Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

аз 2 години съм на Луп.

А туй чудо Мега Лууп по яко ли е от Плей Луп ?

гледам пише промоционална месечна такса за 4.95 ,обаче не пише до кога :tongue

И Боно ;)

Кога си прав, си прав.

Охоо... ти изгря ! Как е, миризмата на граниво.... попречи ли ти да свършиш работата ?

Каква миризма бе, то с вашите цигари друго и да исках не можех да надуша. Ама проветрих и е окей всичко. Единствения проблем беше решен преди малко. Издропих някви работи за втори път и съм пълен айляк.

Шкембето е единствената песен, на която съм ставал да се друсам в живота ми.

А за тия луупски истории... Чудя се дали да не мина и аз на 1 лууп.

Ти си мекотело. Сърдит съм ти и няма да правя секс с тебе близките няколко месеца !

Ти си мекотело. Сърдит съм ти и няма да правя секс с тебе близките няколко месеца !

Шшш..., аз ако съм на Инженер Ваньо на мястото.... След такива приказки по мой адрес, бих престанал да ям кокошки, бих си направил прическа с паднал бретон, бих започналл да си слагам тъмен грим и най-накрая бих се прерязал вените в самотна мотелска стая (нейде из северозападните покрайнини), хленчейки за всички онези пиленца които не са имали шанс за живот по моя вина....

1. Изправи се, гора от стомана!

Насочете се, бойни дула!

Насочете се в гневна закана

Към врага който носи война!

Припев: Запей ти наша батарея,

запей отново с пълен глас!

Запейте хиляди след нея,

запейте заедно със нас!

2. Ден и нощ в мир честит и в тревога

ние пазим народния труд.

Враговете посрещаме с огън,

а другарите с братски салют.

Припев...

3. Артилерио, чест ти се пада

да удариш врага първа ти!

И засвирят ли в боя снаряди,

тази песен с нас ще лети.

Припев...

4. А навред нашта родна пехота

с нас върви през гори и поля.

Спрат ли наште дула да боботят,

еква нейното мощно "Ура!".

Припев...

Весоо, Весо... да та онодят и тебе анадолските вежливци....

А щеше да я търсиш (щото беше сигурен, че я има... даа, бе), че и да я пускаш...

А за тия луупски истории... Чудя се дали да не мина и аз на 1 лууп.

Има една up2u, която няма минимален праг, може да плащаш и сметки от по 40-50 стинки, тъй че за допълнителен тел си е супер...

Ам, онази картинка която се показва до адрес бара..не знам как да го обясня по друг начин..та картинката, новата картинка която е на форума искам да кажа, че не ми харесва! =]

Ам, онази картинка която се показва до адрес бара..не знам как да го обясня по друг начин..та картинката, новата картинка която е на форума искам да кажа, че не ми харесва! =]

Ами смени скина де...

Ами смени скина де...

Toй говори за фав иконата... предната беше стандартната за IPB, тази е индивидуална за форума и сигурно е дело на Дриймър.

аз 2 години съм на Луп.

А туй чудо Мега Лууп по яко ли е от Плей Луп ?

гледам пише промоционална месечна такса за 4.95 ,обаче не пише до кога :tongue

От 1 година и половина съм на Плей Лууп, още си ми е 4,95 лв. таксата, имам 3 номера от Мтел, с които говоря на 1 стотинка. Иначе ако говориш с други номера от която и да е мрежа, както и ако пишеш смс-и, е доста солено, така че не е лошо това да ти е втори телефон, само за Лууп-ове. Имах и 6 месеца всеки уикенд по 100 минути (без натрупване, разбира се) с всички от Мтел. Сега плаща, 4,95 лв. и каквото още си изговоря.

Минава ми през главата, че красотата и скромността вече си имат лице (специални благодарности на бати Пламен) :

2763635Z.jpg

Един приятел си носеше 3 телефона поради ей такива сметки и в момента в който взе да говори маааалко повече с произволни номера почна да плаща трицифрени сметки и на трите. Взе си телефон към една бизнес група и с двойно повече разговори отпреди при това само от един мобилтелски телефон сега плаща средно по 40-50лв като около 25 му е абонамента.

Подобни карти са само за да те търсят и да си говориш с 1 или 2ма човека и то по малко. Вземеш ли да говориш повече по-добре на бизнес тарифа че има и включени минути до всички, цената на минута е по-ниска и т.н. и т.н.

Toй говори за фав иконата... предната беше стандартната за IPB, тази е индивидуална за форума и сигурно е дело на Дриймър.

Мен пък много ме кефи новата икона, но на Chrome не излиза. На Firefox я видях.

От 1 година и половина съм на Плей Лууп, още си ми е 4,95 лв. таксата, имам 3 номера от Мтел, с които говоря на 1 стотинка. Иначе ако говориш с други номера от която и да е мрежа, както и ако пишеш смс-и, е доста солено, така че не е лошо това да ти е втори телефон, само за Лууп-ове. Имах и 6 месеца всеки уикенд по 100 минути (без натрупване, разбира се) с всички от Мтел. Сега плаща, 4,95 лв. и каквото още си изговоря.

е и аз съм така от 2 години ...

обаче гледам че в Мега Луп има 2000 безплатни минути в Луп и към 5 Мтел номера ; 30 минути към всички останали мрежи ; 1000 СМС-а към Мтел ,и безплатен фейсбут за 1 година .Всичко това за 9.90.Предполагам че тая промо такса от 5 лв е за 2-3 месеца.

Отделно мисля че мога и да си намаля месечните такси след това за няколко месеца ,в зависимост от това колко точки съм натрупал в Мтел Клуб :bgrin:

Каква миризма бе, то с вашите цигари друго и да исках не можех да надуша. Ама проветрих и е окей всичко. Единствения проблем беше решен преди малко. Издропих някви работи за втори път и съм пълен айляк.

Вашата кожа, ще ви отмъстя подобаващо. Не ви ли е срам да не ми се обадите?!?!?!? Поне един! Мръсници!

Така се прави история..

Естествено - ти си я почнал, продължавай да пишеш devil.gif

При мен под хром излиза някакъв глобус.

Т'ва е щото си световно известен! :D

Да ви го натреса първи... добро утро!

Стенли, освен ако не си си легнал в 6 и сега да се събуждаш не се брои :P

Пък и в 2часа малко не се връзва, но верно мине ли 4 рискуваш Grimjaur да те изпревари...

Аз ... май и аз не знам къде точно съм но това е друга тема :lol:

Пък и аз чакам да дойде онзи ранобудния да му сдам наряда и отивам да спя тогава

Пък и аз чакам да дойде онзи ранобудния да му сдам наряда и отивам да спя тогава

Свободно! Аз съм на пулта тая вечер/сутрин ph34r.gif

Отлично за събуждане:

http://www.youtube.com/watch?v=kOqrqhywWAg&feature=BF&list=FLlSpvYOpFD_4&index=12

Абе к'во става с "Гримжаур" тая сутрин, няма "Добро утро!"... няма да ни върви! Карам го под мотото "Доброто утро прави добър денят!". XD

Абе, Дедо...

Как така без доказателства ще ме обвиняваш, че съм спал?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...