lil_stenly Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Добро утро хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Къде па ги видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Добро утро хора! Нещо си се омотал... тук сме само свинье! http://www.youtube.com/watch?v=fbtP7xZ-9MY Айде, че нещо нямам търпение да ми дойдат аверите на мЕсто и да почваме мавруда... DOBRO JUTRO _________________ Горното смятам само с лечебни цели да го прилагам - просто от 2 дни съм с ужасяващ главобол и лека температура, та предполагам парацетамола и беналгина имат нужда от катализатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Буден бях Видене. БУден бях до към 6:30, кат свърши пиенто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Алкохолици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 О, боже мой, аз, дай ми сила да устискам до 5 януари... Ред: Бахти глупавите жени, как не разбраха, че НЯМА да напусна България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Егати, така както ме приспива фервекс нищо друго не може. Може би истинските приспивателни, но преди време ми бяха дали ксанакс ли беше или лексотан не помня - не само че едвам станах ами и следващия ден където се подпря заспивах... а фервекса го взимам за настинки и подобни но така ми се доспива че ей сега от 1 час не мога да стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Егати, така както ме приспива фервекс нищо друго не може. Може би истинските приспивателни, но преди време ми бяха дали ксанакс ли беше или лексотан не помня - не само че едвам станах ами и следващия ден където се подпря заспивах... а фервекса го взимам за настинки и подобни но така ми се доспива че ей сега от 1 час не мога да стана... Дедо какво настиване? Да не си намалил климатика на 27 градуса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Дедо какво настиване? Да не си намалил климатика на 27 градуса? По-лошо! Спирал го е, за да му почисти филтрите. И за капак ако е объркар кранчетата, та си е подмил Д-то със студена вода..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Капути, никой ли не е буден по тва време? Предавате идеята, нвиа е сТрам! Утре нема да има дубрютру от мен, щом сте такива кекавци... Само капутки е имало Капутите от пиенье не могат си вдигнат главите да пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Дедо какво настиване? Да не си намалил климатика на 27 градуса? По-лошо! Спирал го е, за да му почисти филтрите. И за капак ако е объркар кранчетата, та си е подмил Д-то със студена вода..... Ма не познахте и 2мата... просто излезнах 15-20 мин след като се събудих а се бях много здраво загрял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Минава ми през главата, че някой начетен по компютрите съфорумец ще забележи темата ми и ще ми даде съвет как да си ползвам пълноценно лаптопа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Щото така както си го написал аз си помислих че е някой овърклокър а с това предпочитам да си нямам работа че може да стане беля пък и системата не е толкова стабилна след клокване пък за мен стабилността е най-важна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Щото така както си го написал аз си помислих че е някой овърклокър ... Никакъв овърклок - просто искам да си ползвам номиналната честота от 2Х1.83Ghz, а не изкуствено свалената на 2Х1 Ghz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Аре момчета, отивам да тренирам! хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Наздраве на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Наздраве. Бг Тренто отново станаха световни клубни шампиони.Честита победа и дано Радо Стойчев да постигне това, което професорето не успя, с националния ни отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Кога ли ще ми писне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 На мен ми е писнало вече.Ама няма начин, ще се търпи цял живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Наздраве на всички! ... Браво на теб... сега ми се допи бира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 На мен ми е писнало вече.Ама няма начин, ще се търпи цял живот. Аз съм си поръчАл като Йода...по 1 милениум Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Минава ми през главата, че недоумявам все още как може да има толкова нагли хора = клиенти. Днес на един ми идеше да му строша кокалите, да му изкарам сърцето през г*за и да му дам да го изяде... Баси малоумният народ живее в тая държава. Може ли нищо, ама нищо друго да не те интересува, освен как да прецакаш другия, как да си нахраниш дебелия гъз и с кой да се скараш?!?!?! Виждала съм какви ли не идиотии като сервитьорка и касиерка, ама като тоя днеска... Пази Боже да нямаш такъв изрод в къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Айде разкажи сега, че ми стана интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 +1 как може да загатнеш такава история и да не дадеш подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Аз веднага ще предположа ситуацията! Става най-вероятно въпрос за клиент от тоя тип: И този клиент вероятно е поискал телефона на Жоро, ей така, да спретне едно оборудване за камина... -------------------------------------------- Иначе през главата ми минава факта, че нови и нови изгъзици цъфват на пазара, за тези с пари за трошене. Днес, плащайки едни суми за огледала, при цеха на стъкларя мернах уникално интересно изделие на страницата на буса му. Страхотна девойка от горния тип в размер 2х1.5 метра върху стъкло. Изчаках тактично един малдеж да си тръгне с Х5-цата и попитах какво ще да е туй животно. Оказа се, че снимката е ПРИНТИРАНА върху стъкло, като после се добавя още едно стъкло, за да се получи триплексова система. Младежът, който си тръгна си поръчал ЗА ХОЛА две пана с тоя размер и разбира се с яки девойки и двете. Цената на печата само е 250 лева за квадрат.... Веднага си представих серия пана от тоя тип с чалга к*рви в хола на Стефчо някой ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.