host Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 И нека Снежанка ощастливи всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 П.с. На пиющите - Наздраве! А на другите - Ми кой ви е крив, бе господа !? И от мен така Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Живи и (на)здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Изпозаспаха всички, настана скука, форОма тъжен и самотен стои никой ред не иска да напише ... бля ... дотук ми се простират уменията в писане на стихотворения Никой не остана 1 простотия да напише... затова пък успях да отметна 1 камара работа и съм горд от постигнатото. PS: Ти stenly, както и Midex не ви броя... както и Godfather...това е присъствието по default по това време на деня.. пък и гледам няма интересна тема да се бъзикам с някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Как бе, аз два реда написах, ама бяха от сърце! XD *продължение на стихчето ти* ... невиждано досега затишие. Нейде потребител онлайн се мерне ала айдъл удря, и нито пост, ни топик из разделите се шмугва. В този късен час, няма никой друг, останах само аз. П.П. Изобщо не ми се спи нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Дядо Коледа май дойде за определени потребители, инжой > Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 аи честита коледа бе юнаци cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Не разбирам какъв е смисъла да се дъвчете за опит, щото утре ще изкочи някой, които е работил всеки ден от как се помни и е на 60 години... и ако тряа си ги мерите с него, ще се чувствате леко импотентни в това отношение.... мислите ли? хахахахаха Като знам, че стажът ми е повече от годините на Ванчо, май за мен намекваш....ама бъркаш малко - до 60 ми остава още 1 цяла година... PS: Ти stenly, както и Midex не ви броя... както и Godfather...това е присъствието по default по това време на деня.. Напоследък знаеш, че нямам много настроение да пиша...предпочитам само да чета простотиите в този раздел...то и по тази причина ме изпревари по брой постове... аи честита коледа бе юнаци cheers Почти "Коледа"...да ви се връща на всички с много здраве и късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 И нека Снежанка ощастливи всички. Всяка година се опитвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&autorefresh=true&hash=item483e2bc15d&item=310280700253&nma=true&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&rt=nc&si=rEy5bpm1LHal7r99HN6f0acuqvk%253D Каква беше уловката тука. Изгледах целия търг, но не мога да поръчвам, а човека, който можеше просто нямаше кинта в картата. Както и да е. Ще излезе друг. Интересува ме....какво НЕ виждам тука. Реплика ли е? Какво е?. Много ме кефи понеже съм го виждал и на ръката ми как седи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Като знам, че стажът ми е повече от годините на Ванчо, май за мен намекваш....ама бъркаш малко - до 60 ми остава още 1 цяла година... Почти "Коледа"...да ви се връща на всички с много здраве и късмет! Е, малка разлика във времето, сигурно е от времевите зони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 http://cgi.ebay.com/...N6f0acuqvk%253D Каква беше уловката тука. Изгледах целия търг, но не мога да поръчвам, а човека, който можеше просто нямаше кинта в картата. Както и да е. Ще излезе друг. Интересува ме....какво НЕ виждам тука. Реплика ли е? Какво е?. Много ме кефи понеже съм го виждал и на ръката ми как седи. Няма уловка...просто има долен праг, определен от продавача. Не видя ли надписа "Reserve not met"...Реалната му цена е доста по-висока и най-ниското начално ниво на започващ търг, невключващ минимален праг (без пътните) беше $99. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Няма уловка...просто има долен праг, определен от продавача. Не видя ли надписа "Reserve not met"...Реалната му цена е доста по-висока и най-ниското начално ниво на започващ търг, невключващ минимален праг (без пътните) беше $99. часовника е над 1000 евро. Държал съм го...както и касовата бележка дето се вика(не мой де). За това се осъмних. Следващия търг мисля да го печеля. 100, 200 долара за този часовник си е ебаси попадението http://www.centraltime.de/calvaneo-1583/?plentyID=b810559d6be69c9feb55689b963e1612 - тука цените са малко над 100 долара....та за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 часовника е над 1000 евро. Не е толкова...друг е въпросът, че или тоя се е поиздул да се похвали малко повече, или просто го е купил на по-висока цена от среднопазарната. Ето ти една италианска "твърда" оферта от 192 EUR без пътните и още една германска за 299 EUR (на тази втората може и да се пазариш). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Погледни сайта ...втория. Камъните са "камъни", а златото си е злато и т.н(Prezzo di listino (del produttore ): EURO 1.480,00). Листино значи цена без никакви отстъпки и т.н Мидекс, а ти можеш ли да поръчваш от И-бей...щото ако можеш да се срещнем да ти дам кешовицата и така Аз съм си набелезял една бройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Погледни сайта ...