Psihara^^ Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 И на теб ще ти дам да ми направиш 1 свирка, спокойно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Иване, нали знаеш приказката за лъжливото овчарче? Едва ли има някой с повече от месец присъствие във форума, който все още да се връзва на твоите опити да създадеш драма и интриги Та е малка вероятността някой да ти се върже вече и когато казваш истината. Лично аз не ти вярвам за последните две включвания, тоест за лелята и чичото, както и за тази сладуркомка, която си сложил тук ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 И на теб ще ти дам да ми направиш 1 свирка, спокойно! Ох! Ако и от нея ще "получиш" същата "свирка" е ясна работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Иване, нали знаеш приказката за лъжливото овчарче? Едва ли има някой с повече от месец присъствие във форума, който все още да се връзва на твоите опити да създадеш драма и интриги Та е малка вероятността някой да ти се върже вече и когато казваш истината. Лично аз не ти вярвам за последните две включвания, тоест за лелята и чичото, както и за тази сладуркомка, която си сложил тук ^^ О, Пеше! И ти ли решнуваш! Моля те, остави тази роля на Ангел. Той достатъчно се вживява и драматизира за нашата връзка. Това, което имаме аз и ти никой не мой ни го отнеме! Ох! Ако и от нея ще "получиш" същата "свирка" е ясна работата. Защо слагаш кавички. И аз и ти знаем какви ги вършиш под чаршафите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Гадинце, довечира ще дойда да ти сервирам вкусната манджичка, която си си поръчал. Няма проблем. Ще те чакам с нетърпение, господин Ваньо. Тъкмо заредих хубаво винце, ама нямам нищо за мезе... Пеше, тази ми е от фенклуба. Обещах й да ми направи свирка ако устиска 1 седмица тук. На следващата среща се очаква да я видим тая златна пишчица, дето служи за такъв стимул на жените ! Белким и ние видим нещо, та да не си идем с отворени очи от този свят. Мда, нещо много въздух е поел..., та започва да се взима на сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Аз си знам какво правя под чаршафите, но ти от къде знаеш ме е страх да попитам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 След новия удар в десетката от хубабуба свиря отбой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 След новия удар в десетката от хубабуба свиря отбой! Ходи да посвириш на батко си, стига сте се дърляли за глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Сигурно и тя ще си хване гадже от форума и ще изчезне след няколко месеца като glory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Еми, веднъж кат' случат на кавал и дорде не се наиграт ... за какво им е форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Много скучно бе. Така като съм хипер продуктивен и си свършвам работата до обед, после няма какво да се прави Трябва да чакам нова работа да дойде.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Кажи къде да гравираме/надпишем 6бр чаши, за колко време ще стане и горе-долу какви пари ще? Щом толкова няма работа ________________ http://laserx-bg.com/contact.php тук мисля, че ми е наблизо ама нещо не ми отговарят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Ами аз в момента съм в софтуерния бранш, но 6 чаши могат да ти ги направят почти навсякъде и ще ти струва към 20-30ст на цвят на чаша. Тампонен печат се нарича. Може и сито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Той на мен нещя да ми помогне, камо ли на теб! А ние дори сме спали заедно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Как ще не съм искал да ти помогна уе! Нали ти казах на кой да пишеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Айде не се лигавете, че аз искам да спя с рожденичката. Давайте инфото _____________ w00x 10x, заради ИНЖ. не видях поста на предната страница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Айде не се лигавете, че аз искам да спя с рожденичката. Давайте инфото Няма да ти помогнат и 100 чаши, щом меракът ти е да спиш с нея. П.с. А на Инджинер Ваньо, май му излязаха криви изчисленията!? Нещо много утихна, а така палаво се беше разбушувал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Бушувам, но сам на стола.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Споко, спането вече сме го минали... ние може да не сме инж. ама сме сериозни. Аз си намерих кой да ги гравира ама от > Barmagazin.net : "Г-не при нас е някаква лудница в момента. Изпълняваме поръчки за цяла България. Всички поръчки от сайта са спрени" ?! Ами да мина през скалда да ги взема? Г-не, няма кой да ви обърне внимание там. Съжалявам" ... и ми затвориха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Няма да ти ги гравират. По-сложно е и е по-скъпо дори. А и става по-гадно. Намираш една фирма дето се занимава със сувенирна реклама, отиваш при тях, носиш надписа и след няколко дни отиваш да си ги прибереш, но не мисли, че ще стане за нещо по-малко от 2 дни. Пробвай Студио Лимон. http://www.studio-lemon.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Лазер еКс ме уреждат, правят го това, което ми трябва. Сега номера е, че чЕшите ги нЕма :D Няма такива тъпи животни като мен и др. които са подизпълнители на идеята. Цял месец можеше да го свършим това, сега гоним михаля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 ееее тъ'а се прави http://vbox7.com/play:d6b86972 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Бахахаа! П.П. Баси, забравих да напиша нещо безсмислено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Ъъъъм... Що бе, добре се справяш. П.с. Пийняците, отдавна са известни на широката общественост. П.с.2 Споко, спането вече сме го минали... ние може да не сме инж. ама сме сериозни. Те пък щото Инжовете са мноо сериозни! Е го примерно, Ваньо. Манджица ми обещаваше..., едно, друго..., а никъв се не види. Ще си остана без мезе и това, е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 О, Пеше! И ти ли решнуваш! Моля те, остави тази роля на Ангел. Той достатъчно се вживява и драматизира за нашата връзка. Това, което имаме аз и ти никой не мой ни го отнеме! Защо слагаш кавички. И аз и ти знаем какви ги вършиш под чаршафите. До момента с жена не съм те виждал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.