host Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Мани, тия "несериозници" са опасна порода животни. Вместо да отида на вилата си и да си се излежавам пред камината на топло, с чаша тежък мавруд в ръка ... сега ще ме водят като градски павиан в апартамент да карам НГ. Тия хора ме съсипват направо. _____________ Ама и аз като им се водя по акъла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Виж ся...., ако си се почуствал засегнат, сори! Държа да подчертая, че дори и да имаш дизелово Ауди, не си ти рицаря..., няма и да бъдеш или поне, не и на тази особа. Добре, че наистина не си сръдлив, че иначе току виж, беше станала грешка. Върни сега лентата на зад и започни да следиш действието. П.с. А, аз снощи си останах без мезе Ама така става, когато човек вярва на несериозници... Добре де Чукча не читател Чукча писател(няма дизелово Ауди,чукча нямаааааа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Хм, аз карам Бентли. Не знам кой е тоя с Аудито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Айде пак с температура и навън :angry1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Kinect лесно може да се намери в страната - почти всички големи вериги магазини го предлагат, но в повечето случаи в комплект с конзолата X-Box 360. Цената на самото устройство, закупено отделно, е 300 лв., докато в комбинация с 4 GB модел конзола е 650 лв., а с 250 GB модел – 750 лв. Много скъпо бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Тук на тези работи винаги им вдигат цените.Примерно едно PSP тук е към 400лв.Нямам идея защо тук вдигат цените като доставката на нещата е горе-долу една и съща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Мисля, че сега е подходящият момент, Ваньо да се намеси и да си изстърже дъвката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Аз не разбрах откъде разбрахте какъв пол е тази дъвка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Аз не разбрах откъде разбрахте какъв пол е тази дъвка? Питай Ваньо, ако не го е сТрам, той ще ти обясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Аз не разбрах откъде разбрахте какъв пол е тази дъвка? Правила съм много гадни пакости .. Минава ми през чукундура, че да се срещнеш на по бира със стари приятели от гимназията - безценно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Аз не разбрах откъде разбрахте какъв пол е тази дъвка? То в тва е чара на новоизгряващите анонимни звезди - можеш да си ги фантазираш както и каквито си искаш, но реалността да е коренно различна. Проблемът е, че с времето нещата се избистрят, но пък иначе има достатъчно мегдан за развихряне на въображението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ама Ваньо и снимка на някакво дупе пусна само не разбрах откъде свърза въпросното дупе с въпросния ник... ПС: За въпросния пост който Sothbiss цитира бих казал, че индивида писал го, е на не-повече от 15 години... поне на акъл... Питай Ваньо, ако не го е сТрам, той ще ти обясни. Ваньо ако искаше досега да е обяснил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Мдам, още един традиционен мит за традиционните български кулинарии и табиети май трябва да замине в небитието. И така, да живее "Балкантурист" и шопската салата с ракийка. Излиза, че българинът познава шопската салата откогато е запознат и с Кока Кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Това ме накара да се замисля какво да си хапвали нашите пра-пра-....-пра-баби и дядовци преди примерно 500 години. Т.е. преди Колумб да докара от Америка 1 камара растения. Мисля си и ме мързи да се поровя с гугъл особено като знам че по темата ще намеря 1 камара простотии от разни форуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Ами основно мЯсо. Българите сме си хищници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Искрено завиждам на софиянци. И при тях е студено, но поне си имат сняг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Еее голяма работа като си имат.Много е кеф като се хлъзга всичко и някакви пернишки голфове дрифтят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Всеки път като напиша някакъв коментар за крайно неадекватни и напълно нещастни субтитри в subs.sab.bz и получавам бан. Тия луди ли са, кви са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=722966 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Отговора е пред теб. Некадърни. Може ли "I used to push your face in the dirt" да се преведе "използвах да ти бутам лицето в мърсотията"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Всеки път като напиша някакъв коментар за крайно неадекватни и напълно нещастни субтитри в subs.sab.bz и получавам бан. Тия луди ли са, кви са? и аз бих те баннал...дори само при първата буква написана против субовете, че дори и обяснение не е нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Да, прав си. Важно е да четем пълни глупости в субтитрите ----------- Бахти, толкова тъпо да се чувствам... хептен нищо не ми се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Бахти, толкова тъпо да се чувствам... хептен нищо не ми се прави При мен е същата работа.Всички наоколо няк'ви весели, щастливи...пък на мен ми едно никакво такова.....Все празници и веселби са им в главите, пък на мен ми се драйфа от цялата тая еуфория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Спокойно, спокойно при нас е още по-зле... даже преди няколко часа ми обясниха как хем съм канен, хем неканен на новогодишно парти, заради което си прецаках 3 дни отмаряне и секс полудневки... здраве да е... догодина винаги може да е по-зле от тая :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Това ме накара да се замисля какво да си хапвали нашите пра-пра-....-пра-баби и дядовци преди примерно 500 години. Т.е. преди Колумб да докара от Америка 1 камара растения. Мисля си и ме мързи да се поровя с гугъл особено като знам че по темата ще намеря 1 камара простотии от разни форуми Веднъж се случи, когато бях по работа в Прага, да попадна на заведение, в което се сервираше храна отпреди откриването на Америка - беше основно месо и треволяк. А един друг път във Франкфурт бях пак в подобно заведение (баси късмета) и тогава и приборите бяха уж старовремски. Съоръжението, което носеше гордото име "вилица", беше някаква пръчка с два добре заострени и доста отдалечени пирона - много удобно за хладно оръжие, обаче почти невъзможно да пренесеш с него залък от чинията към устата... Което обяснява защо са яли и с ръце. Весело посрещане на 2011 на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.