Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добро утро и от мен!

Абе вие легла нямате ли си,че все по нощите работите,ей няма да пораснете да знаете или някоя депресия ще ви лепне :laughing:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добро утро, чурки набръчкани !

П.с. Като го няма Танас.... :bgrin:

Не плагиатствай със запазените марки на Наско!

А аз пак не съм спал - от нерви и от работа, та вече съм изгубил връзка с датата и времето на денонощието...:zzz

Не плагиатствай със запазените марки на Наско!

А аз пак не съм спал - от нерви и от работа, та вече съм изгубил връзка с датата и времето на денонощието...:zzz

То и без това на старите хора не им е необходим много сън....

Естествено - ти си я почнал, продължавай да пишеш devil.gif

С тая разлика, че аз съм набеден, а това си беше искрено самопризнание и закана.

С тая разлика, че аз съм набеден, а това си беше искрено самопризнание и закана.

За какво пък да си набеден ??? Никой, никога не се е опитвал да уточнява кой, аджеба е духал свещичката след онази вечеря на свещи.... Набеден щеше да бъдеш ако някой се беше опитал да ти препише точно тази манипулация, без при това да има доказуеми факти. Вечерята обаче е факт.... както и, че е преминала на свещи B)

Весоо, Весо... да та онодят и тебе анадолските вежливци....

А щеше да я търсиш (щото беше сигурен, че я има... даа, бе), че и да я пускаш...

Тва не го разбрах :) Напомни !!

Вашата кожа, ще ви отмъстя подобаващо. Не ви ли е срам да не ми се обадите?!?!?!? Поне един! Мръсници!

Ти пък от последната формула насам да не би да си се обадил бе :) Като не се обаждаш и всеки смята, което е и нормално де, че имаш задължения покрай детето. Затова и не те притеснваме. Поне аз де.

Тва не го разбрах :) Напомни !!

Ми щеше да я "просвирваш" на уредбата.... някъде между порцията The Toy Dolls и изводът (направен от тебе), че когато си пил ти се губят партитурите.... :laughing:

Ти пък от последната формула насам да не би да си се обадил бе :) Като не се обаждаш и всеки смята, което е и нормално де, че имаш задължения покрай детето. Затова и не те притеснваме. Поне аз де.

Няма да се оправдавате с дъщеря ми! Аз ли вечно трябва да организирам и да се обаждам? Един вид мен няма кой да ме покани веднъж някъде, така ли? Ай ся да не си сменяме шапките. devil.gif

Танас не му беше до форуми сутринта, щот са прибрах към 7, а си легнах в 10...Имах тежка нощ...Трудно се работи с идиоти.

Не бе, коментирах Видeни вълнения :lol:

Между нас има тонове свински врат, ракия, салата и бира, но драма не може да има, момко.

Аз хубаво гледах Трон в работно време, ама трябваше ли да бъде толкова смотан тоя филм? Хубавото е все пак, че там където няма екстремни ефекти кадрите са снимани у наше село, даже на едно място се вижда блока ми. :lol:

В смисъл филма е нещо като Аватар ли ?

Доста далече е от Аватар определено. Просто ефекти за убиване на два часа от времето ти.

I told you!

Абе и аз му го казах, когато се превъзнасяше за първия 'трон', ама така е със старите хора....гони ги носталгия по младостта...."Ам'че туй сега тия филми филми ли са....едно време какви филми имаше....". :lol:

П.П. @l.stenly, несериозен си - Галя дойде още същия ден да си вземе подаръка и вечерта даже сложи в една тема снимка с него...а ти май наистина ще откараш до 12.12.2012...:woot

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...