Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И по-добре че май са дефицитни. Поне на възраст за която няма да те приберат на топло после :lol:

Мне, не е заради това...., просто не искам да върша черната работана някой друг. Това с девиците е за младежта и рязаните карабини. Нали се сещаш, че ... -учи, ... - учи и най-накрая някой друг се радва на твоето зорене да обучаваш. Така, че отдавна съм на мнение, че готовите кадри, са си готови кадри !

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тия дни ще се чуем с доставчиците да видим дали нямат промо с шапка и за нас ;) ако има... шапката е твоя :devil

Благодаря предварително ако стане :)

Честит сняг!

3 години във форума, много благодаря :)

Забравих да кажа : Засечен е DON_CHEFO в 17:50 ч. тази вечер до кафе "ZONA". Мацка слезе от колата. Веднага признавай тя поне обувки купи ли си?

Нали се сещаш, че ... -учи, ... - учи и най-накрая някой друг се радва на твоето зорене да обучаваш. Така, че отдавна съм на мнение, че готовите кадри, са си готови кадри !

Аууу, колко си прав само!

Благодаря предварително ако стане :)

Честит сняг!

3 години във форума, много благодаря :)

Забравих да кажа : Засечен е DON_CHEFO в 17:50 ч. тази вечер до кафе "ZONA". Мацка слезе от колата. Веднага признавай тя поне обувки купи ли си?

има още няколко жълти патета из града :D

ама ботуши си взе :)

има още няколко жълти патета из града :D

ама ботуши си взе :)

Аз влязох, но не си харесах нищо :( Твоето пате го знаем - РВ 1287 (нещо си) :tongue

Както казват батковците от Ъпсурт : "Не бе, аз да знам да 'зи'ам ли четвърта стая, ка'ете ми честно, поне е**хте ли я тая?" :tongue

Бях да се видя с един приятел и ми стана едно такова криво като си говорим и той ми разправя че карал с летните гуми и вчера се бил завъртял 3 пъти на някакви завои нищо че е с джипче и е 4х4... и не е защото е безотговорен човек или нещо, просто фирмата им ги е подхванала кризата и работят почти без печалба колкото да оцелеят и няма пари за гуми в момента, отделно че неговите са по-скъпи от тези на лека кола нищо че е малко джипчето... :(

Амм дедо, много са така.Просто...борба за оцеляване.И аз имам един близък човек, който го подгониха и съдии изпълнители, и банки....много е гадно.А още по-гадно ми е, че не мога да му помогна.

Иначе Godsmack. :punk

Добре бе щом е криза защо паркинга на метро и карфур и лидъл винаги е пълен ?

Добре, бе (с риск да си навлека още някое наказание)... би ли ми обяснил, как е възможно да си толкова тъпо и просто бичме !? Айде, ще ти го напиша като за малоумен.

На повечето хора им се налага да се хранят, за целта трябва да отидат до магазина и да си купят някаква манджа. И тъй като в световен мащаб се наблюдава един странен феномен, който се изразява в това, че в хипермаркетите повечето цени са по-ниски отколкото в кварталната бакалия...., хората предпочитат да пазаруват там. Сега проясни ли ти се в бозата,че паркингите на тези магазини са пълни именно заради кризата и безпаричието ?

Амм дедо, много са така.Просто...борба за оцеляване.И аз имам един близък човек, който го подгониха и съдии изпълнители, и банки....много е гадно.А още по-гадно ми е, че не мога да му помогна.

Да помогна ама не е единствен а не мога да помогна на всички. Все пак роднини като сестра ми и майка ми са с приоритет... но продължава да ми е тъпо защото е много свестен човек. Отделно че няма да ми приеме подобен подарък ако реша да му направя.

...... no comment .....

Добре, бе (с риск да си навлека още някое наказание)... би ли ми обяснил, как е възможно да си толкова тъпо и просто бичме !?

Тръгнах да пиша нещо подобно но леко по-любезно но забелязах че Галин го е обяснил добре :)

ПС: Котора, без лоши чувства ама опитай се да мислиш леко и друг път като съм чел ми се е приискало да те попитам дали наистина си толкова тъп колкото изглежда или зорлен се правиш на такъв.

