host Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Дядо! Отново не си вдигаш телефона!!!! Имаш ли термопаста?! Някой има ли термопаста?!?!?!? Кажи, вА? Имам? Ти за мен какво имаш? :D http://www.youtube.com/watch?v=ES7D7vpMT8Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Merry Chrismass http://www.youtube.com/watch?v=p54CMth4Jpg http://www.youtube.com/watch?v=HmRS7wju1Aw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=G_IZPe4GrjI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9RIe2c34R_s&feature=related И така нататък.... П.с. Не..., определено не вървя на добре днес. Утре пак съм на работа... и се очаква да бъда адекватен и лъчезарен към хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Въпросът ти е не просто философски, а абсолютно екзистенциален! Силно бих ти препоръчал препарати като: Растителен креозот, Хексахлорофен, Фенол, Лизол и т.н. След което за обгаряне на остатъците от органична маса, може да бъде приложена обработка с програмируем електронож.... А, ако не ти се издребнява чак толкова..., същата работа би, ти свършила и кофа с гореща вода и обикновенна домакинска метла (четка за дрехи с твърд косъм) приложена многократно (с възвратно-постъпателно движене) по посоката на ламелите на топлообменника. Надявам се да съм ти бил полезен. Благодаря за изчерпателния отговор!Ще се постарая,но мисля да не стигам до електроножа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Благодаря на Пампоров за бързата реакция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Един път се видях без термо паста, кеф ти тичане в събота да намериш хубава по складовете. Къде ви е настроените днеска бе хора, да лепнем един поздрав за коледарите от жандармерията. XD С черните ботушки потропва полицай Хей дечица веселушки загазили сте май Тупалки и палки за всички от сърце За новата година ще спите в МВР!!! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Оф, за сефте от.... абе май за сефте ше правя спагети... И нещо соса май не се получава това, което си го представям :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Къде до Лайпциг има билярд? (не говорим за Джос-а) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Ебати скуката!!! Жена ми отиде на банкет, лапетата гледат Cartoon Network, а аз седя пред компа с чаша водка с кола и се чудя какво да правя. Хайде наздраве на всички които са живи след коледните напивания. EDIT: Абе хора, последно време не мога да се напия и само хабя алкохола!!! Снощи изпих бутилка водка и не се напих, даже като си легнаха жена ми и децата,си изкарах и някво уиски и пак нищо. Накрая си сложих слушалките и отидох да мия чинии. Вие имате ли такъв проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Оф, за сефте от.... абе май за сефте ше правя спагети... И нещо соса май не се получава това, което си го представям :X Нежна женска ръка трябва да го барне, Пешо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 EDIT: Абе хора, последно време не мога да се напия и само хабя алкохола!!! Снощи изпих бутилка водка и не се напих, даже като си легнаха жена ми и децата,си изкарах и някво уиски и пак нищо. Накрая си сложих слушалките и отидох да мия чинии. Вие имате ли такъв проблем? Проблем е миенето на чинии посред нощ . Колкото до НЕнапиването - трябва ти по-голямо количество и най-вече добра компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Оф, за сефте от.... абе май за сефте ше правя спагети... И нещо соса май не се получава това, което си го представям :X Поне това съм се научил да правя... Стандартния е: Малко олио и нарязан на ситно лук запързваш като бъркаш, докато не придобие златен загар. После добавяш каймата или каквото и да е месно нещо и пак се бърка малко, докато не покафевее. Накрая се добавят домати (консерва), подправки (червен пипер, черен пипер, чубрица, кимион и каквито други набараш). Чакаш да поври известно време, докато стане по-гъст и си готов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Може да сложи и магданозец малко. А може и чеснов сосда си направиш, кисело мляко/майонеза и чесънче, слага се пиперче и магданоз пак. Може в тоя случай да използваш и лимонче... чесновият сос е студен, тоест не готвиш нищо и върви с кетчуп. АБЕ КАК МОЖЕДА ЯДЕТЕ СПАГЕТИ? XD Напраи си една хубава бяла риба на фурна, вчерно време... със салатка от боб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Проблем е миенето на чинии посред нощ . Колкото до НЕнапиването - трябва ти по-голямо количество и най-вече добра компания Всъщност компанията беше много добра и си изкарахме много весело, но... Искам да се напия като талпа и да спя! Много да спя!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Имам извратена котка! Това същество, след като е натарлачкано достатъчно и изпадне във висша форма на разпльокване, започва да суче.... от собственото си шкембе, при това мляскайки шумно и мачкайки се и с двете лапи..... После, като си олигави доволно корема, става и започва да ходи като наакана. Ще я дебна за да и направя и клипче :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Хахахах, котките са сбъркани животни! Поздрав за всички relаtionship носталгици. http://www.youtube.com/watch?v=XG0d4E2G-VQ Нещата които каза, продължават да се въртят из главата ми отново и отново Знам че не може да приемеш всичко което съм, но от думите ти ме заболя Казват че времето лекува Но как ли ще успее И кога ли ще се случи ... Много хубава песничка! Ако искате да преведа и останалата част, кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Оф, за сефте от.... абе май за сефте ше правя спагети... И нещо соса май не се получава това, което си го представям :X А как си го представяш ? Общо взето е кайма моркови,лук,чесън и подправки Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Къде до Лайпциг има билярд? (не говорим за Джос-а) Освен Джоса може би(не съм сигурен)има едно клубче там до частната гимназия вляво от нея,там ако има маси другаде няма.Най- близкия друг клуб е срещу кръчмата Войводите до Синдикалния дом Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Освен Джоса може би(не съм сигурен)има едно клубче там до частната гимназия вляво от нея,там ако има маси другаде няма.Най- близкия друг клуб е срещу кръчмата Войводите до Синдикалния дом A в Джоса получаваш аванта напушване с трева. Поне преди няколко години беше така - не просто си пасивен пушач ами намазваш тревица Нежна женска ръка трябва да го барне, Пешо! Или така или набляга на каймата. Повече мръвка никога не е грешка Дори другото да не става много много мръвката няма как да не става, особено позапържена. Като пльосне и малко подправки и е готов. А ако запържиш каймата с масло пък какъв аромат почва да се носи... само при мисълта почват да ми текат лиги... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Бау... Да, знам, късно е... Просто ми стана много скучно, та реших да напиша това... Много сдухано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Koe му е късното на 2:25? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Ето... вече имам и последователи! Знаете ли... музика върви по всяко време. http://www.youtube.com/watch?v=V6rQk-J3PWA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Сняг се сипе на парцали...Вино има, нека вали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 къде го виде тоя снег Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Даже и дъжда спря в Плд. А тоя билярд бил Мираж или нещо друго с М. Малко дупка си пада, и беше и студено ама какво да се прави. Нали важното е да е весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Може да сложи и магданозец малко. ............... Ааааа къде ме замеси тука с тея спагети. Честита ви Коледа. П.П.Обичам спагети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.