gal4enceto Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Слепотата ти няма граници. Жоро не те защити, а каза "Аз бих", а не "Галя е напълно права, щях да му счупя главата на оня". Сеш са? Т'ва 1-во. И 2-ро: Казвам го така, защото това бяха леля ми и чичо ми и аз бях наоколо за цялата ситуация. Имаш късмет, че не съм казал как е истината. Много добре знам какво е казал Жоро и защо. И какво е имал предвид. Аз не си смуча от пръстите неща, които никой не е казал, не преиначавам случката. От моя гледна точка си беше така, както я разказах. Пък на леля ти и чичо ти, живи и здрави, кажи им да не викат по персонала. Разказвай си каквото искаш. И не съм си позволявала произволия. И никога не съм казала, че съм нещо повече от служител, пък било то на каквато и да е длъжност. Бил си наоколо, това някакъв вид пантеизъм ли е, в който ти си в главната роля на Господ?! Той е навсякъде! Внимавайте, Ваньо гледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Няма нищо по-готино от следобеден секс ... с жена и после кафе с цигара. Днес е размазващо мързелив ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Хаха, така е, съгласна съм... Добре, че уточни, че с жена, че тук ако не уточниш, започват спекулации. Доколкто знам си имаме някакви гей двойки във форума Секс, цигара и кафе... После филм, после пак секс. Ехххх Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Гей двойки?... аз съм "single" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 ... Гледам нищо от това което ти казах не ти влезна в главата... карай... надявам се да не ти се случват по-често изнервени клиенти или поне по някое време да попрочетеш какво съм казал, да се светнеш че не става дума за това кой е виновен а за това как се поднася информация на другите възможно най-смилаемо за да се избегнат конфликти а не за да излезеш "победител" от такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Абе хора, улиати са! А това, че у нас никой не го зацепва, че като е на "работа" не може да се държи "как' си ще" е всеизвестно. Психара доста правилно е подходил впрочем. Добри възпитателни методи, одобрявам. А днес ужким трябваше да е топличко и хубаво времето... а накрая пак тия мъгливи истории. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Секс, цигара и кафе... После филм, после пак секс. Ехххх Абе всички жени сте еднакви. Прежали се веднъж да прави човек секс с вас и после мира не му давате, още та още. Наблягайте повечко на кафетата и цигарите и ние душа носим. Над 30 - те сме вече, гледаме на по-възвишени неща. Водчица, ракийка, салатка. То човек не може да ви смогне на вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Гей двойки?... аз съм "single" Хаха, ако искаш ще ти уредим някоЙ Гледам нищо от това което ти казах не ти влезна в главата... карай... надявам се да не ти се случват по-често изнервени клиенти или поне по някое време да попрочетеш какво съм казал, да се светнеш че не става дума за това кой е виновен а за това как се поднася информация на другите възможно най-смилаемо за да се избегнат конфликти а не за да излезеш "победител" от такъв. Влезна, не се притеснявай, ама като и вие сте едни, нормално и аз да реагирам така... Абе всички жени сте еднакви. Прежали се веднъж да прави човек секс с вас и после мира не му давате, още та още. Наблягайте повечко на кафетата и цигарите и ние душа носим. Над 30 - те сме вече, гледаме на по-възвишени неща. Водчица, ракийка, салатка. То човек не може да ви смогне на вас. Няма мира. Нали знаеш къде е почивката? Секс му е майката, и бащата. Цигарите, жените и кафето водят само до едно място - гроба Ти може да си над 30, ние сме млади. Хахахаха, пази Боже Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Удряш го на сватовница или pimp, щото ако е второто, не искам ме гониш с лопата крещейки "punk, wher ma' bitchez!?" XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Най-любопитен съм защо вуукс се меси, когато опира до професионални взаимоотношения? Неговата липса на такива е вупиюща. Да си за 2-ри месец на дадено работно място и да си позволяваш произволия? Вместо да си натискаш парцалите? Странна работа. Произволия? Супер интересно ми е каква точно информация си получил и от къде? Да не би сестра ти да ми е била колежка? Пък и имам по-голям трудов стаж от твоя, затова ако обичаш.... Гледай си one man шоуто и не се бъркай на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Произволия? Супер интересно ми е каква точно информация си получил и от къде? Да не би сестра ти да ми е била колежка? Пък и имам по-голям трудов стаж от твоя, затова ако обичаш.... Гледай си one man шоуто и не се бъркай на мен. Не виждам как може да имаш повече стаж от моя. Дори по документи. Но няма проблем, ти от малък си Играч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Оооо...., добър шеф..., готин шеф...., даде допълнителна заплатка ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Няма нищо по-готино от следобеден секс ... с жена и после кафе с цигара. Днес е размазващо мързелив ден Има ! И това е..., следобедна свирка от нетвоята жена! Пък ако се случи и в такъв размазващо мързелив ден....., ПРАЙСЛЕС ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Удряш го на сватовница или pimp, щото ако е второто, не искам ме гониш с лопата крещейки "punk, wher ma' bitchez!?" XD Хаха, ми да кажем, на сватовница. В pimp бизнеса, доколкото знам, веднъж влезеш ли (или влязат ли ти), излизане няма... Не ми се умира млада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Тъкмо го гледах че се върти и не се логва вече минута и си мислех че малко трябва още и хората ще открият че има и други подобни програми като gtalk примерно и сигурно ако още 1 ден се помотат да си оправят бакиите после с половината хора ще си пиша по талк-а... в някой друг живот Не сме държава мамичката му мръсна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Да, ние сме цирк/зоопарк. Ама ролите за "маймуни" са непопулярни и всеки гледа да те вреди теб за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Не виждам как може да имаш повече стаж от моя. Дори по документи. Но няма проблем, ти от малък си Играч. Ох, милия. Той и документите ми е разглеждал и знае колко ми е стажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Не виждам как може да имаш повече стаж от моя. Дори по документи. Но няма проблем, ти от малък си Играч. Ох, милия. Той и документите ми е разглеждал и знае колко ми е стажа... Стига сте си ги мерили, бе момци! И двамата не ги вдигате... и на двамата са ви още много мънички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Чакай ся. Искам да видя как по-точно Иван, дето е 2 години по-малък от мен, ще изкара трудов стаж, по голям от моя, при положение, че аз работя официално откакто съм станал на 18, а пари съм вадел от началото на 8-ми клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Не разбирам какъв е смисъла да се дъвчете за опит, щото утре ще изкочи някой, които е работил всеки ден от как се помни и е на 60 години... и ако тряа си ги мерите с него, ще се чувствате леко импотентни в това отношение.... мислите ли? Да бе, той и Страхил Плашипатков в нашиот завод 30 години е строителен работник! Утепа ви и двамата със стаж! хахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Да бе, той и Страхил Плашипатков в нашиот завод 30 години е строителен работник! Утепа ви и двамата със стаж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Аз не се меря с господин Плашишатков. Говорим за Иванчо в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Аз пък отивам да си мисля за вас как си ги мерите и да се барам по неприлични места. Дано тая мисъл ви откаже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Аз не се меря с господин Плашишатков. Говорим за Иванчо в момента. А аз мисля, че ви е крайно време да изгладите взаимоотношенията си! Като първа стъпка към това, бих препоръчал да престанете да си изневерявате с жени и.... (всъщност, с каквото и да било). Така поне няма да изпадате в подобни нелепи спорове. Ти като батко, би трябвало да направиш първата стъпка. П.с. На пиющите - Наздраве! А на другите - Ми кой ви е крив, бе господа !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 НАЗДРАВЕ! ---------------- ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Наздраве и от мен. Весела коледа на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.