djadomraz Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 I told you! Аз питам щото на мен Аватар пък ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Аз в момента го гледам отново Добър сутрин от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Аз ще си довърша "пръстчето" Макалън и мисля да лягам. В този ред на мисли Видене ти опита ли го това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Добро утро... започнахме да изпреварваме слънцето. Слънце, слънце, земльо македоснка и за тебе ли ке се тепаме... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Дал ви бог дърво, чада мои....аз си доизсмуквам кайвето, мятам гъз под мишница и отивам към Боснек по дупки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Аз питам щото на мен Аватар пък ми хареса Няма абсолютно нищо общо между двата филма. Освен това и актьорската игра в Трон, с изключение на Джеф Бриджис, е доста слаба. Абе съсредоточили са се върху ефектите и са забравили, че все пак един филм трябва да има и нещо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Дал ви бог дърво, чада мои....аз си доизсмуквам кайвето, мятам гъз под мишница и отивам към Боснек по дупки. То е така... кому добро, кому дърво, кому бедро... А на мен глава, изтръпнала като крак. Ма никой не ми е крив. И за капак щерката гордо идва да ми покаже рисунките си по стената С ПАСТЕЛ!!! докато аз и приготвям филийка с кашкавал, представяте ли си? Че мама е на работа и ще се върне чак довечера... Аааааааа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ...И за капак щерката гордо идва да ми покаже рисунките си по стената С ПАСТЕЛ!!! докато аз и приготвям филийка с кашкавал, представяте ли си? Че мама е на работа и ще се върне чак довечера... Аааааааа. "Пастелът" случайно да не е бил червилото на майка й... Трябва да излизам....а вън май е по-студено, отколкото беше вчера..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Миии гледам в синоптика -10, излизам на терасата, струва ми се по-топло..не знам. Иначе, отново Godsmack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 - 10 е Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Трябва да излизам....а вън май е по-студено, отколкото беше вчера..... Пламене, по-правилно е да се каже: Трябва да излизам....а вън май е много по-студено, отколкото е вътре..... ----------------------------------------------------------------------------------------------- Големият лайновоз, със завидна точност, отново успя да разтовари в същата точка от пространството в която се намирах и аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Да имаш 40 човека в петък вечер в БАР...и все още да пускаш ретро....що за самоубийство е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Няма абсолютно нищо общо между двата филма. Освен това и актьорската игра в Трон, с изключение на Джеф Бриджис, е доста слаба. Абе съсредоточили са се върху ефектите и са забравили, че все пак един филм трябва да има и нещо друго. Значи ще ми хареса. Освен ако не е чак толкова изтръпнало тъп като Mortal Kombat Него просто успях да го изтрая, само дето бяхме отишли с едни мацки (неясно как са се навили) та после бучаха цяла седмица Да имаш 40 човека в петък вечер в БАР...и все още да пускаш ретро....що за самоубийство е това? Това е DJ с добър вкус! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Да имаш 40 човека в петък вечер в БАР...и все още да пускаш ретро....що за самоубийство е това? Ела да платиш 50лв за бутилка 'жони (чИрвену) при нас и ще те оставя сам да си пускаш музика :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Значи ще ми хареса. Освен ако не е чак толкова изтръпнало тъп като Mortal Kombat Него просто успях да го изтрая, само дето бяхме отишли с едни мацки (неясно как са се навили) та после бучаха цяла седмица Това е DJ с добър вкус! Не вярвам на собственика да му харесва. Аз предпочитам ди джей с друг вкус и заведение пукащо се по шевовете заради чичо ТОНИ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Аз ще си довърша "пръстчето" Макалън и мисля да лягам. В този ред на мисли Видене ти опита ли го това? Кое да опитам, аз не мога да изтрезнея от пиене у вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Доста далече е от Аватар определено. Просто ефекти за убиване на два часа от времето ти. Именно де. Същият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Аз хубаво гледах Трон в работно време, ама трябваше ли да бъде толкова смотан тоя филм? Хубавото е все пак, че там където няма екстремни ефекти кадрите са снимани у наше село, даже на едно място се вижда блока ми. Доста далече е от Аватар определено. Просто ефекти за убиване на два часа от времето ти. Няма абсолютно нищо общо между двата филма. Освен това и актьорската игра в Трон, с изключение на Джеф Бриджис, е доста слаба. Абе съсредоточили са се върху ефектите и са забравили, че все пак един филм трябва да има и нещо друго. Ето и коментарите ми преди преди месец... Гледах му промоционалните 35 минути в Мола, не очаквай много. Аз никога не очаквам нищо от Дисни, да не говорим за игрални филми... Всички са им за деца до 14-15 години. Именно, затова бях и въодушевен за него, но Дисни са направили разни 3д ефектчета, без кой знае какъв сюжет и това е Поне тези 32-33 минути, които гледах. Да се впечатляват дечицата от светлинките и това е Просто не си бил във възрастовия диапазон . Изключение правят хората, които не са гледали 3д до сега, на тях може и да им хареса Да имаш 40 човека в петък вечер в БАР...и все още да пускаш ретро....що за самоубийство е това? Аз пък се дразня на такива, които ми пускат едни и същи песни (с леки изключения) всяка седмица и то с месеци и години. И на най-големия малоумник ще му омръзне. Разнообразие му е майката... Aquila oт форума май е станал тв звезда По ТВ+ даваха някакво предаване за терариума му, в който беше главния герой... Колко може да се вярва на програми за диагностика на хардове? Снощи случайно си сложих една Hard Disk Sentinel, която ми показа, че на единия ми хард му остават 30 дни живот До сега е натрупал 900 дни, но е младичък, за да умира Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Колко може да се вярва на програми за диагностика на хардове? Снощи случайно си сложих една Hard Disk Sentinel, която ми показа, че на единия ми хард му остават 30 дни живот До сега е натрупал 900 дни, но е младичък, за да умира Това са долни инсинуации, финансирани от производителите на харддискове ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Кое да опитам, аз не мога да изтрезнея от пиене у вас Ми не гориш от особено желание иначе досега да сме го направили Иначе аз само ти пускам мухата че конкретно това не само е по-евтино от доста други ами ми харесва повече та реших че може да си го опитал някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Чудно имам хард диск 20гб от 9 години, не е спирал да работи и няма нито 1 лош сектор, чудно какво ли ще покаже такава програма за него? XD Ако изобщо покаже нещо. Аре пу, пу да не го каръча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Май имам нужда да започна да общувам с нови хора, че нещо... или да почна пак да си пия от сутринта (колегата и тъпите му "трябва да спреш да пиеш"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Няма абсолютно нищо общо между двата филма. Освен това и актьорската игра в Трон, с изключение на Джеф Бриджис, е доста слаба. Абе съсредоточили са се върху ефектите и са забравили, че все пак един филм трябва да има и нещо друго. Що бе в Аватар къде видя силна актьорска игра ??? И къде видя друго да еВа, освен ефекти ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Ясно, и тоя филм ще го слагам в категория "Титаник". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Из Фейса: У нас при над 10 см настава хаос - спира тока, пътищата стават непроходими, учища и институции затварят. А какво ли ще стане ако падне такъв сняг като на снимката Из коментарите: "They should have turned it into a bobsled run instead." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.