъм по главата, че най-близкото нещо до субтитри, което си направил е да напишеш "hi, asl pls" в mIRC...

...беше основно месо и треволяк...

Че то и аз сега основно това плюскам :lol: Набивам мръвки, кисело мляко, чат-пат някоя маруля или зеле... Да ме фане за ***** доктор Емилова дето пропагандира колко вредни били мръвките и млякото. За индианците може и да са но и това ме съмнява.

Бахти, толкова тъпо да се чувствам... хептен нищо не ми се прави :(

При мен е същата работа.Всички наоколо няк'ви весели, щастливи...пък на мен ми едно никакво такова.....Все празници и веселби са им в главите, пък на мен ми се драйфа от цялата тая еуфория.

Абе то и на мен ми се спи и нещо тотално се чуствам скапан ама хем е от хремата хем от недоспиване, обаче като знам че утре няма да бачкам и ще си поотспя ми става по-хубаво

Какво са ви потънали гемиите бре? Да не сте получили коледно намаление като един мой познат? Или са ви сюрпризирали с някоя нова сметка от ЕВН или глоба от НАП/КАТ/някой друг такъв изедник? Я си свиркайте и гледайте от хубавата страна на живота! Пък празниците и особено мързелуването е хубаво нещо... (кой го казва,а?)

PS: Това със субтитрите е интересна тема и ми е любопитно докъде ще стигнете със заяждането, но само да вметна че май Ванчо е леко по-добре осведомената страна от 2те "биещи се" членестоноги :devil

Тва са пълни глупости! Дай като е безплатно да не става за нищо и да не търпи критика. Тея коментар и рейтинг за какво са сложени тогава? За цвят?

Аз ще те почерпя чаша водка, пък ти после като ослепееш от нея ще си мълчиш, защото е била безплатна,а ти на всичкото отгоре си я приел и си я изпил. Ама ти ако знаеше, че е така нямаше да я вземеш, ще кажеш... ми аз ти субтитри от къде да ги знам какви са, като всички са им натряскали 5-ци? Ако е само за поощрение, да бяха сложили един бутон Thank you като по чуждестранните форуми.

Абе то и на мен ми се спи и нещо тотално се чуствам скапан ама хем е от хремата хем от недоспиване, обаче като знам че утре няма да бачкам и ще си поотспя ми става по-хубаво

Айде ела утре да си вземеш фотото де....Камен вече взе неговото, а и все пак да го дадеш на майка ти с време....

Тва са пълни глупости! Дай като е безплатно да не става за нищо и да не търпи критика. Тея коментар и рейтинг за какво са сложени тогава? За цвят?

Аз ще те почерпя чаша водка, пък ти после като ослепееш от нея ще си мълчиш, защото е била безплатна,а ти на всичкото отгоре си я приел и си я изпил. Ама ти ако знаеше, че е така нямаше да я вземеш, ще кажеш... ми аз ти субтитри от къде да ги знам какви са, като всички са им натряскали 5-ци? Ако е само за поощрение, да бяха сложили един бутон Thank you като по чуждестранните форуми.

Само, че в Замунда не черпят с Водка - млад покойник. Гледай го без субтитри.

И сега...през ***а ми е. Пускам си филма с гадните субтитри и след 15 мин заспивам...

Айде ела утре да си вземеш фотото де....Камен вече взе неговото, а и все пак да го дадеш на майка ти с време....

Тежко е... и днес забравих, не че имах излишък от свободно време де... Да те подлъжа че ще те почерпя нещо 18 годишно ако дойдеш да ми го донесеш ми ти не пиеш...

Първо нямам дъщеря, но и да имах бих ти резнал зелката дори за самата мисъл :P

За уиски ставаше дума. Или коняк.. Имам и ракия но не я знам колко е дърта но нещо не ми се пие... най-дъртата я пратих на Кръстника, но митничарите явно им хареса и си я изпиха без да му дадат на него и капчица мръсниците

дъщеря?

:devil :devil

Дедото е още млад за 18 годишна щерка...

Тежко е... и днес забравих, не че имах излишък от свободно време де... Да те подлъжа че ще те почерпя нещо 18 годишно ако дойдеш да ми го донесеш ми ти не пиеш...

Щом е 18 годишно, може и да се навия, понеже така и така по принуда съм без кола...:beer:

До 12.30 трябва да прескоча до Еконт да си взема едни микрофони и слушалки, че нали сега наваксвам загуби....и после мога да мина към вас.

най-дъртата я пратих на Кръстника, но митничарите явно им хареса и си я изпиха без да му дадат на него и капчица мръсниците

Не ми напомняй, че още ме хваща яд като се сетя. :devil

Спокойно можеха да ти я дадат, но съм 100% сигурен че са я огледали, отворили, помирисали и вероятно опитали и ако след опитването изобщо е останало нещо са се уверили че това не трябва да излиза от тяхната стая а е задължително да се конфискува :)

До 12.30 трябва да прескоча до Еконт да си взема едни микрофони и слушалки, че нали сега наваксвам загуби....и после мога да мина към вас.

То 12:30 е леко рано да съм се събудил но пробвай - ако вдигна - значи съм буден (или съм забравил да си намаля звъненето на телефона което е крайно невероятно да се случи)

PS: Midex, мерси за комплимента но чак толкова млад не съм. Имам съученички от началното училище с абитуренти тази година...

PS2: Midex, видя ли видеоклипчето за онзи хакер с откраднатия компютър? :)

То 12:30 е леко рано да съм се събудил но пробвай - ако вдигна - значи съм буден (или съм забравил да си намаля звъненето на телефона което е крайно невероятно да се случи)

PS2: Midex, видя ли видеоклипчето за онзи хакер с откраднатия компютър? :)

Не съм казал, че ще ти звъня в 12.30...ще се пробвам след 14 часа....а клипче с хакер не съм гледал, дай линк...

А ти колко си сътворил?

ВЕрвай ми, Ваньо, достатъчно на брой съм сътворил, та да ме дразни очеизвадната мърлящина на разни индивиди, и да съм на ясно, че Гугъл НЕ става за преводи.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...