gado Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Имат си проблеми, даже и в Туитър са го написали. И мен ме няма в скайп... Лелеее...., по този повод ще си вържа черена панделка на... мхм - черяслото, в знак на траОр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Ако искаш си я вържи и в знак на траУр Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Аз пък си ползвам гугълтолк и до там :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 http://vbox7.com/play:61676bf2 - У тАлифонЯ, слушалките и цял ден на работа ще имам занимавка Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Белгиец продава в Ebay снега в двора си Докато Европа се опитва да се справи с транспортния колапс, предизвикван от снега в Западна Европа, белгиец намери оргинално решение за снега в двора си: пусна го на търг в Ebay. Продавачът предлага сняг, „пресен и в голямо количество с гарантиран произход от Ардените". Той предлага на евентуалните купувачи и някои практични предложения как точно да се възползват от покупката, като например „да имат добро извинение да не отидат на работа", „да правят снежни топли", „да простудят децата"... Дали ще се намери купувач е рано да се каже, но интернет-зевзеците бързо реагираха с подобаващи въпроси. Един поиска да знае дали снегът е достатъчно студен, друг- колко струва доставката до Папуа, а трети- дали се продава и табелата. из data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Кое по-точно от следното изречение, е каране с клиента : "Господине, на тази кукла не и излиза баркодът. Бихте ли изчакали, за да пратя някоя колежка да го донесе?" И се извиних, че не излиза баркора, и обясних, че или не е бил лепнат, или се е отлепил. НИКОЙ няма право да крещи на друг без причина. Нито ми е шеф, нито ми е гадже, нито ми е майка. НА НИКОГО НЕ СЪМ ОБЯСНЯВАЛА КАКВО ЩЯЛО ДА СТАНЕ АКО СИ СМЕНИМ МЕСТАТА. Казах му, че не съм го разбрала, че иска да държим сметката отворена, и че щях да го разбера, ако беше казал и не ми се беше развикал. АЗ ДА НЕ СЪМ ВРАЧКА И ДА ХВЪРЛЯМ БОБ ИЛИ ДА ЧЕТА МИСЛИ? Не може да ми тръгнеш с фразата "ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ К'ВО ПРИКАЗВАШ?" и да очакваш някой да се разреве и да се извинява. Ай, сиктир. Аз помолих да си приключим сметката, за да обслужа другите клиенти междувременно. Той вика "Няма да правя това, което ви е по-удобно на вас". Все едно "Как се казваш, бабо?" "Аааааа, добре съм, чадо, добре съм." И не, нямах лош ден, изключително нормално си беше всичко допреди тоя "господин". В крайна сметка не съм виновна на никого, че не е правил секс от години (очевидно). И нали се сещате, че и да имам слонска памет, не помня всичките ни реплики, за да ги напиша тук?! Написала съм основното, което си спомням, въпреки афекта ми. Ники, под "ТОН НА НИКОГО НЕ СЪМ ДЪРЖАЛА" ти разбра, че съм държала заповеден тон, много странно... И защо решихте, че след като съм споделила нещо всички да сте на опозиция, не знам. Не ми се правете на света вода ненапита. Жена му говореше единствено "Отказваме се от куклата", той спореше с нея, че няма. Е*и му майката де, ако аз съм виновна и в семейния скандал... Еми не съм, няма да призная, пък ако ще светът да се обърне, че съм имала грешка в случая. Защото има хора и хора. На някои, като им кажеш с добро и млъкват, други са толкова нагли, че когато и да ги пречукаш, все им е късно. Еми тоя не беше от първите. Може да ме съди само Господ, защото той е видял какво става. Никой колега не беше наблизо да чуе всичко. И сега от моите думи, естествено, не се разбира всичко. ЗАЩОТО НЕ СТЕ БИЛИ ТАМ! Едно е тука да си чешем езиците, друго е да го видиш... Не е ли така? Относно охраната, няма да коментирам, не си заслужава просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Кое по-точно от следното изречение, е каране с клиента : "Господине, на тази кукла не и излиза баркода. Бихте ли изчакали, за да пратя някоя колежка да го донесе?" Почти съм сигурен че това не го е чул или поне