Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

AБЕ КАК МОЖЕДА ЯДЕТЕ СПАГЕТИ? XD

Ааааа, пастата си е друго нещо. Добри рецепти са дали тука, ще ги пробвам някой път :)

Имам извратена котка! Това същество, след като е натарлачкано достатъчно и изпадне във висша форма на разпльокване, започва да суче.... от собственото си шкембе, при това мляскайки шумно и мачкайки се и с двете лапи..... :blink: После, като си олигави доволно корема, става и започва да ходи като наакана. Ще я дебна за да и направя и клипче :laughing: :laughing:

Лошо за котките да не чувам. Моята е голем дзвер :)

В Хисар тая сутрин бая дъжд ни пра, но пък беше осезателно по-топло (както винаги) от Пловдив. Тука дойдохме, дъжд нямаше, ама студддддд...

Честит Имен Ден на всички Стефановци, Станиславовци, Стефки, Стефании и каквито именици има още! Весело изкарване :)

t5_1381096.jpg

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

П.П.Обичам спагети... :laughing:

И аз съм така :) Може всяка седмица да ям спагети.Ама пусто много са вкусни бе :D

ПС:Охохо втори епизод на Californication бил качен в замундата :)

Koe му е късното на 2:25? :P

Мчи аз до 4:30 бях буден, ама не върви нещо по един пост на всеки час... :P

Meжду другото-Къде го видяхте тоя сняг...

У Бургас не'а такова животно в момента, само едни голеееми сиви облаци и валеше дъжд...

Въобще, на Коледа без сняг...Нова Година сигурно пак... :(

Решил си се, а? :(

За мое огромно съжаление, нещата вървят, просто темповете са бавни - всъщност нормални спрямо всички. Не мога да дочакам просто. Кофти преценка, кофти подготовка, се тая ... търсят се решения.

Ангел е симпатяга, но не мисля, че би преглътнал толкоз публична изневяра.

Като гледам ника, предполагам е един от модовете, от форума на един пловдивски интернет доставчик (яко + кутия).Но може да е и просто съвпадение.

П.П.Но като се замисля, част от страстите развихрили се в темата на въпросния доставчик се прехвърлиха и в техния форум, а пък те решиха да следят и нашия, защото тук активността била по-голяма....така че вероятно е същия модератор от другия форум.

О, не! Форума ни е нападнат от още един/една, който/която смята за свое задължение да се разпише във всяка тема :Х

Пешо, викай екзорсист! Очакват се включвания на тема мусака, яхния и тюрлю гювеч...., а също и на тема гръдни обиколки, достигащи до някоя от точките на Лагранж.

О, не! Форума ни е нападнат от още един/една, който/която смята за свое задължение да се разпише във всяка тема :Х

Едно време бях аз, сега гледам някаква дъвка се е разписала... При това такава, на която "сладкото" и минава доста бързо и става на г*з...

Здрасти, за мен най-добрите телефони са Моторола. Вярвай ми, сменил съм десетки телефони и съм се убедил, че Моторола правят най-здравите и надеждни телефони. А с Нокиа какви проблеми съм имал не е истина просто и то от високите класове на Нокиа. Наистина не мога да разбера каква е тази предубеденост на болшенството от хората към Моторола?

За Сони Ериксон, също мога да кажа добри думи. Жена ми ползва само тази марка и досега не е имала проблеми.

Здрасти. Много благодаря за отговора,Галя,на теб също.

Избрах Нокия в крайна сметка,не толкова нов модел(6303i),мисля,че няма да имам проблеми. Имала съм Моторола,и аз съм много доволна,но реших,че искам да е Нокия. След време ако има нещо ще се оплача :)

Весело посрещане на новата година,скъпички,бъдете много здрави и КЪСМЕТ! :)

Не е лош модел но можеше да минеш и без "i"-то. Или направо 6300 понеже му е по-удобна клавиатурата. От нокиите 6500 е крайно несполучлив модел. След него минах за малко на 6300 после на Е52 (който е почти перфектен за телефон и цената му е приемлива но е леко по-скъп от 6300).

На не-умните телефони на нокия няма хубавото търсене т.е. да търсиш с 1 натискане на копчето за буква от името а не да целиш буквата - 4 пъти примерно да натискаш 7-цата за да напишеш "S" - бедна ти е фантазията колко удобно и бързо се търси по този начин в телефонния указател ако имаш повече хора. Освен това Е52то търси не само в началото на името ами и по второ име и т.н.

Но за едното "ало" и ако имаш под 100 човека е идеален и 6300, и 6303 и е52. На 6500 антената му е прекалено слаба и за мен е просто неизползваем. Е52 пак е много тънък но хваща добре.

ПС: Въздържах се от коментари защото не каза какво искаш от един телефон, т.е. дали търсиш с повече възможности, просто да е надежден, или да е удобен за говорене и търсене на хора и писане на СМС-и или нещо повече искаш да правиш с него...

ПС2: Какво му е "i"-то на 6303i като няма WiFi... не че изобщо може да се браузва прилично с подобен телефон - браузъра му е колкото да отбият номера.

Това е част от hubabuba :rolleyes:

Даа..., и един мармот загъва бахура в челна плоча от Т-72... :rolleyes:

БУАХАХАХАХАХХАХАхАХАХАХА rofl.gifrofl.gifrofl.gifbowdown.gif rofl.gifrofl.giflol.gifrofl.gifrofl.gif :rofl: :lol: :rofl:

Гадине, надвиках ходжата със смеха си, дойдоха от джамията да ме молят по-тихо да се смея, че ги разсейвам :lol:

Гадинце, довечира ще дойда да ти сервирам вкусната манджичка, която си си поръчал. Няма проблем. ;)

Пеше, тази ми е от фенклуба. Обещах й да ми направи свирка ако устиска 1 седмица тук.

Поздрав за Ангел и Гадин :D

Хахахаха.

Това е част от hubabuba :rolleyes:

Интересно...

Пеше, тази ми е от фенклуба. Обещах й да ми направи свирка ако устиска 1 седмица тук.

Facepalm14.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...