Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мани, тия "несериозници" са опасна порода животни. Вместо да отида на вилата си и да си се излежавам пред камината на топло, с чаша тежък мавруд в ръка ... сега ще ме водят като градски павиан в апартамент да карам НГ.

Тия хора ме съсипват направо.

Ама и аз като им се водя по акъла... :ghost

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Виж ся...., ако си се почуствал засегнат, сори! Държа да подчертая, че дори и да имаш дизелово Ауди, не си ти рицаря..., няма и да бъдеш или поне, не и на тази особа. Добре, че наистина не си сръдлив, че иначе току виж, беше станала грешка. Върни сега лентата на зад и започни да следиш действието.

П.с. А, аз снощи си останах без мезе :huh: Ама така става, когато човек вярва на несериозници...

Добре де Чукча не читател Чукча писател(няма дизелово Ауди,чукча нямаааааа) :blush:

Kinect лесно може да се намери в страната - почти всички големи вериги магазини го предлагат, но в повечето случаи в комплект с конзолата X-Box 360. Цената на самото устройство, закупено отделно, е 300 лв., докато в комбинация с 4 GB модел конзола е 650 лв., а с 250 GB модел – 750 лв.

Много скъпо бе! :blink:

Тук на тези работи винаги им вдигат цените.Примерно едно PSP тук е към 400лв.Нямам идея защо тук вдигат цените като доставката на нещата е горе-долу една и съща.

Мисля, че сега е подходящият момент, Ваньо да се намеси и да си изстърже дъвката.

Аз не разбрах откъде разбрахте какъв пол е тази дъвка?

Питай Ваньо, ако не го е сТрам, той ще ти обясни.

Правила съм много гадни пакости ..

Минава ми през чукундура, че да се срещнеш на по бира със стари приятели от гимназията - безценно.

То в тва е чара на новоизгряващите анонимни звезди - можеш да си ги фантазираш както и каквито си искаш, но реалността да е коренно различна. Проблемът е, че с времето нещата се избистрят, но пък иначе има достатъчно мегдан за развихряне на въображението. :lol:

Ама Ваньо и снимка на някакво дупе пусна само не разбрах откъде свърза въпросното дупе с въпросния ник...

ПС: За въпросния пост който Sothbiss цитира бих казал, че индивида писал го, е на не-повече от 15 години... поне на акъл...

Питай Ваньо, ако не го е сТрам, той ще ти обясни.

Ваньо ако искаше досега да е обяснил :)

Мдам, още един традиционен мит за традиционните български кулинарии и табиети май трябва да замине в небитието. И така, да живее "Балкантурист" и шопската салата с ракийка. Излиза, че българинът познава шопската салата откогато е запознат и с Кока Кола. :lol:

Това ме накара да се замисля какво да си хапвали нашите пра-пра-....-пра-баби и дядовци преди примерно 500 години. Т.е. преди Колумб да докара от Америка 1 камара растения. Мисля си и ме мързи да се поровя с гугъл особено като знам че по темата ще намеря 1 камара простотии от разни форуми :)

Всеки път като напиша някакъв коментар за крайно неадекватни и напълно нещастни субтитри в subs.sab.bz и получавам бан. Тия луди ли са, кви са?

Отговора е пред теб. Некадърни. Може ли "I used to push your face in the dirt" да се преведе "използвах да ти бутам лицето в мърсотията"...

Всеки път като напиша някакъв коментар за крайно неадекватни и напълно нещастни субтитри в subs.sab.bz и получавам бан. Тия луди ли са, кви са?

и аз бих те баннал...дори само при първата буква написана против субовете, че дори и обяснение не е нужно.

Да, прав си. Важно е да четем пълни глупости в субтитрите :D

-----------

Бахти, толкова тъпо да се чувствам... хептен нищо не ми се прави :(

Бахти, толкова тъпо да се чувствам... хептен нищо не ми се прави :(

При мен е същата работа.Всички наоколо няк'ви весели, щастливи...пък на мен ми едно никакво такова.....Все празници и веселби са им в главите, пък на мен ми се драйфа от цялата тая еуфория.

Спокойно, спокойно ;) при нас е още по-зле... даже преди няколко часа ми обясниха как хем съм канен, хем неканен на новогодишно парти, заради което си прецаках 3 дни отмаряне и секс полудневки... здраве да е... догодина винаги може да е по-зле от тая :lol: :lol: :lol:

Това ме накара да се замисля какво да си хапвали нашите пра-пра-....-пра-баби и дядовци преди примерно 500 години. Т.е. преди Колумб да докара от Америка 1 камара растения. Мисля си и ме мързи да се поровя с гугъл особено като знам че по темата ще намеря 1 камара простотии от разни форуми :)

Веднъж се случи, когато бях по работа в Прага, да попадна на заведение, в което се сервираше храна отпреди откриването на Америка - беше основно месо и треволяк. А един друг път във Франкфурт бях пак в подобно заведение (баси късмета) и тогава и приборите бяха уж старовремски. Съоръжението, което носеше гордото име "вилица", беше някаква пръчка с два добре заострени и доста отдалечени пирона - много удобно за хладно оръжие, обаче почти невъзможно да пренесеш с него залък от чинията към устата... Което обяснява защо са яли и с ръце.

Весело посрещане на 2011 на всички.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...