Кризата не е задължително да удари всички - доста хора има спечелиха от нея, доста дори им се разрастна бизнеса. Всичко е според зависи, според това какво правиш, как го правиш и т.н. ... и известна доза късмет. Изобщо не говоря за разни шуробаджанашки сделки за милиони каквито се въртят че ги говорят после и по телевизията. Говоря за обикновени хора и малки фирми.

Добре, бе (с риск да си навлека още някое наказание)... би ли ми обяснил, как е възможно да си толкова тъпо и просто бичме !? Айде, ще ти го напиша като за малоумен.

На повечето хора им се налага да се хранят, за целта трябва да отидат до магазина и да си купят някаква манджа. И тъй като в световен мащаб се наблюдава един странен феномен, който се изразява в това, че в хипермаркетите повечето цени са по-ниски отколкото в кварталната бакалия...., хората предпочитат да пазаруват там. Сега проясни ли ти се в бозата,че паркингите на тези магазини са пълни именно заради кризата и безпаричието ?

Ааа май забравих да добавя че излизат с пълни до горе кошници...

:Facepalm:

ПС: Котора, без лоши чувства ама опитай се да мислиш леко и друг път като съм чел ми се е приискало да те попитам дали наистина си толкова тъп колкото изглежда или зорлен се правиш на такъв.

Ники..., не се прави този човек, истина е!

Имаше едно изследване, че количеството калории, с което се храним е доста повече отколкото ни трябва. Примерно 2000, с които средно са се хранили нашите дядовци и баби, сега са станали над 2500. На някои им се лепат, на други - не, но не променя факта, че тъпкането е масово. Та в този ред на мисли хипермаркетите имат голяма заслуга. Хората масово се лъжат от разни промоции, ниски цени или чиста лакомия сред такъв богат избор и се купуват един голям процент излишни неща. Неща, които често са от най-вредните, не от първа необходимост и т.н. А после същия ефект е и вкъщи... Заради големия избор се изкарва де що може от хладилника/шкафове, и се хапва доста над необходимото.

Още преди години, когато беше отворено само Метро, хората пълнеха и се презареждаха с огромни покупки, покупки, които стигат сигурно за месец, те ги консумират за седмица... Та ако се дистанцираме от хората, които ходят там, за да си напазаруват малко, като от обикновен супер, една голяма част са от горепосочените хора.

Като цяло привидно по-ниските цени един вид те карат да харчиш повече и повече, после ядеш повече и повече. Този западен модел си е отдавна в сила, а тук също си навлезе доста бързо. Да не говорим, че някои пък само, за да си напазаруват "на сметка" и спестят 2-3лв, дават по 2-3лв за бензин... Ама то сметките са за глупаците.

Галченцето ако работи на каса, може да си сподели наблюденията...

Ама на котора четете ли му постовете? Аз отдавна съм го блокирал. Дори и развален Веф с изтръгната антена, пуснат на АМ и с потенциометъра на силата на звука до край не генерира толкова празен шум, колкото това момче. Малкото Стенли е творец на бестселъри, поставен до него...

Ама то сметките са за глупаците.

Дам, децата чакат да свърши промото по колЯда в Метро и Билла и да рекат - както по-възрастните жители - еми то при вас е евтино?! За коледа ли е? Нье. Евала...евала ами.

Факт. Освен бабите, които искрено съжалявам, наистина повечето хора ми казват : "Абе аз влязох да взема сирене, уж нищо нямаше да купувам"... Пък оставя 50-60 лв. Купил си неща за колата, ако е жена, задължително храна и чершафи, покривки и т.н. неща за дома.

Излизат не, ами се чудя какво стана с тая криза. Уж нямали пари. Стой гледай братята цинги (ако има някой от ромски произход тук, да не се обижда), как пазаруват за по 200 лв. И то неща, които аз или който и да е, взел заплата, пак не може да си позволи.