не го е асимилирал. Не може да ми тръгнеш с фразата "ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ К'ВО ПРИКАЗВАШ?" и да очакваш някой да се разреве и да се извинява. Ай, сиктир. И ти нещо изнервена ми се струваш и май малко ти трябва за да се ядосаш... пък не е хубаво... то верно трябва да имаш биволско спокойствие, да го погледнеш, да му се усмихнеш и да му кажеш че сигурно не сте се разбрали използвайки думите съжалявам или извинявам се поне 2-3 пъти. Че е кретен - кретен е, конкретно за тези думи по-горе ама все пак си мисля че някой нещо не е разбрал и в момента в който сте си повишили тон и другия е отвърнал работата отива в киреча и оправия няма. Между другото - когато някой ти повиши тон пробвай следващия път да му отговориш но по-тихо от нормалното Има доста успокояващ ефект да ти кажа И се извиних, че не излиза баркора, и обясних, че или не е бил лепнат, или се е отлепил. НИКОЙ няма право да крещи на друг без причина. Нито ми е шеф, нито ми е гадже, нито ми е майка. Нещо изнервена ми се струваш. Ако случайно не те разбере и ти повиши тон ти какво? Държиш ли бухалка под касата че да го хлопнеш по тиквата Майтапа настрана - поне в края на работния ден хората са уморени и изнервени и всичко, което не очакват да се случи, може да ги подразни. Имай го предвид. То важи и за теб всъщност но все пак те след това се прибират в къщи пък ти като се поддадеш след това няма да успееш да се успокоиш още 20 мин и има голям шанс следващия с който не се разберете нещо да му се изрепчиш неволно после той да ти се изрепчи инстинктивно и пак става една... Мога да ти препоръчам 1-2 психоложки с които си говорих преди време Ники, под "ТОН НА НИКОГО НЕ СЪМ ДЪРЖАЛА" ти разбра, че съм държала заповеден тон, много странно... Ами четейки ми се стори така. То като четеш нали се сещаш че човек си въобразява как е казано от написаните думи, няма как да се сетя дали е било тихо и любезно или си му се развикала още с втората реплика. ...дъръ бъръ... Я пий сега една бира за успокоение и не го взимай толкова навътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Не аз, а онзи тип имаше нужда от успокоително. Говорех си със съвсем нормален тон. Сега съм изнервена, защото ми се правите на много велики. Изнервена съм, че трябваше 100000000 пъти да се обяснявам, докато не разберете горе-долу какво е станало. И точно заради това не го споделих в началото. Ама не, нали питате, за да ме закопаете? И аз пак се вързах. Викам си, тоя път ще е различен, на всеки са се падали калпави клиенти, ама да ми казвате какво е трябвало или не да кажа, да му се кланям и да му целувам краката, да му се извинявам, все едно съм нарязала кучето му на парчета. Както казах още вчера - FUCK OFF. Тоя си заслужаваше да викна охраната да разбере дали трябва да ми вика и как да се държи на обществено място, камо ли, че задържаше 5 човека след него. В цялата ситуация, който и да е виновен, какво бяха виновни тези хора, че да чакат?! Не можеше ли от чисто добри човешки намерения, още на първото ми изречение да каже : "Нека хората да минат, ще чакам ей тука за куклата". Както ВСЕКИ нормален човек би казал. Досега за първи път някой отказва и то крещейки, да даде път на другите. Наистина за първи път ми се случва. Преди няколко дни е починала колежка на 39 години от хронични проблеми с черния дроб. Не е честно и това си е. Парички и събирахме за операция... Мир на праха ти, Марица :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Ама не, нали питате, за да ме закопаете? Мрън мрън. Това което аз съм написал е не да те закопая а да ти дам акъл при следваща подобна ситуация как да реагираш. А не за да те накарам да си посипеш главата със сол. Преди 2-3 поста писах че в случая не става дума кой е виновен или не а аз говоря как да се избягват подобни ситуации. Не можеше ли от чисто добри човешки намерения, още на първото ми изречение да каже : "Нека хората да минат, ще чакам ей тука за куклата". Можеше разбира се дори като видя