Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не знам за какви разлики между разните питиЯ иде реч (щото почти не употребявам), ама познавам един евреин, дето като си топне пръста в сурово мляко и после го слага в устата, познава каква е киселинността му. Много пъти съм титрувал след това млякото и винаги излиза колкото е казал. По същата логика приемам, че ценителите на концентрираните напитки усещат тънки нюанси, недоловими за "широката публика".

Обаче знам и един технолог от една бутилираща компания, който като му дадеш мостра от концентрат, след някой и друг ден ти го докарва 1:1. Така, че съм склонен да се съглася и с mobo за това, че марката не е гаранция за 100%-ово спазване на афишираната класическа технология.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Обаче знам и един технолог от една бутилираща компания, който като му дадеш мостра от концентрат, след някой и друг ден ти го докарва 1:1

Стига бе... дай да му дам мостра от един коняк ако ми го докара на вкус същия ще икономисам сериозно :)

Уискито е за диванета бе!!! Как не го разбрахте?! Наложило се от западната пропаганда, същото като Дом Шибан Периньон - за хора, които не искат хубаво пиене, а скъпо. Да живее домашнярката/пък ако ще и водка да е!/.

Не съм особено съгласен с теб защото пробвах няколко едното от които беше просто отвратително според мен. Не е толкова до цената въпреки че по-отлежалите ужким се усеща по-силно аромата и вкуса и по-слабо алкохола. Но аз се лигавя общо взето не е като да се считам за някакъв познавач просто споделям във форума докъде съм стигнал с лигавенето.

ПС: На моменти коняка ме кефи повече от уискито щото е по-сладичък :)

Възрастна жена за първи път в живота си опитва уиски.
- Странно – отбелязва тя. 
– Поразително напомня на лекарството, което мъжът ми пие 
 против болки в стомаха вече тридесет години.

ПС: Продължавам да чувам гадости за мои добри познати и ми става много ама много тъпо. Днес на една моя позната на мъжа ѝ му казали, че не просто няма да вземат 13та заплата или някаква коледна премия ами дори щели да им орежат % от заплатата заради някаква си тъпа измислена причина. Ай сиктир - точно за празниците ли намерихте да го сервирате това да ва е** и фирмата проста. Криза криза но това е просто грозна история. И съм 200% сигурен че благодарение на въпросната икономия жената на шефа сигурно ще получи подарък струващ поне 5-цифрена сума...

Абе дедо коняк съм пил веднъж в живота си и не ми допадна много да ти кажа, преди се блажих на бърбънче или скоч, много повече ми харесваха от уискито впрочем.

И да вметна, че и конякът е по-хубав от уискито... уискито май като цяло не ми допадаше.

Ама най ми харесва да не пия алкохол. :D

Абе дедо коняк съм пил веднъж в живота си и не ми допадна много да ти кажа...

To и аз преди си мислех че е нещо гадно докато не опитах едни по-особени коняци където алкохола почти не се усещаше на вкус и мирис но пък се усещаше баш като гроздова есенция. И приятно гъделичка езика, има приятен сладък вкус и подходящ мирис... освен да ти отсипя леко от единия да го дегустираш пък после кажи че е гаден.

ПФУ сега ще ме набедят че развращавам младежта

PS: Изтрий това за уискито и скоча щото бъркаш леко термините :)

PS2: И бърбъна е уиски...

PS3: Не знам коя синя лаваца си пробвал на мен ми харесва. То и Illy-то ми харесва а поне 5 човека ми казват че им е слабо... ти ако търсиш силно и горчиво кафе търси не арабика ами робуста (примерно АРО на метро)... Интересна смеска имат Costa Cafe в мола и го продават тяхното но пак трябва да ти харесва подобен вид кафе иначе ще си разочарован.

Развращаваш... боже! Покрай младите гледай ти да не се отклониш от пътя. XD

Уиски и скоч - разлика!

Ако е за т'ва че не харесваш бърбън... много хора не го харесват, к'во да направя.

Мани го тоя алкохол... вчера ми докараха арабика, кафенце от "зад граница", нищо общо с тукашната.

Чудя се к'ва марка да си поръчам да ми докарат, пробвах червена, синя и голд лаваца, не ми харесаха нещо.

П.П.Новата иконка на форума съкс впрочем!

Лаваците не са арабика само, имат и робуста. Само орото не помня дали не е чиста ама не съм сигурен.

Кажи им на хората да влязат в специализиран магазин и да питат за бариста приготвяне на кафе и блендове и сортове - ще им препоръчат нещо добро все ;)

А за скочовете, бърбъна и ускеЙ-то наистина не е тук мЕстото.

Лаваците не са арабика само, имат и робуста. Само орото не помня дали не е чиста ама не съм сигурен.

Qualita Oro е 100% само арабика. За останалите не знам, защото не ги пия.

Добро утро. Каква е разликата между скоча/шотландското уиски/ и ирландското такова? И каква е разликата между бърбъна и уискито.Аз знам отговора.

ТОгава, що, ваща кожа, продължавате да пълните тая с глупости, като си има тема за алкохолици?

Веднъж от години да заговоря за алкохол и да се окаже не на място, тцтцтц как може ве, да ва...

Мда, вие сте се сетили кога да го избивате на съвест.

И мнението ми също така е и световно твърдение, щото всеки знае, че аз не греша, просто понякога не съм напълно прав.

:D

Самочувствие, его до тавана,

кой от вас ще ритне пръв таз камбана,

кой ще е следващият да гушне букета,

няма смисъл да си довършвам куплета,

и без т'ва велик ще си остана!

Мда, вие сте се сетили кога да го избивате на съвест.

И мнението ми също така е и световно твърдение, щото всеки знае, че аз не греша, просто понякога не съм напълно прав.

:D

Само Чък Норис и Бойчето са напълно прави. Винаги и по всеки въпрос !!!

Аз пък заспах и пак пиша във форума :ph34r:

Мда, еволюцията е навсякъде! :)

А, аз скоро отивам да спя, че ми писна от няколко часа да симулирам работа.

И Боно ;)

Охоо... ти изгря ! Как е, миризмата на граниво.... попречи ли ти да свършиш работата ?

Стига бе... дай да му дам мостра от един коняк ако ми го докара на вкус същия ще икономисам сериозно :)

Умишлено отложих отговора за днес, че връзката ставаше чрез трето лице. Е, въпросния технолог вече живее в Карнобат и си продава труда и уменията на тамошния завод.

Да видим, чакаме да стигант винпром Преслав. После ще си говорим.

Дедо, наздраве - домашния ни мавруд е тих и лукав... пиеше, пиеше...лек ти се види... и след едно известно време ...

http://vbox7.com/play:bcc59e11

Аз съм на МегаЛууп и нямам още фактури.

Галя, нямат количества с промо шапки. Съжалявам. Имаме само промо с чаша на редлейбъл , но не ти препоръчвам - 1бр е чашата и е грозна.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...