Галченцето е на каса, да. Общо взето така е, уж пазаруваш за месец, пък го изяждаш супер бързо, все едно ако стои в хладилника, ще свърши :) Докато има хапваш, после... Жалко за мен, че и аз възприех този модел. Защото вчера оставих 45 лв. за храна, от която 1/2 беше за хладилника, т.е. за дълготрайна употреба. Другото са джунджурии и изгъзици, сладки, солени простотийки. Ама нейсе, не мога без тях :( Дето се вика, сладко от смокини ще си отворя, пак ще ям... Обичам си гастроугодийките и това е, то затова съм 100 кила :(

Да ти кажа, Vetim, така е с бензина. Каквото спестиш отива, за да идеш до мястото. Особено има хора, които са на принципа : "Сега в Кауфланд за месо, после Карфур за сладко, после Лидл за безалкохолно"... А времето, което губиш също е фактор, защото аз в Карфур (най-често оттам си пазарувам де), избирам бързо, не обичам да се мотам, ама това сирене, ама тоя кашкавал, ама виж сега 0,000001 процент по-евтино, нямам пазаруване под 40 мин.

Галя, от няколко поста насам демонстрираш позицията на злобната завистлива дребна душица, която си седи в мишата дупка и със яд гледа как хората ядат на масата. Този начин на мислене и тази позиция никому нищо добро не е донесъл. Не мисля, че си такъв човек, та взимай се взимай в ръце.

Имаше едно изследване, че количеството калории, с което се храним е доста повече отколкото ни трябва. Примерно 2000, с които средно са се хранили нашите дядовци и баби, сега са станали над 2500. На някои им се лепат, на други - не, но не променя факта, че тъпкането е масово. Та в този ред на мисли хипермаркетите имат голяма заслуга. Хората масово се лъжат от разни промоции, ниски цени или чиста лакомия сред такъв богат избор и се купуват един голям процент излишни неща. Неща, които често са от най-вредните, не от първа необходимост и т.н. А после същия ефект е и вкъщи... Заради големия избор се изкарва де що може от хладилника/шкафове, и се хапва доста над необходимото.

Още преди години, когато беше отворено само Метро, хората пълнеха и се презареждаха с огромни покупки, покупки, които стигат сигурно за месец, те ги консумират за седмица... Та ако се дистанцираме от хората, които ходят там, за да си напазаруват малко, като от обикновен супер, една голяма част са от горепосочените хора.

Като цяло привидно по-ниските цени един вид те карат да харчиш повече и повече, после ядеш повече и повече. Този западен модел си е отдавна в сила, а тук също си навлезе доста бързо. Да не говорим, че някои пък само, за да си напазаруват "на сметка" и спестят 2-3лв, дават по 2-3лв за бензин... Ама то сметките са за глупаците.

+1 Много точно казано, най-вече горивото както каза никой не го брои. Както бабите едно време ходиха от Кичука, на Брезовско с градкста, че маслините с 2ст. по-евтини....

Иначе гледам и тук се вихри тоталният мит, че видиш ли всичко в Лидл да речем е по евтино отколкото в квартална бакалия...Някой неща да, другите обаче не са, ама нали си мисли човека, че щом олиото е по-евтино там(щото е на промоция) значи и салама е така и си взима. Хич не му пука дали е така.

Галя, от няколко поста насам демонстрираш позицията на злобната завистлива дребна душица, която си седи в мишата дупка и със яд гледа как хората ядат на масата. Този начин на мислене и тази позиция никому нищо добро не е донесъл. Не мисля, че си такъв човек, та взимай се взимай в ръце.

К'о речи? Злобна и завистлива??? Аз най-спокойно си коментирам наблюденията ми на работа. Пък и казах, че и аз си угаждам. Просто се чудех как уж нямали пари, пък оставят супер големи суми... К'ва позиция, в какъв филм ме забърка, Пеше? Я ти малко се успокой. Хората казаха да споделя мнение, и аз споделям. Оооооооо, к'во ли се занимавам да ти се обяснявам?!

Пешо изчезна мистериозно, предполагам има намесена прахосмукачка в цялата ситуация :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...