някой с 2-3 неща в пикадили го моля да мине преди мен когато съм напълнил количката догоре но не съм забелязвал досега друг да го прави и всеки път или ме гледат подозрително или са крайно изненадани хората. Както ВСЕКИ нормален човек би казал. Досега за първи път някой отказва и то крещейки, да даде път на другите. Наистина за първи път ми се случва. Не го оправдавам но в случая подозирам че по-скоро не е разбрал нещо и е бил крив отпреди. ПС: Съчувствай на хората минаващи покрай теб около 4:30 - 6:30 следобед/вечерта. Честно можеш адски да се изнервиш шофирайки по централните булеварди... гледайки как автобусите карат в стил "пазу" и като нищо човека си го е изкарал на теб без да си виновна... да няма логика но имай 1 наум. ПС2: Ей като съм се наспал съм друга работа направо. И особено като няма скайп да ми досаждат разни през 15 минути да ме питат докъде съм стигнал със задачите и да пращат още и то спешни ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Тука чета... малко размисли - много страсти... Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Добро утро и от мене Пещо, по Коледа трябва да има забавления , няма как да се суети празника иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Ами... сигурно могат да се измислят и по-добри забавления от берсеркваща касиерка и смелия рицар на бяло рено (или какъвто там цвят е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Ти пък стига се вързвай на хората, голям праз, че са ти отправили някакви критики. Хора всякакви и мнения различни. въпреки, че като се знам каква съм откачалка, ако работя с хора и ми се падне някъв такъв чичка, най-много да помета магазина с него. А иначе, добро утро от мен и успешен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Галя разказва историята си по 3 различни начина. На Жоро му прави чест, че не я защитава, защото осъзнава, че всяка гледна точка има 2 страни - грешната и на клиента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 берсеркваща касиерка Господине, часът е 10, но Вие вече реализирахте първия си "WIN" за деня Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Галя разказва историята си по 3 различни начина. На Жоро му прави чест, че не я защитава, защото осъзнава, че всяка гледна точка има 2 страни - грешната и на клиента. Галя разказа историята си по един начин, допълвайки подробности, които се е сетила накрая. Жоро ме защити, ама к'ъв си ти, че да видиш, че е писал?! Абе ма*а му стара, как решихте да ми кажете какво мисля, какво чувствам, Жоро какво осъзнал и КАКВО ТРЯБВАЛО ДА НАПРАВЯ?! Все едно, Ваньо, да дойда у вас и да ти разместя мебелите, да ти изтрия инфото от ПС и да ти кажа : "Не, йок, така ще стои, ти ще го осъзнаеш после". Клиентът винаги е прав, ДРЪЖКИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Frenzy - ON RUN FOR COVER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Галя разказа историята си по един начин, допълвайки подробности, които се е сетила накрая. Жоро ме защити, ама к'ъв си ти, че да видиш, че е писал?! Абе ма*а му стара, как решихте да ми кажете какво мисля, какво чувствам, Жоро какво осъзнал и КАКВО ТРЯБВАЛО ДА НАПРАВЯ?! Все едно, Ваньо, да дойда у вас и да ти разместя мебелите, да ти изтрия инфото от ПС и да ти кажа : "Не, йок, така ще стои, ти ще го осъзнаеш после". Клиентът винаги е прав, ДРЪЖКИ! Слепотата ти няма граници. Жоро не те защити, а каза "Аз бих", а не "Галя е напълно права, щях да му счупя главата на оня". Сеш са? Т'ва 1-во. И 2-ро: Казвам го така, защото това бяха леля ми и чичо ми и аз бях наоколо за цялата ситуация. Имаш късмет, че не съм казал как е истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 И 2-ро: Казвам го така, защото това бяха леля ми и чичо ми и аз бях наоколо за цялата ситуация. Имаш късмет, че не съм казал как е истината. Еехехехехехе. От къде го изкара тва бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Слепотата ти няма граници. Жоро не те защити, а каза "Аз бих", а не "Галя е