втория. Камъните са "камъни", а златото си е злато и т.н(Prezzo di listino (del produttore ): EURO 1.480,00). Листино значи цена без никакви отстъпки и т.н Мидекс, а ти можеш ли да поръчваш от И-бей...щото ако можеш да се срещнем да ти дам кешовицата и така Аз съм си набелезял една бройка Ама ти ще си поемеш риска с получаването ако нещо се изгуби из границите...освен това днес гледах, че нашите е възможно да обмитят стока и от ЕС ако сайтът се явява просто посредник на някой друг, който е в Азия например....Вършил съм доста пъти тази услуга на съфорумци, но все за малки суми до $30...честно казано за неща над 200 не ми се хваща, че винаги има някакъв малък процент да се усложнят нещата.... П.П. А и не разбирам много...тук в Пловдив на кого ще показваш злато и камъни на часовник, ама ти си знаеш....аз на твое място бих предпочел да си взема по-свястна кола например...ама както казах - не разбирам от тия работи и затова нося на ръката си един, на външен вид досущ като оня в ибей, само че е реплика и няма да ти казвам колко струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Ама ти ще си поемеш риска с получаването ако нещо се изгуби из границите...освен това днес гледах, че нашите е възможно да обмитят стока и от ЕС ако сайтът се явява просто посредник на някой друг, който е в Азия например....Вършил съм доста пъти тази услуга на съфорумци, но все за малки суми до $30...честно казано за неща над 200 не ми се хваща, че винаги има някакъв малък процент да се усложнят нещата.... П.П. А и не разбирам много...тук в Пловдив на кого ще показваш злато и камъни на часовник, ама ти си знаеш....аз на твое място бих предпочел да си взема по-свястна кола например...ама както казах - не разбирам от тия работи и затова нося на ръката си един, на външен вид досущ като оня в ибей, само че е реплика и няма да ти казвам колко струва. много готино ми седят диаманти на мен за тва :D ...много ясно, че всичко е на моя отговорност....още маааааалко ми остава да се надъхам Друга кола или М3, или Алфа.... . И за двете нямам пари A щом нашите искат да обмитяват...имам един друг вариант и пак ще им го сложа четвъртит с контра гайка ...Сано дето трябва да изчакам човека да се прибере....тааа варианти има . Мааааалко ми трябва още Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Нашия дядо Коледа дойде, донесе подаръците на децата и те са луди от щастие. А само като си помисля какви нерви бяха подаръците тази година. Уникално скъпи. Промиват си мозъците от рекламите на Cartoon Network, а играчките които рекламират са безумно скъпи. В писмата им до дядо Коледа, най-евтиния подарък започваше от 40 лв. на горе. Накрая с жена ми им направихме една психо атака, че джуджетата не могат да ги направят тези подаръци, че дадо Коледа им е избрал други по - интересни и т.н. Абе накрая всичко приключи щастливо, както се казва и агнето сито и вълка цял. Тук има една доста интересна статия, точно по този въпрос! Имаче най-голямата радост беше на Динопедията. Поне тя ще остане идинствения стойностен подарък, който ще си четем с години. Наздраве на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Абе KILLERINCHO, къде ви е упътването как се играе тая пуста игра бе човек. Тя верно Мафиа, мафиа, ама трябва ли да оставяте играча на произвола на съдбата още от началото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Баси Коледа е (формално), а вие играйте игри хах! Аз го удрям на късмет...! Любим човек да те уговори за празника, той да се окаже на летището. Колата отказва... спират ти телефона... БАМ, пламъци и пепел за планираната вечер. :/ Супер ве, вместо да прекараш вечерта до някой, той ще спи на летището, а аз с грип, последното кафе и цигара и музиката на Nickelback, за да ми стане още по-гадно. хаха Баси и съвпаденията. Ама аре поздрав. http://www.youtube.com/watch?v=Zii3FYWaE4I I miss that town, I miss the faces You can't erase, You can't replace it I miss it now, I can't believe it So hard to stay, Too hard to leave it Няма ли кой ме дръпне до столицата ве? хах Фак дис... Весел празник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Оооо, аз съм мега доволен от Дядо Коледа, няква сумичка в пликче и скиорски ръкавички нови . Първата ми Коледа от няколко години, на която не съм в кофти настроение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Аре Блица да ни е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВО ИЗКАРВАНЕ И ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ! Blitz^^, Честит Рожден Ден! Жив и здрав, усмихнат, та така и всички около тебе! Btw, хубава зодия Edit : Ангеле, купи ли нещо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Честита коледа и от мен! Баси Коледа е (формално), а вие играйте игри хах! Аз за нещо друго бях за малко на компютъра и се сетих просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Променям си мнението, уникално гаден ден! И ако някой ви е скапал празника по начин, по които няма оправия... начу*айте му го яко и т'ва е. Честит празник! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.