Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Просто не си бил във възрастовия диапазон :) . Изключение правят хората, които не са гледали 3д до сега, на тях може и да им хареса :)

Аз едва ли щях по желание да отида да го гледам. Прожекцията беше включена в презентацията на новите виртуални платформи на Citrix, на която бях поканен, та затова го изгледах - все пак беше в работно време. :lol:

Що бе в Аватар къде видя силна актьорска игра ??? И къде видя друго да еВа, освен ефекти ??????

Е стига де, то е ясно, че няма как да търсиш силна актьорска игра в Аватар, ама поне не бяха толкова дървени. Колкото до филма, когато излезеш от салона и продължаваш да плуваш в атмосферата му, то явно е имало някакъв ефект. При Трон с показването на финалните надписи, единственото, което ти е останало е вкуса на пуканките в устата. :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Из Фейса:

У нас при над 10 см настава хаос - спира тока, пътищата стават непроходими, учища и институции затварят. А какво ли ще стане ако падне такъв сняг като на снимката :)

164439_473007403130_11652113130_5939330_3080884_n.jpg

Из коментарите:

"They should have turned it into a bobsled run instead."

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

хахахахаахх Epic.

Ей ся се прибирам от Боснек/за незнаещите - селото, дето се намира пещера Духлата, дето наскоро беше акцията./След малко ще кача снимки и засядам да жуля ракийца.

Our Board Statistics

Total Members: 30,181

0 member(s) have a birthday today

Това не бях го забелязал досега....от 30к записали се, ни един да не е сложил днешната дата....:wacko:

Тъй като шанса Дядо Мраз да види тая тема е по-голям, отколкото да си вдигне телефона:

НИКИ, ЗАПАЗИЛ СЪМ БИЛЕТИ ЗА ТРОН ДОВЕЧИРА ОТ 23:00! ОБАДИ МИ СЕ!

Тъй като шанса Дядо Мраз да види тая тема е по-голям, отколкото да си вдигне телефона:

НИКИ, ЗАПАЗИЛ СЪМ БИЛЕТИ ЗА ТРОН ДОВЕЧИРА ОТ 23:00! ОБАДИ МИ СЕ!

Ееее. Що не ме поканихте уе!

Това не бях го забелязал досега....от 30к записали се, ни един да не е сложил днешната дата....:wacko:

Не се знае колко въобще не са сложили нищо :rolleyes: Скоро другата година правим 1,000,000 поста и си мисля как ли да го отпразнуваме :confused

Не се знае колко въобще не са сложили нищо :rolleyes: Скоро другата година правим 1,000,000 поста и си мисля как ли да го отпразнуваме :confused

Не си дал бойна задача не сме се амбицирали да ги направим още тази година :P

Кво ще черпите човека написал 1,000,000-ия пост?

Ееее. Що не ме поканихте уе!

Да но аз май ще съм леко ангажиран тази вечер по семейному та не съм обещал. Я му се обади да се разберете да идеш направо ти на мое място.

Тия па намерили кво да гледат...

Чуден си е филма, не закачай децата (и аз в кюпа)! Напоследък най-готиното филмче което съм гледал е Clone Wars (т.е. на него се кефя най-много като излезе нова серийка).

А одеве гледахме с малкия Wall-E ... сигурно за 8ми път и продължава да ме кефи да го гледам :)

Не си дал бойна задача не сме се амбицирали да ги направим още тази година :P

Кво ще черпите човека написал 1,000,000-ия пост?

Аз мислех за нещо като томбола ... сега дали с 1 по-голяма награда, дали с няколко по-малки - не знам. Това ми се върти в главата ама дали ще се реализира не знам. Естествено ще е само за активни user-и, примерно записали се в тема по случая и после random избор ;)

За Ф430 до края на годината аз САМ ще направя 1 милион поста... :D

Дядо...то с възрастта е така - втори пубертет...

Какъв втори бе аз от първия не съм излезнал още :lol:

Аз мислех за нещо като томбола ... сега дали с 1 по-голяма награда, дали с няколко по-малки - не знам. Това ми се върти в главата ама дали ще се реализира не знам. Естествено ще е само за активни user-и, примерно записали се в тема по случая и после random избор ;)

Е тогава не може да е конкретно юзъра написал едномилионния пост защото може да е първия пост на някой обявяващ нещо за продажба пък такива има много.

Иначе може да съберем фонд "награда" - аз бих се включил за идеята

То не знам дали няма да се загуби идеята ако няколко човека решат да дадат по някой леф за целта. Иначе лошо няма :) Ама пък и отделно си е трудно като от форума няма приходи и примерно фонда да е от лични средства на всички или на някои от управляващите. Има време.

Какъв втори бе аз от първия не съм излезнал още :lol:

Викат му старческа демеция на това. Казано по народному - вдетиняване B)

Капути, никой ли не е буден по тва време? Предавате идеята, нвиа е сТрам! Утре нема да има дубрютру от мен, щом сте такива кекавци...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...