напълно права, щях да му счупя главата на оня". Сеш са? Т'ва 1-во. И 2-ро: Казвам го така, защото това бяха леля ми и чичо ми и аз бях наоколо за цялата ситуация. Имаш късмет, че не съм казал как е истината. Неее, Ваньо не е зъл ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Гадине... ти снощи не дойде, имаше опит за напиването ми Не пийте 500гр джин на гладно, проверено - многократно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 И 2-ро: Казвам го така, защото това бяха леля ми и чичо ми и аз бях наоколо за цялата ситуация. Имаш късмет, че не съм казал как е истината. Ей сега ми стана интересно! Я раздуй! Иначе, "клиента винаги е прав" не важи само в супермаркети от постсоц-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Какво да раздуя? За да стана като Ветим? Да се опитам да не заемам позиция и тя да ме обвини, че съм искал да й помогна, а не мога? Отношение, което не е пристойно за жена, а и още повече за сътрудник във фирма. в магазин, в който си обикновен работник. Това е по-правилния термин. Да не кажа даже и служител... Подобни реакции са причината да не мога да си намеря добър асистент. Напоследък хората си мислят, че МИ правят услуга като работят и получават заплащане. Не знам от къде идва това. Да им се МОЛЯ, за да им дам пари. Отвратително противно ми е и се опитвам да го набия в главата на хората, с които си сътруднича. За съжаление решението беше - 120 страници кодекс. Всеки го получи, разписа се, започнаха глобите и смених почти целия персонал за 1 месец. Най-любопитен съм защо вуукс се меси, когато опира до професионални взаимоотношения? Неговата липса на такива е вупиюща. Да си за 2-ри месец на дадено работно място и да си позволяваш произволия? Вместо да си натискаш парцалите? Странна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 вече сме online 23rd December 2010 I’m Skype’s blogger-in-chief. The head honcho, if you like. I manage our team of bloggers, as well as running our Twitter and Facebook profiles. I’m based in London, but travel the world in my quest to find interesting people to meet and stories to tell. Peter Parkes Status update on downtime Skype structureAn update on the downtime which has been affecting many of you around the world: the ability of one Skype user to find another relies on what we call ‘supernodes’, and yesterday, a number of these failed due to a software issue, which we’ve now identified. Our engineers are working to resolve the problem. Millions of you are already reporting that you can now sign in to Skype normally, and we estimate that there are already almost 5 million people online. As a guide, this is around 30% of what we’d expect at this time of day – and that number is increasing all the time. Unfortunately, it’s not possible for us to predict on an individual level when you’ll be able to sign in again, and we thank you for your patience in the meantime. It’s worth noting that our enterprise product, Skype Connect, is working normally, though Skype Manager and our other web-based functions will continue to stay offline for a little longer. Additionally, features like group video calling will take longer to return to normal. We’re sincerely sorry for this disruption - like you, all of us at Skype rely on Skype every day. We understand just how important Skype is to your friendships, family, and work, and so are particularly aware of the impact of rare problems like this. We’re working hard to restore full functionality to the Skype software, and hope to have more information to share soon. You can also follow @skype on Twitter for further updates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Тъкмо го гледах че се върти и не се логва вече минута и си мислех че малко трябва още и хората ще открият че има и други подобни програми като gtalk примерно и сигурно ако още 1 ден се помотат да си оправят бакиите после с половината хора ще си пиша по талк-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.