TRIBALERO Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 merry x-mas // Дядо Коледа е пич. http://soundcloud.com/d-trax/d-trax-jingle-bells ин прогрес Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Весела Коледа, ЧРД и честит имен ден на всички празнуващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Весела Коледа на всички: малки и големи,румени,засмени Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Весела Коледа! Ако сте забравили какво се прави в случай на зомби апокалипсис по време на празниците, изгледайте това клипче с инструкции: http://www.youtube.com/watch?v=0UqEhUm2B_8&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Мидекс, чак сега като се зачетох схванах за какво иде реч(или поне така си мисля). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Алеле мале - през бира, червено вино до Тъламор с литри... Да живее коледния боб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Човек, я се провери за допълнителни дупки по тебе, да не изтичаш от някъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Весела коледа! Живи, здрави и много радост от мен за всички PS: Каква хубава дрямка му дръпнах 2 часа :- )))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=oXyG-PLUxeo&feature=player_embedded опаааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 опаааааааааааа Бах мааму...с хоста нямате спиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Успокоителното е че са само те 2мата Поне тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Успокоителното е че са само те 2мата Поне тук... Да, ама това хич не ме успокоява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 К'во? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Весела Коледа! Да попитам нещо. Някви добри телефони освен NOKIA? edit: не ми трябва кой знае какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Erricson помня, че имаха хубави телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Имам един философски въпрос: С какво да си почистя външното тяло на климатика Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Весела Коледа! Да попитам нещо. Някви добри телефони освен NOKIA? edit: не ми трябва кой знае какво. Здрасти, за мен най-добрите телефони са Моторола. Вярвай ми, сменил съм десетки телефони и съм се убедил, че Моторола правят най-здравите и надеждни телефони. А с Нокиа какви проблеми съм имал не е истина просто и то от високите класове на Нокиа. Наистина не мога да разбера каква е тази предубеденост на болшенството от хората към Моторола? За Сони Ериксон, също мога да кажа добри думи. Жена ми ползва само тази марка и досега не е имала проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Подкрепям мнението за Sony Ericsson и Motorola С една V3 RAZR Pink карах 4 години, сега майка ми я "доизносва". Нямaт грешка тези 2 марки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Имам един философски въпрос: С какво да си почистя външното тяло на климатика Въпросът ти е не просто философски, а абсолютно екзистенциален! Силно бих ти препоръчал препарати като: Растителен креозот, Хексахлорофен, Фенол, Лизол и т.н. След което за обгаряне на остатъците от органична маса, може да бъде приложена обработка с програмируем електронож.... А, ако не ти се издребнява чак толкова..., същата работа би, ти свършила и кофа с гореща вода и обикновенна домакинска метла (четка за дрехи с твърд косъм) приложена многократно (с възвратно-постъпателно движене) по посоката на ламелите на топлообменника. Надявам се да съм ти бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Имам един философски въпрос: С какво да си почистя външното тяло на климатика е с тоя въпрос ме заби ! Никога не съм се замислял ако си на високо,викни си алпинисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Бах мааму...с хоста нямате спиране... Е мнооо ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Е мнооо ясно Не съм го казвал, но ще се повторя - Деградета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Въпросът ти е не просто философски, а абсолютно екзистенциален! Силно бих ти препоръчал препарати като: Растителен креозот, Хексахлорофен, Фенол, Лизол и т.н. След което за обгаряне на остатъците от органична маса, може да бъде приложена обработка с програмируем електронож.... А, ако не ти се издребнява чак толкова..., същата работа би, ти свършила и кофа с гореща вода и обикновенна домакинска метла (четка за дрехи с твърд косъм) приложена многократно (с възвратно-постъпателно движене) по посоката на ламелите на топлообменника. Надявам се да съм ти бил полезен. Ахахахаха тамън да кажа че обикновено се почистват от хора на които им е работа това и аз като доволно мързелив човек който предпочита да си няма проблеми щото не разбира от нещо а го е прецакал без да иска, та аз си викам някой - примерно Галин - да ми ги почисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Дядо! Отново не си вдигаш телефона!!!! Имаш ли термопаста?! Някой има ли термопаста?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Не съм го казвал, но ще се повторя - Деградета! едното отива да си прибере колата...... Така и не разбрах имаше ли певица във Версай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.